HELLO, VELKOMMEN TIL SKABSDIVA, DEJLIGT DU KIGGEDE FORBI

Jeg hedder Malene og er en syvoglyv årig nordjyde, som interesserer sig for skønhed og livsstil. Bloggen startede tilbage i juni 2010, som et sted at værne om min passion, efter at have stoppet min uddannelse som kosmetiker under finanskrisen hvor praktikpladser lukkede. Bloggen har udviklet sig meget siden dengang, og undervejs skiftede navn til Skabsdiva.

Navnet i dag handler på mange måder om mig – jeg har flere sider. En klassisk diva med røde læber, perfekt eyeliner og lange vipper til et helt afslappet look, hvor jeg sidder med en messy knold, træningsbukser, farverige og mønstrede strømper.

Som mange andre piger, husker jeg nogle tidlige barndomsskønhedsminder. Jeg husker meget tydeligt at være med min mor i Salling hvor hun skulle købe sit Helena Rubinstein makeup. Jeg husker at jeg gemte mig, mens jeg kiggede og duftede til en af mine mors læbestifter, som duftede ekstremt godt, havde en smuk bærfarve og i gulfarvet emballage.

Jeg bruger en god kombination af både budget og high end mærker indenfor både makeup og hudpleje, men går helst ikke på kompromis med kvaliteten. Jeg har en svaghed for lækker emballage og en god historie om forskellige skønhedstrends og nysgerrig på nye viden og produkter. Derfor kan du også blandt andet læse min anmeldelse af en creme med snegleslim med videre.

Noget som er vigtigt at vide er, at jeg er ordblind. Det har ikke været det der skulle holde mig tilbage fra at blogge, og har også gjort mig bedre til både at skrive og læse, så jeg i dag som har færdiggjort en universitetsuddannelse som sociolog eller en ”skønhedssociolog”, som min ven vil kalde det, på baggrund af mine interesser. Derfor vil du kunne finde sproglige bøffer på bloggen, som jeg ikke kan komme udenom, men som jeg tager som en charme og opfordre til at andre med vanskeligheder også går i gang, hvis de har lyst til at starte en blog.

Hvis du vil i kontakt med mig, kan du altid fange mig på: skabsdiva@gmail.com