Depend Cosmetics efterårskollektion Rethink til pumpkin negle

Septembers beautyskrald 2020

{Reklame: indlægget indeholder reklamelinks og modtagende PR produkter er markeret med *}

beautyskrald-september-2020FIRST AID BEAUTY  Ultra Repair Cream | GOSH COPENHAGEN Foundation Drops (002 ivory) | DEPEND COSMETICS Neglelaksfjerner (duftfri)* | THE FACE SHOP Rice Water Bright | ECOOKING Håndsæbe 02 (duft af citrus, viol & hvid peber)*

September måned er overstået og vi er rigtig indeni den mest efterårsmåned vi kan få! JAAAH! September stod på en længere influenza + recover for mig, hvor jeg var sengeliggende i over en uge, hvor jeg kun brugte min specielle ansigtscreme til hud i medicinsk pleje, og da jeg stadig er i medicinsk behandling for voksenakne, er min normale hudplejerutine oohørt og produkterne står nu og bliver gamle inde i et skab, uden at blive brugt (hold kæft det skærer i mit hjerte!), men det skal nok gå, og resultaterne bliver dét værd!

At jeg er stoppet med at bruge en masse lækker hudpleje og makeup, kan også ses i mængden af beautyskrald. 5 stk! Men inden de ryger helt ud, skal de have et par ord med på vejen!

first-aid-beauty-ultra-repair-cream

Først First Aid Beauty Ultra Repair Cream, som er en multicreme du kan bruge på ansigt, krop, neglebånd, tørre hæle med videre. Jeg begyndte virkelig at få glæde af cremen, da jeg startede på mine isotretinoin piller, som udtørrer huden helt vildt (du kan nærmest mærke huden er tør indefra, før det bliver synligt!). Her har den her været en god hjælp, som jeg har været glad for, og som jeg godt kunne finde på at købe igen, specielt fordi den er genial til all-around i vintermånederne, og (man er ved jyde) røvbillig!

Jeg har ikke brugt særlig meget makeup, udover mascara og bryn pga. den tørre hud, men alligevel fik jeg brugt de sidste dråber af min Gosh Copenhagen Foundation Drops, som jeg er ret vild med. Det er en af de bedste budget foundations jeg har prøvet sammen med L’Oreals.. Jeg har skrevet en længere gennemgang om foundationen, hvis du ønsker en mediumcover foundation, der er så let at du næsten ikke kan mærke den på huden. Jeg har allerede taget hul på en ny, så det er kun en anbefaling herfra!

gosh-foundationd-drops-spf-10-foundation

Et lidt spændende produkt til personer med sarte næser er Depends O2 neglelaksfjerner (lilla) som er duftfri. Der er ikke den skarpe lugt som du ellers kender fra neglelaksfjernere. Jeg synes det var sjovt at bruge, men synes ikke det er den bedste neglelaksfjerner jeg har prøvet, og ved derfor ikke om jeg selv ville købe den igen, da duften fra neglelaksfjerner ikke genere mig, men jeg kan virkelig se hvordan produktet er en befrielse for andre!

Jeg er ret vild med koreansk hudpleje, og deres 1. step med en olierens, er blevet så vigtig del af min hudplejerutine. Det opløser nemt makeup, og renser huden uden at den bliver udtørret eller irriteret. Jeg kan ikke undvære den! Nu har jeg opbrugt Rice Water Bright Cleansing Light oil, som du kan læse mere om, og hvordan olierens kan revolutionere din hudplejerutine.

Sidst men ikke mindst, en håndsæbe fra Ecooking. Jeg har brugt den i mit køkken når jeg vasker hænder (jeg har aldrig forstået dem der bruger opvaskemiddel til at vaske hænder i!), og den har været lækker på huden og ikke udtørrende, selv ved hyppig håndvask. Jeg synes ikke det her var den bedste duft, da den dufter af citrus, viol og hvid peber, hvor jeg ikke er så glad for viol duften. Tilgengæld er jeg er mere begejstret for deres Ecooking Håndsæbe 03 der dufter af jasmin, grape & appelsinblomst. Her er det kun et duftspørgsmål, da de ellers består af de samme.

Alt i alt ganske gode produkter, som jeg alle kan anbefale, selvom der er personlige småting der måske gør, at produktet ikke passer til lige mine præferencer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Depend Cosmetics efterårskollektion Rethink til pumpkin negle