Septembers beautyskrald 2020

Efterårs drømme

{ indlægget indeholder reklamelinks }

ETSY Sweater weather duftlys // Tom Joule Molly Welly gummistøvler (flere farver)// H&M uldblanding pudebetræk  (flere farver)// VILA striktrøje // ETSY Happy Fall dørmåtte (custom made) // ABOUT HOME Tæppe (flere farver)// ETSY Hocus Pocus emalje kop // Skandinavisk hygge scented candle // H&M Pindsvin salt og pebersæt // ETSY Fall Essentials plakat

Fra at jeg for små to år siden hadede efteråret, er det nu ved at blive en årstid jeg virkelig dyrker og elsker. Jeg har dog mange efterårsdrømme, specielt med dyrkelsen i hjemmet. Jeg kunne virkelig godt tænke mig mere efterårs-/halloween pynt. Det er bare svært, når det vi oftest finder i danske butikker, er plastik og papirsragelse, som jeg ikke kan forstille mig andre tidspunkter end selve halloweenaftenen. Thank god for Etsy!

I år har jeg endda lavet nye traditioner: Ud på efterårsrov, hvor jeg samlede hyldebær, æbler og brombær (sensommerbær, men wtf?) som jeg lavede saft, grød, syltetøj og lækre desserter ud af. Det var rigtig hyggeligt at gå alene med en lydbog i ørene og samle ind, trods det begyndt at regne (men jeg har en lækre Rains regnjakke og drømmer om et par sjove gummistøvler dertil der kan få min mundvige opad, på de mest grå og regnfulde dage). Jeg vil dog også gerne at man kan se efteråret indenfor, hvor jeg alligevel opholder mig mest, og mine gipsgræskar jeg malede sidste år, har allerede fået en central plads i hjemmet. Men jeg mangler mere efterårs stuff, som kan hygges lidt om.

Jeg er også begyndt at samle mine halloween film (dvs. hovedsageligt Tim Burton), og i år har jeg købt halloween filmen over dem alle: Hocus Pocus, som jeg glæder mig til nu at kunne se år efter år, uden at være afhængig af streamingstjenester. Tænk at drikke en varm efterårsdrik i en Not Your Basic Witch emalje kop imens man ser Hocus Pocus, med en lækker striktrøje på (striktrøjen fra Vila er fantastisk, har allerede én og skal have flere farver), et tæppe om benene og en lækkert kvalitets duftlys som giver den bedste efterårsvibe du kan forstille dig…

2 kommentarer

 • Annette Aarre Dalsgaard

  Det er ikke en decideret Halloween film, men stemningen er måske lidt derhen af. Min yndlingsfilm, fed humor: What we do in the shadows
  Der er også lavet en serie med samme navn på Netflix, men den er med andre skuespillere og det er lidt svært for mig Hø Hø da jeg elsker de oprindelige <3
  Der er dog en genial scene i serien: De er på indkøb, vampyren vil købe crepepapir og kalder det creepy-paper konstant Ha Ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Tusind tak for tippet, jeg er allerede i gang med at lede efter filmen 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Septembers beautyskrald 2020