IPL hårfjerning – laser til hjemmebrug, del 2!

Liste Over Beauty Julekalendere Der Kan Blive Dine i 2020!

{ indlægget indeholder reklamelinks }

*Sidst redigeret 23. oktober*
– 79 forskellige –

En julekalender med makeup, hudpleje og ren forkælelse? En lille overraskelse hver dag, udover det sædvanlige. Hvem siger nej tak til det? Årets julekalendere er allerede på trapperne og det gælder om at være hurtig, da rigtig mange af de populære julekalendere blev udsolgt inden vi nåde november – en af én i løbet af bare 2 timer! Derfor vil jeg ligesom sidste år give et samlet overblik over de mange forskellige julekalendere som fås på markede, og vil løbende blive opdateret, som de nye bliver udgivet. Listen prøver at undgå “no brand” julekalendere, da listen vil blive uendelig, og der samtidig er meget lav efterspørgsel på disse.

LOOKFANTASTIC| Advent Calendar 2020

Hvor meget? Pris 700 (værdi ca. 3.700 kr)
Hvor?  Lookfantastic
Hvad er der i?  Denne populære julekalender når at blive udsolgt hvert år. Den har en fornuftig pris, og har samtidig en rigtig god værdi. Jeg har kigget bagom, og der er mange produkter deri som jeg kender og er glad for. Den indeholder en god blanding mellem makeup og hudpleje og du vil finde mærker som Rodial, Elemis, Caudalíe, Anastasia Beverly Hills, Omorovicza og Sleek. Hvis du allerede er LFBeautybox modtager, har du modtaget en kode, hvor du får 129 kr rabat på Advent Calenderen, er du ikke, kan du få samme rabat ved at bruge koden ADVENTNEWSUBS, når du samtidig tilmelder dig 3, 6 eller 12 måneders LF BeautyBox abonnent.

CULT BEAUTY  | Advent Calender 2020

Hvor meget? £199 ~ ca. 1600 kr  (værdi ca. 7500 kr)
Hvor?   Skriv dig op til prioritetsadgang på Cultbeauty nu
Hvad er der i?  Sidste år blev den udsolgt indenfor 2 timer, så derfor skal du skrive dig op, hvis du vil have chancen for at få fingrene i denne sag. Denne lækre skuffejulekalender er fyldt med hele 32 Cult sidefavoritter med en værdi på hele 7.500 kr. Så selvom den er dyr, får du også ekstremt meget værdi for pengene. Den indeholder mærker som Huda Beauty, Glow Recipe, Milk Makeup, Larry King Hair Care og Jo Loves. Hvis du vil se den fulde oversigt, kan det gøres på hjemmesiden (under full ingredients list). I én af Cult Beauty Advent Calendar findes der en en Golden Ticket med værdi på en 1000 £ til hjemmesiden!

FORTNUM & MANSON  | Fortnum’s Beauty Advent Calendar 2020

Hvor meget? £195 ~ ca. 1585 kr (værdi ca. 6.500 kr)
Hvor?
 Fortnum & Manson
Hvad er der i? En julealender i luksuskategorien med en værdi over £800! Denne smukke julekalender leder tankerne hen på et gammeldags cirkus, eller ”Han, Hun og Drømmeslotte” som andre fans helt sikkert vil kunne nikke genkendende til. Den indeholder alt hvad du ønsker indenfor hud- og hårpleje, makeup, bad, krop og wellness. Mærkerne indkludere navne som Guerlain, Sol De Janeiro, Elizabeth Scarlett, Iconic London, Le Prunier og mange flere.

THE BODY SHOP | Make It Real Together (3 forskellige)

Hvor meget?

Advent Calendar 425 (værdi ca. 820 kr)
Big Advent Calendar 695 kr (værdi ca. 1.385 kr)
Ultimate Advent Calendar 995 kr (værdi ca. 2.395 kr)

Hvor?  The Body Shop online og i butikken
Hvad er der i? Årets tema er ”make it real together”, som fejrer den ægte jul, ikke den glansbillede og instavenlige jul, men den ægte vare hvor maden måske er lidt brændt på og træet som måske er lidt brændt, men det der hører sig til – for mig er det ikke jul, før jeg har kommet til at smadre en julekugle! Sidste år blev der på verdensplan solgt en The Body Shop adventcalender hvert 30. sekund mellem september og november. Så det er en populær og traditionsrig kalender for store og små. I år har adventcalendarne fået nye navne, men ift. Indhold plejer jeg at sige, at Advent Calendar er mest for de yngste The Body Shop fans og god til unge piger der lige har fået øjnene op for den fantastiske skønhedsverden og Big- og Ultimate Advent calendar afhænger bare af, hvor stor en fan du er. Rent investeringsmæssig, er ultimate bare den bedste, hvor du får ca. dobbelt værdi, hvor du ”kun” får 200 kr ekstra værdi for de to andre advent calendere.

FEELUNIQUE | Beauty Advent Calendar 2020

Hvor meget? €101 ~ 750 kr (værdi ca. 2350 kr)
Hvor? Feelunique 
Hvad er der i? Bag de 25 skuffer finder du hele 28 overraskelser, der kan forsøde din december måned.  Den variere mellem hudpleje og makeup hvor du vil finde kendte mærker som Huda Beauty, Elizabeth Arden, Nuxe, Morphe, Neom, Rodial og mange mange flere. I en af julekalenderne vil der derudover være et gylden gavekort på £1000 (bemærk pund), til at shoppe for. Julekalenderen har de sidste 5 år været solgt ud, så det er allerede nu muligt at forudbestille den. Se den fulde oversigt på hjemmesiden.

ASOS | Ansigts- og kropspleje 12-dages adventskalender

Hvor meget? 279 kr (betal i pund: £29 ~233 kr og spar penge) (værdi ubekræftet)
Hvor? Asos
Hvad er der i? I årets 12 dages adventskalender fra Asos finder du 10 fullsize og 2 rejsestørrelser produkter fra populære mærker som Nars, Ardell, Pew Pew, Dr. PawPaw, og The Ordinary.Jeg synes personligt at det er en meget fornuftig boks, til få penge, hvor jeg selv ville kunne bruge alt sammen. Æsken er lavet i FSC-pap og trykt med sojablæk og er 100 % genanvendelig. Se den fulde oversigt på hjemmesiden.

ASOS | Grooming 12-dages adventskalender

Hvor meget? 279 kr (betal i pund: £29 ~233 kr og spar penge) (værdi ubekræftet)
Hvor? Asos
Hvad er der i? Forkæl en mand i dit liv med denne 12 dages adventskalender fyldt med 8 fullsize og 4 rejsestørrelser til pleje af hud, krop og hår. Den indeholder mærker som Doers of London, Bulldog, Marbis, The Ordinary, LAB og House 99 med flere. Æsken er lavet i FSC-pap og trykt med sojablæk og er 100 % genanvendelig. Se den fulde oversigt på hjemmesiden.

BEAUTYPRO | 12 Days of Christmask

Hvor meget? ca. 340kr (værdi ca. 500 kr)
Hvor? Feelunique og Lookfantastic
Hvad er der i? Hvis du elsker sheetmask, er Beauty Pros 12 Days of Christmask en kalender du ikke kan komme udenom. Bag hver enkelt låge finder du en ny prisvindende maske. Maskerne spænder mellem at være til ansigt, øjne, hænder og fødder, så du bliver plejet fra top til tå. Så fødderne op, slap af og få fornyet energi mens du får en smukkere hud med en af de tolv masker fra Beauty Pro.

LUSH | Advent Calendar 

Hvor meget? £185 ~ 1.450 kr (værdi ubekræftet)
Hvor? Lush
Hvad er der i? Er du heldig at være indehaver af et badekar og næsten lever i det, er Lush et spændende valg. Deres super lækre julekalender med håndlavede, frisklavede produkter bliver udsolgt hvert år, og det er nu muligt at preordre julekalenderen. Julekalenderen indeholder 24 overraskelser bestående af en god portion bath boms og bubble par og andre hudplejeprodukter med lækre juledufte. Se den fulde oversigt over indholdet på hjemmesiden.

BABOR| Ampoules Concentrate Advent Calendar

Hvor meget? 625-669 kr (værdi ubekræftet)
Hvor? AllbeautyLyko og Cocopanda
Hvad er der i? I Babors ampoule julekalender finder du bag hver låge en intensiv behandling til at styrke, beskytte og gøre huden fastere. Ampoulerne er fordelt i kalenderne for at få de mest optimale resultater og er baseret på 10 forskellige produkter med 2 ml amouler. Se produktoversigt og læs mere på hjemmesiden.

RITUALS | Advent Exclusive 2D calendar

Hvor meget? 469-495 kr (værdi ca. 950 kr)
Hvor? Rituals, Lyko og Lookfantastic
Hvad er der i? Rituals har ændret design på deres julekalendere, og de er så hyggelige! Som altid indeholder deres julekalendere 4 små duftlys der repræsentere hver advent, som er ved at være en signatur for Rituals julakeldnere. Exclusive indeholder en del forskellige produkter i travelsize til både krop, ansigt, hår og badet indenfor Rituals mest populære serier. Få et overblik over indholdet under “indhold” på hjemmesiden.

RITUALS | Advent Deluxe 3D calendar

Hvor meget? 740 kr (værdi ca. 1.170 kr)
Hvor? Rituals
Hvad er der i? Nedtællingen vil jul bliver lidt hyggeligere med denne lille julelandsby, med led-lys til at lyse op og små overraskelser gemt under. Hvor innovativ er deres julekalender ikke lige? Julekalenderen gemmer på 24 små hemmeligheder, hvor der er en blanding af travel og fullsize og produkter til til ansigt, krop, badet og hjemmet. Få et overblik over indholdet under “indhold” på hjemmesiden.

Yves Rocher | Julekalender 2020

Hvor meget? Pris 399  (værdi ca. 1.140 kr)
Hvor? Yves Rocher  +  få også 2 gratis gaver
Hvad er der i?  Denne julekalender indeholder 24 bokse hvor det er muligt at udforske helt nye eller genopdage gamle Yves Rocher favoritter. Den indeholder en kombination af makeup og pleje til både hud, hår og krop i både travel- og fullsize.

 

SEPHORA | Sephora Favorits Adventcalendar

Hvor meget? 1150 kr (værdi 2470 kr)
Hvor?  Sephora (spar 13 % på kalenderen som Sehora medlem)
Hvad er der i? Sephora favorits julekalender indeholder 25 skuffer fyldt med bestsellers indenfor hudpleje, makeup og hår, med ikoniske og trendy mærker som Huda Beauty, Too Faced, Tarte, Benefit, Fresh, Marc Jacobs, Laneige og mange flere. Produkterne er en god blanding af travel- og fullsize. Se oversigt over indhold på hjemmesiden.

SEPHORA | Sephora Collection Wild Wishes

Hvor meget? 375 kr (værdi 570 kr)
Hvor?  Sephora (spar 13 % som Sephora medlem) Magasinog
Hvad er der i? Denne lille lågejulekalender fra Sephora består af 24 låger hvor der bag hver låge indeholder en lille overraskelse fra Sephoras egen kollektion. Kalenderen består mest af forskellige masker, læbepleje, makeup og tilbehør, som vil passe godt til den unge tween som har fået øjnene op for skønhedens verden.

ASOS  | 24 dages adventskalender

Hvor meget? 619 kr (værdi ubekræftet)
Hvor?   Asos
Hvad er der i? Du finder mange lækre ting i Asos 24 dages adventkalender! Kalenderen indeholder en god blanding af makeup og hudpleje fordelt på 13 fullsize og 11 travelsize produkter  af lækre mærker som MAC, Elemis, Laura Mercier, Dr.Jart+, Too Faced med mange flere. Æsken er lavet i FSC-pap og trykt med sojablæk og er 100 % genanvendelig. Se den fulde oversigt på hjemmesiden.

LYKO| Starshine! – Bright Wishes from Lyko

Hvor meget? 429 kr (værdi 1.800kr!)
Hvor?   Lyko
Hvad er der i? Lyko har lavet en vild julekalender til en værdi af hele 1800 kr for bare 419 kr! Sidste år blev den udsolgt på få dage, så det gælder om at være hurtig, hvis man skal sikre sig en af disse julekalendere. Kalenderen består af en stor beautybag, hvor du indeni finder poser med ene overraskelser. Mærker indebære blandt andet K-Beauty Secrets, MAC, Ofra, Rutuals, Urban Decay og Ardell.

REAL TECHNIQUES | 25 Days Of Disco

Hvor meget? 699 kr (værdi ubekræftet)
Hvor?   Lyko
Hvad er der i? Real Twchniques, som er kendt for deres makeup pensler og tilbehør kommer i år med deres 25 Days of Disco, som indeholder pensler, deres ikoniske  Miracle Complexion Sponge (som jeg selv sværger til!), vipper og diverse tilbehør som du kan bruge når du ligger en lækker makeup. Samtidig indeholder den lidt hårpynt, for at sætte prikken over i’et. Se indholdet på hjemmesiden.

BENEFIT | Shake Your Beauty 12 Day Advent Calendar

Hvor meget? 477-509 kr (værdi ca. 1000 kr)
Hvor?  Asos Feelunique , Sephora (spar 10 % som Sephora medlem), Allbeauty og Cult Beauty
Hvad er der i? Benefit laver virkelig god makeup, så denne 12 dages adventkalender med makeup, synes jeg er et virkelig godt køb, hvis du ikke allerede kender Benefit. Shake Your Beauty Advent calender indeholder ene travelsize bestsellers, lige fra ikoniske Hoola bronzer, Porefessional og They’re Real Mascara.

GOODIEBOX | The “24-days-of-yourself-recharge-time”

Hvor meget? 999 kr (værdi 3.356 kr)
Hvor?   Goodiebox 
Hvad er der i? Goodiebox har i år opgraderet deres julekalender, så den er i et smart skuffesystem med æsker. Meget neutral og genanvendelig til opbevaring af alt fra makeup til skrivebordstilbehør. Julekalenderen indeholder en blanding af full size og “special-fremstillede størrelser”, og indeholder mærker som Ecooking, Starskin, Aant, Sandstone og Nails.Inc.

BOMB COSMETICS |  Tinsel Me Fancy Advent Calendar 2020

Hvor meget?  468 – 499 kr (værdi ubekræftet)
Hvor? Coolstuff og Allbeauty
Hvad er der i? Kender du en der har et badekar? Eller måske får en i julegave? Denne julekalender indeholder julede bathboms og andre lækkerheder i form af skrubbecreme, mallows og sæber fra britiske Bomb Cosmetics, som laver alle deres produkter i hånden. Se en oversigt over alle produkter på hjemmesiden.

LUMENE | 24 Nordic Beauty Surprises Advent Calendar

Hvor meget? 508 – 774 kr (værdi ca. 1750 kr)
Hvor? Feelunique, Lyko, Lookfantastic og Cocopanda
Hvad er der i? Finske Lumene har lavet en låge julekalender, hvor du finder enten en af 17 hudpleje- eller 6 makeup favoritter i travel eller luksus prøve størrelser. Liste over indholdet kan findes på hjemmesiden.

TECHNIC | Keep Calma Llama Advent Calendar

Hvor meget? 49,95- 149 kr (værdi ubekræftet)
Hvor?  AllbeautyCoolstuff og Luxplus
Hvad er der i? En lille og budgetvenlig julekalender til alle badenymfer fra Technic. Den er meget simpel. Bag hver af de 24 låger finder du 10 små sæber, 11 bath fizzers og 3 badesalte.

DERMA SPACE | Koreansk pakkekalender

Hvor meget? 599 kr (værdi over 1500 kr)
Hvor? Derma Space
Hvad er der i? Derma Space har lavet en rigtig spændende pakkekalender med ene koreanske hudplejeprodukter. Den indeholder 11 fullsize produkter, 5 rejsestørrelser og 8 sheet-masker med velkendte brands og Derma Spaces bestsellers, derudover er der nogle brands med i julekalenderen, som endnu ikke har været solgt i Danmark.

Essie | 24 Nordic Beauty Surprises Advent Calendar

Hvor meget? 565-860 kr (værdi ca. 1.280 kr)
Hvor? Lyko, Lookfantastic og Matas
Hvad er der i? Ved første øjekast, tænkte jeg ”hvad sker der her?” men som den skarpere nok har opdaget, har årets Essie julekalender taget udformning som en neglelak! Bag kalenderen er der en støttefod, så julekalenderen kan stå op og du kan nyde synet hele julen. Indeni hver æske finder du en blanding af fullsize og mini Essie neglelakker, hvor du finder mange klassiske musthave farver og samtidig er der lidt ekstra stationery lir.

DR. HAUSCHKA | Christmas Advent Calendar 2020

Hvor meget? ca. 720 – 760 kr (værdi ubekræftet)
Hvor? Allbeauty og Feelunique
Hvad er der i? I hver æske finder du et af Dr. Hauschkas produkter bestående af naturlige økologiske ingredienser og uden syntetiske parfumer. Inde i hver æske finder du en af Dr. Hauschkas bestsellers i mini og en enkel fullsize gemmer sig som afslutning på kalenderen.

NYX | Diamonds & Ice, Please! 12 Day Lipstick Countdown

Hvor meget? 215-259 kr (værdi ubekræftet)
Hvor? Lookfantastic, Beautybay og Feelunique
Hvad er der i? Årets 12 dages læbestift julekalender fra NYX kommer i en skrigende pink lågekalender hvor der bagved findes farver indenfor serierne #ThisIsEverything Lip Oil, Cream Lipstick, Matte Lip Cream, Creamy Butter Lip Gloss og Matte Lipstick. Se billede af indhold på hjemmesiderne.

NYX | Diamonds & Ice, Please! 24 Day Countdown

Hvor meget? 359 – 565 kr (værdi ca. 1.000 kr)
Hvor? Lookfantastic, LykoMatas, Beautybay og Feelunique
Hvad er der i? Hvis du elsker makeup til gode priser, er NYX julekalender noget for dig. Denne skrigende pink julekalender, beklædt med diamanttryk indeholder 24 NYX-overraskelser i fullsize og minis. Den består af både primere, læbeprodukter, highlightere, øjenskygge og læbepleje, så du kan blive klar til alle festlige begivenheder. Se billede over indhold på Lyko.

SEPHORA | 12 Wild Wishes

Hvor meget? 235 kr (værdi ubekræftet)
Hvor? Sephora (spar 17 % som Sephora medlem lige nu)
Hvad er der i? Kan du ikke få nok jul? Her får du en after julekalender der afslutter december med manér,  hvor du får en 6 konvulutter med hver 2 små overraskelser mellem d. 26. og 31. december. Se indhold og læs produkt oversigten (under mere information) på hjemmesiden.

BARBER PRO | 12 Days of Grooming Essentials Advent Calendar

Hvor meget? 336-379 kr (værdi ubekræftet)
Hvor? Lookfantastic og Asos
Hvad er der i? Dene 12 dages julekalender er pakket med den ultimative grooming til manden i dit liv. Den indeholder forskellige ansgtsmasker specielt udviklet til mænds hud.

MOLTON BROWN | Advent Calendar

Hvor meget? 1505 kr (værdi ubekræftet)
Hvor? Lookfantastic og Feelunique
Hvad er der i? Denne eksklusive julekalender er for ægte Molton Brown fans. Kalenderen er fyldt med spændende dufte, badeklassikere, hudpeje med mere i både fullsize og travelsize. Se liste over indhold på hjemmesiden.

NUXE | Beauty Countdown Advent Calendar

Hvor meget? 508 kr (værdi ubekræftet)
Hvor? Lookfantastic 
Hvad er der i? I år har NUXE lavet endnu en lågekalender fyldt med Nyxe klassikere  som den ikoniske Nuxe Huile Prodigieuse® Or og Rêve de Miel® Hand and Nail Cream med mere. Den indeholder derudover 2 produkter til en mand i dit liv, som man lige skal være opmærksom på. Se liste over indhold på hjemmesiden.

HOUSE OF STARS | Mange forskellige

Hvor meget?

House Of Stars Cult Cosmetics – Small Star Julekalender 2020 –  799 kr (værdi 2.650 kr)
House Of Stars Cult Cosmetics – Purple Star Advent Kalender 2020 –  999 kr (værdi 3.085 kr)
House Of Stars Cult Cosmetics – Silver Julekalender 2020– 1.599 kr (værdi 4.060 kr)
House Of Stars Cult Cosmetics – Skincare Julekalender 2020 – 1.300 kr (værdi 3.982 kr)
Jeffree Star Cosmetics Julekalender 2020 –3.550 kr
Jeffree Star JSC & Co. 2020 – 2.650 kr

Hvor?  House Of Stars
Hvad er der i? I år har House Of Stars igen lavet en række af deres populære julekalendere. De plejer at være i rigtig høj kurs, og House of Stars plejer at lave flere/nye slags løbende, vil jeg ikke beskrive de enkelte julekalendere, men du kan se beskrivelse under hver julekalender på hjemmesiden med mærker og små ledetråde til hvad du kan finde deri.  Det specielle ved House Of Stars er, at du også her findes Jeffree Star Cosmetics kalendere, som er meget unikt. Forrige år havde jeg en julekalender fra House Of Stars, som du kan se indholdet på Instagram Highlights (jul 2018).

L’OCCITANE | Advent Calendar

Hvor meget? ca. 435 – 450 kr (værdi ca. 660 kr)
Hvor? Feelunique og Magasin
Hvad er der i? Den fine signatur julekalender fra L’Occitane er i år dekoreret af den prisbelønnede franske illustatør Édith Carron, og den er virkelig sød at se på! Julekalenderen har 24 låger der indeholder det traditionsrige sydfranske L’Occitanes signaturprodukter, som alle består af naturlige ingredienser høstet i sydfrankrig. Et meget interessant mærke, hvis du får op i miljø og naturlig hudpleje. Se en oversigt over produkterne på Feelunique.

L’OCCITANE | Premium Advent Calendar

Hvor meget? ca. 865 kr (værdi ca. 1.000 kr)
Hvor? Magasin
Hvad er der i? Den premium julekalender fra L’Occitane består er et skuffesystem hvor der i hver er bokse fyldt med L’Occitane overraskelser til hjemmet, badet, ansigt og krop. Som allerede nævnt (i advent calendaren) består L’Occitane at naturlige ingredienser høstet omkring Provance, og derfor perfekt for dig der går op i naturlige ingredienser hvor du kan følge produktet fra jord til (beauty)bordet.

CHARLOTTE TILBURY | Charlotte’s Bejewelled Chest of Beauty Treasures

Hvor meget? ca. 1.231 – 1272 kr (værdi ubekræftet)
Hvor? Cult Beauty og Feelunique
Hvad er der i? Makeop artisten Charlotte Tilbury har i år skabt en endnu mere eksklusiv 12 dages julekalender (var det overhovedet muligt), udsmyttet med sten på hver enkel skuffe, og perfekt at bruge efterfølgende til makeup opbevaring. Indeni skufferne finder du 12 fullsize og travelsize makeup og hudpleje treats.

ESPA | No Place Like Home Advent Calendar

Hvor meget? 1.247 kr (værdi ubekræftet)
Hvor? Lookfantastic (+ vælg en gratis gave)
Hvad er der i? ESPA har i denne “No place like home” anerkendt det langsommere tempo i livet, vi har lært at leve efter i 2020. I denne smukke smaragdgrønne 25 skuffe julekalender er der gemt ESPA produkter og limited edition produkter du kun finder i denne kalender til hjemmet, dit ansigt, krop sind. Produkterne spænder imellem både fullsize og travelsize. Den grønne farve er valgt med omhu, som skal repsæentere de væsentlige forbedringer ESPA har lavet i løbet af 202o, som en del af deres engagement i bæredygtighed.

SHISEIDO | Exclusive Advent Calendar

Hvor meget? 903 kr (værdi ca. 2.643 kr)
Hvor? Lookfantastic (+ vælg en gratis gave)
Hvad er der i? Oplev Shiseidos adventskalender og dens 24 ekstraordinære overraskelser for at fordybe dig i essensen af japansk skønhed, mens du tæller ned til jul. 24 dage til at afsløre din skønhed og passe på din hud med et stort udvalg af makeup, hudpleje og kropsprodukter.

H&M | Makeupjulekalender

Hvor meget? 249 kr (værdi ubekræftet)
Hvor? H&M
Hvad er der i? H&M har i år kommet med endnu en makeup julekalender. Julekalenderen er i sort og guld, og kan bindes sammen med et lyserød bånd, bag hver af de 24 låger finder du makeup som læbestifter, øjenskygge og highlightere,  fra H&Ms egen kollektion. En god prisbillig julekalender.

CAMILLA PIHL COSMETICS | 12 Days of Beauty

Hvor meget? 715 kr (værdi ubekræftet)
Hvor? Lyko
Hvad er der i? Norske Camilla Pihl, har med sit mærke af samme navn Cosmetics lavet denne fine 12 dages julekalender, hvor du hver af enten hvide eller pastellyserød æske finder et fullsizeprodukt fra samme mærke (3 sheet masks + 1 tilbehør). Se hele oversigten på hjemmesiden.

CATRICE | Advent Calendar DIY V2

Hvor meget? 299 kr (værdi ubekræftet)
Hvor? Lyko
Hvad er der i? Denne her DIY julekalender indeholder små  papirposer og folieklistermærker med tal, hvor du selv pakker produkterne ind! Måske mest ideel hvis du vil forkæle en du holder af, med denne budgetvenlige julekalender. Julekalenderen indeholder 24 Catrine produkter hvor 8 af dem er limited edition og alle er fullsize. Se billed af indhold på hjemmesiden.

ESSENCE | DIY Advent CALENDAR The x-mas countdown

Hvor meget? 169 – 179 kr (værdi ca. 450 kr)
Hvor? Lyko og Feelunique 
Hvad er der i? Endnu en DIY julekalender, denne gang fra Essence! Julede papirposer og dertilhørende tal og selvfølgelig 24 limited edition produkter til ansigt, øjne, læber og negle! For personer der ikke kender Essence, og synes den måske virker lidt for billig, er det et ret forbuftigt low budget mærke, og personligt er en af mine yndlings blushes fra selvsamme mærke!

ESSENCE | Ho Ho Home for x-mas advent calendar

Hvor meget? 225 kr (værdi er ubekræftet)
Hvor? Lyko
Hvad er der i? I Essences fine julede lågejulekalender finder du 24 overraskelser, hvoraf 3 er fullsize fra standardkollektionen samt 21 limited edition produkter du kun vil finde i årets Essence julekalendere. Du vil finde alt fra makeup, makeup tilbehør, negle stuff plus lidt ekstra sjove overraskelser.

LYKO | Luxury! – Sparkling Wishes from Lyko

Hvor meget? 715 kr (værdi 3.200kr)
Hvor?   Lyko
Hvad er der i? Luksus julekalenderen fra Lyko med creme de la creme af de bedste, skønneste og dyreste mærker som du kan få ved Lyko. Kalenderen består af en stor beautybag, hvor du indeni finder poser fyldt med mærker som Babor, Camilla Pihl, Jorgobé, Wella, Rituals, Xlash, Ellow med flere. Se oversigt over mærker du vil finde i denne luksusjulekalender på hjemmesiden.

LYKO | Hey MAN! – Jolly Wishes from Lyko

Hvor meget? 579 kr (værdi 2.000kr)
Hvor?   Lyko
Hvad er der i? Skal manden din forkæles med en julekalender, vil mit bedste bud være denne fra Lyko. Du får en toilettaske hvor der gemmer sig 24 poser som indeholder travelsize produkter fra mærker som Pasta del Capitano 1905, Babor, Beard Monkey, Arran, Sebastian Man med flere. Se oversigt over mærker på hjemmesiden!

DEPEND | Christmas Beauty Calendar

Hvor meget? 259 – 265 kr (værdi er ubekræftet)
Hvor? Lyko og Cocopanda
Hvad er der i? I år er det muligt at få en lågejulekalender fra Depend, hvor det ikke bare er neglelak i, men du finder også makeup (herunder produkterkategorier jeg aldrig har hørt at Depend normalt laver – måske et hints til Depends fremtid?). Udover neglelak og makeup finder du også glitter og rhinsten, som kan pifte dit festlige look op.

BIOTHERM | Happy Holidays 2020

Hvor meget? 431-499,95 kr (værdi 1.585 kr)
Hvor? MatasLyko og Cocopanda
Hvad er der i? Årets lågejulekalender fra Biotherm indeholder 24 skønne hudplejeprodukter til kvinder, hvor du finder nogle af produkterne indenfor de klassiske og elskede hudplejeserier som Aquasource, Blue Therapy og Life Plankton i hovedsageligt rejsestørrelse og enkelte full size.

REVOLUTION | The Advent Calendar 2020

Hvor meget? 346 – 389 kr (værdi er ubekræftet)
Hvor?  Asos og Beautybay
Hvad er der i? I denne Revolution juleklaneder finder du 25 metallic rosaguld og sorte æsker fyldt med makeup og tilbehør. Du finder blandt andet øjenskyggepalette og et mix af ansigts, læbe og øjenprodukter. Se oversigt over indhold på hjemmesiden.

LANCÔME | Beauty Advent Calendar 2020

Hvor meget? 1.289 kr (værdi ca. 3.630 kr)
Hvor?  Matas
Hvad er der i? Kan vi lige bruge et øjeblik på at beundre en smuk og anderledes julekalender? Lancome har virkelig presset gamet med at julekalendere er en helhedsoplevelse. Denne flotte pink, hvide og sølv 3D kalender med glimmer kan virkelig stråle din december lidt op med pariser glamour. Julekalenderen indeholder en blanding af makeup, parfume og hudpleje i travel- og fullsize. Se indholdet (liste og billede på hjememsiden).

YLS | Dress Me Wild Advent Calendar 2020

Hvor meget? 2.075 – 2.799 kr (værdi er ubekræftet)
Hvor?  Lyko (+ få gratis gave) og Cocopanda
Hvad er der i? Denne eksklusive julekalender fra Yves Saint Laurent finder du 24 skuffer der er fyldt med YLS makeup og parfume i minis og kun en smule hudpleje. Flere ikoniske dufte og makeup er at finde i julekalenderen, som er helt ideel til kvinden (eller manden) som forstår sig på luksus. Se oversigt over indhold på hjemmesiden.

ZOEVA | Shere Your Radiance Brush Vault

Hvor meget? 674 kr (værdi er ubekræftet)
Hvor?  Beautybay
Hvad er der i? Jeg er ret vild med udformningen af denne smukke røde julekalender fra Zoeva, hvor du i 12 dage kan trække en ny lækker Zovea makeup børste til enten ansigt eller øjnene. Du finder oversigt over børsterne på hjemmesiden.

INGLOT | 12 Beauty Wishes Advent Calendar

Hvor meget? 303  kr (værdi er ubekræftet)
Hvor?  Beautybay
Hvad er der i? Denne 12 dages skønheds julekalender er fyldt med skønhedønsker der inkludere Inglots bestsellers indenfor makeup, hudpleje og negleprodukter.  Du finder både en fullsize øjenskygge palette, makeup og negle tilbehør og et par enkelte travelsize hudpleje. Se liste over indehold på hjemmesiden.

ORIGINS | Julekalender 2020

Hvor meget? 594,95 kr (værdi 1.758 kr)
Hvor? Matas
Hvad er der i? Denne klassiske lågekalender fra Origins forhandles kun i Matas, og indeholder en lang række bestsellers og prisvindende hudpleje så som Drink Up Hydrating Lip Balm, GinZing Refreshing Scrub Cleanser og  Original Skin Renewal Serum. Julekalenderen består hovedsagelige af trabelsize men ogås enkelte fullsize. Se liste over indholdet på hjemmesiden.

ORIGINS | 12 day advent calendar

Hvor meget? 559,00 kr (værdi ca. 860 kr)
Hvor? Zalando
Hvad er der i? I år har Origins denne 12 dages skuffejulekalender, som er smukt fyntet med nødeknækkerinspirreret figurer. Ved denne julekalender bestaler du mest for selve julekalenderen end selve indholdet, da 24 dages julekalenderen, der forhandles i Matas, får du 24 dage for ca. 50 kr mere. Denne julekalender 2 fullsize produkter og ellers Origins travelsize bestsellers.

CLINIQUE | Advent Calendar 2020

Hvor meget? 694,95 kr (værdi 2.014 kr)
Hvor? Matas
Hvad er der i? Lågekalenderen fra Clinique er er i et næsten retro rødt og grønt design og indeholder 24 Clinique makeup og hudpleje bestsellers , som Moisture Surge Hydrator and Lash Power Mascara. Julekalenderen indeholder hovedsageligt travelsize, med enkelte fullsize. Se oversigt over indholdet på hjemmesiden.

DECLÉOR| Essential Oils Advent Calendar 2020

Hvor meget? 721 – 731 kr (værdi ca 2.560 kr)
Hvor? Lookfantastic og Feelunique 
Hvad er der i? Den smukke sekskantet lågekalender fra Decléor er designet med et undervandstema af den kreative kunstner Radim Malinik. Bag hver låge finder alt du beøver til en komplet hudpleje og dét ekstra med Decléors lækre produkter med essentielle olier i både travel og fullsize.

NILENS JORD | Adventkalender

Hvor meget? Pris 299 (værdi 652 kr)
Hvor? Matas
Hvad er der i? I Nilens Jord adventskalender finder du 4 overraskelser du kan glæde dig til hver søndag op til jul. Bag hver låge finder Nilens jordfavoritter indenfor makeup, hårpleje og hudpleje. Du kan se liste over indholdet på hjemmesiden.

STOP THE WATER WHILE USING ME! | All Natural No Advent Calendar

Hvor meget? Pris 565 – 579 kr
Hvor? Zalando og Stop The Water While using Me!
Hvad er der i? Denne her anderledes adventskalender indeholder 6 overraskelser, hvor du har til hver søndag op til jul, juleaften og nytårsdag. Julekalenderen indeholder kosmetiske produkter til krop, hår og tandhygiejne, i zerowaste eller low waste udgaver for de miljøbevidste. For hver købt kalender doneres der til Good Water Projects.

SURISURI | Julekalender og Adventskalender

Hvor meget?

Adventskalender 699 kr (værdi 1.100 kr) – finder du her
Julekalender 599 kr (værdi 1.000 kr) – finder du her

Hvor?  SuriSuri
Hvad er der i? Surisuri har lavet de her fine julekalender og adventskalender fyldt med koreanske lækkerier! Adventskalenderen kommer i blå poser med fullsize produkter (passer alle hudtyper) fra mærkerne Mizon, Klairs og Village 11. I julekalenderen finder du 3 masker, 2 full size og 19 minis fra mærker som Mizon, Village 11, Koelf, Wishformula, TonyMoly, The Vegan Glow, Jumiso, Laneige m.m. og alle produkter kan bruges af alle hudtyper. Jeg gad godt at have julekalenderen fra Surisuri!

MATAS | Pakkekalender

Hvor meget?

Matas Pakkekalender Classic 599,95 (værdi 1.483,85 kr) – finder du her
Matas Pakkekalender Luksus 999,95 kr (værdi 2.965,70 kr) – finder du her
Matas pakkekalender Natur 799,96 (værdi 1.952 kr) – finder du her

Hvor? Matas
Hvad er der i?  Matas har i år lavet deres 3 pakkekalendere lækre end nogensinde! Alle tre pakkekalendere indeholder 24 overraskelser, hvor du får pleje til ansigt, hår og krop samt makeup og tilbehør. Mærkerne varierer fra pakkekalender til pakkekalender hvor Classic hovedsageligt at Matas egne og danske mærker, Luksus en stor variation med stadig mange danske mærker imellem og Natur som kun indeholder produkter bestående af naturlige ingredienser. Se liste over indholdet på Matas hjemmeside.

MACExclusive Boom Boom Wow Complete Advent Calendar

Hvor meget? 1.100 kr
Hvor?  Lookfantastic 
Hvad er der i? Årets smukkeste julekalender fra MAC, kommer i en cirkelformet julekalender der kan foldes sammen på midten til en måne. Den er lavet med smukt pink metallic folie og indeholder 24 overraskelser fra MAC med en god blanding af fullsize, minis og luksus sample size. Julekalenderen bliver udsolgt hvert år, og der er købsbegrænsning på én kalender per kunde. Se oversigt over indholdet på hjemmesiden.

4 kommentarer

 • Marie-Louise

  Hej Skabsdiva.
  Hvad er din erfaring med at købe julekalender som ikke har en dansk side? Fx jeg kunne godt tænke mig at få fat i Glossybox julekalender men den har ikke en dansk side

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Hej Marie-Louise.
   Generelt har jeg kun gode erfaringer med at handle fra udenlandske sider. Desværre sender Glossybox ikke til Danmark, så der skal man købe dem mellem en mellemfirma (jeg husker ikke nogle på stående fod i UK, men de fungere på samme måde som ShopUSA). Jeg har fundet en enkel Glossybox kalender her: http://www.amazon.co.uk/dp/B08KHWZX3V/ref=nosim?tag=sd1391-21 hvor den bliver sendt til DK, men prisen er så også hævet væsentligt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-christina Lyster Olsson

  Hej… Hvornår/hvor tidlig begyndes der at sælges ud af div mega skønne julekalenderen ❓
  Kan forstå man skal være ret hurtigt 😊
  De bedste hilsner Ann-christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Det er meget forskelligt. Nogle bliver udgivet allerede i september, og nogle først midt november. Nogle bliver udsolgt indenfor halve timer, og andre vil du kunne få ind i december, så der er ikke nogle specielle regler. Jeg kan se at en del af mine læsere, allerede kigger efter julekalendere i august.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

IPL hårfjerning – laser til hjemmebrug, del 2!