Efterårs lakker i lækre støvede farver

IPL hårfjerning – laser til hjemmebrug, del 2!

{ indlægget indeholder et eller flere reklamelinks }

Jeg elsker min semipermanente hårfjerning, som jeg opnår med IPL hårfjerning til hjemmebrug. Den sørger for, at jeg er hårfri de steder, jeg ønsker og med minimal vedligeholdelse. Det er nemt, 100 % smertefri og holder længe, sparer tid, og jeg skal aldrig tænkte på at barbere mig fra tid til anden og samtidig væsentligt billigere end at få det gjort ved en professionel.

I 2018 købte jeg min første Philips Lumea IPL hårfjerner, hvor jeg skrev en længere gennemgang af, hvad det går ud på, hvordan det fungerer, og alle de fordele ILP hårfjerning har, som er et rigtigt godt indlæg at starte med, hvis IPL er en ny verden for dig.

Lige siden jeg købte min første Phillips Lumea IPL hårfjerner, har jeg sagt, at det er mit bedste køb eller investering, selvom jeg fortrød jeg ikke dengang, købte en større model. Det er lidt af et paradoks at fortryde og samtidig sige, det er ens bedste køb i 2 år, men det understreger, hvor glad jeg har været for Philips Lumea og mine hårfrie ben.

I år valgte jeg at ”opgradere” til modellen Philips Lumea Prestige BRI953/00 . Den vil give præcis samme resultater som alle andre Phillips Lumea‐modeller, men den har nogle andre funktioner, specifikationer og tilbehør, som er værd at tage i betragtning, hvis du selv overvejer at investere i din første Philips Lumea Advanced IPL. Samtidig er IPL‐maskinerne blevet billigere, så min nye, der kan mere, koster mindre, end hvad jeg gav for den gamle for 2 år siden, hvilket kun gør den mere overkommelig at anskaffe sig, for jeg ville lyve, hvis jeg fortalte, at det ikke var en investering!

Fordelen ved Philips Lumea Prestige BRI953/00 (kontra den gamle model)

 • 3 hoveder i stedet for 2: Et ekstra buet specialhoved til bikinilinjen og armhuler.
 • Den er dobbelt så hurtig mellem blinkene (kæmpe plus)
 • Den kan bruges uden ledning, selvom det gør den langsommere mellem blinkene.
 • En SmartSkin sensor der analyserer huden og forslår den rigtige lysstyrke.

Specielt det buede specialhoved til bikinilinjen og armhuler er unikt for Phillips Lumea kontra mange andre mærker på markedet, som typisk kun har ét hoved. Jeg synes, det kunne være svært med den gamle at få behandle i de bikinilinjen og armhule med det flade hoved, da den først blev aktiveret når hele vinduet i hovedet var dækket, og det passede med kroppen.

Er Lumea Prestige pengene værd?

Ja! Tror bare det alene, at jeg er på min 2. model (selvom de holder til ca. 10 års brug), viser, at jeg synes de er alle pengene værd. Den sparer tid og med årene også penge ift. barberblade og skum. Jeg købte min opgradering, da jeg ærgrede mig over hver gang jeg skulle vedligeholde, at jeg ikke havde købt en større model, når jeg var så glad for resultaterne, og en større model ville gøre det hele endnu nemmere og hurtigere.

2 kommentarer

 • Christina

  Hej 🙂
  Jeg kan ikke finde lige netop den model du referere til, jeg ved ikke om den er udsolgt? 🙁
  Men hvis nu den er, kan du så gennemskue hvilken der matcher din mest? Jeg har tykke sorte hår og der er mange og de vokser hurtigt + jeg har keratosis pilaris, så den skal være effektiv 😉
  Og du skriver at din opgradering er hurtigere og det betyder meget 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Hej Christina, den her er lige sådan eller bedre https://bit.ly/3dLekJK 🙂 Men hvis du finder andre modeller med 3 hoveder, kan det tænkes at den måske er lige så god. Kan se en de har til det halve af prisen fra Philips Lumea, men det ligner umiddelbart det gamle system. Men lige meget hvilket Lumea model du vælger, bliver du helst sikkert glad for den. 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Efterårs lakker i lækre støvede farver