Augusts beautyskrald 2020

Efterårs lakker i lækre støvede farver

{Reklame: Presseprodukt og indeholder reklamelinks}

Depend Cosmetic er kommet med deres 3 efterårskollektioner, og deres O2 kollektionen hedder Modern Legacy, som du allerede nu kan finde i Matas, Magasin og Salling. De koster 29,95 kr / stykket og der er lige på tilbud i Matas på 4 stk for 100 kr.

”Dette efterår ser vi et opsving for det pompøse. Datidens høje kraver, krokader og pufærmer har renæssance i en moderne udgave med blonder og silke. Vi siger varmt velkommen tilbage til 1700-tallet!”

De fleste af neglelakkerne i Modern Legacy er støvede farver, som fungerer utroligt godt. Flere af farverne tror jeg ikke at jeg har set før i støvede udgaver, som gør at jeg synes den er virkelig spændende. Jeg er lidt af en farvenørd, som nok hænger sammen med at begge mine forældre har arbejdet med farver hele deres voksenliv og det er noget vi kan diskutere ved middagsbordet. #630 har en næsten dragende grøn farve, som jeg har svært ved at beskrive, for den er så grøn som den kan blive, men alligevel ikke klassisk græsgrøn eller naturlig grøn, men heller ikke over i det turkise. Den skiller sig samtidig meget ud fra resten af Modern Legacy kollektionen, hvilket nok gør den endnu tydeligere.

#630 Grøn med neutral undertone
#631 Støvet mosgrøn
#632 Mørk beige

#633 Støvet lyserød-lilla (orchid)
#634 Lidt støvet hindbærrød
#635 Støvet pudderrosa

#636 Støvel koral
#637 Camel farvet
#638 Støvet lilla med neutral undertone

#639 Støvet beadeux
#640 Støvet grå
#641 Mørk støvet grå-sort

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Augusts beautyskrald 2020