Liste Over Beauty Julekalendere Der Kan Blive Dine i 2020!

Depend Cosmetics efterårskollektion Rethink til pumpkin negle

Depends Cosmetic efterårskollektion fra Depend Nailpolish hedder Rethink og kan findes i Bilka landet over til 24,95 kr / stk.

”Kreativ genbrug er på mode. Prøv nye kombinationer, og tøv ikke med at hive saksen frem! Ud over at vi minimerer vores miljøpåvirkning, tager vi også kreativiteten til nye højder med en personlig mode. Rethink!”

Ligesom Depend O2 kollektionen Modern Legacy, består Rethink også at flere støvede farver. Jeg synes ikke kollektionen er lige så stærk som Modern Legacy, men jeg er faldet for den perfekte græskar orange, som kombineret med den armygrønne og lækker brune (troede jeg aldrig jeg skulle sige!) kan lave de sødeste pumpkin negle. Jeg har virkelig glædet mig til efteåret, så efterårsnegle er et must!

#639 Støvet petroleumsblå
#640 Mole gray med mat finish
#642 Brun med varme undertoner
#643 Græskar orange

#644 Koralrød
#645 Grød med kolde undertoner
#646 Lys støvet armygrøn
#647 lidt støvet rød med neutral/kold undertone

#648 Halloween lilla / dyb lilla
#649 Støvet rosa
#650 Støvet elefantgrå

Mine efterårsnegle

Lige nu har jeg været i gang med lidt græskar negle. De første blev bedre, men i et øjebliks tanketorsk, tog jeg neglelaksfjerner på, og kunne ikke rette skaderne op, så måtte starte forfra, hvor jeg hele tiden stødte mod noget, imens jeg ventede på lakken tørrende (hvad gør nail art entusiasterne?), så skulle lægges om 3 gange. MEN en anden dag, prøver jeg igen, fordi jeg er ret vild med farvekombinationen.

Negle: Depend cosmetics #642, #643, #646, (#599)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Liste Over Beauty Julekalendere Der Kan Blive Dine i 2020!