Julis beautyskrald 2020

Augusts beautyskrald 2020

THE BODY SHOP Berry Bon Bon Hand Cream* // TONI & GUY saltvandsspray // GOSH Boombastic mascara (black) // PALMOLIVE Feel Glamoruis // MODELCO Beauty Instant Brows Brow Pencil (light to medium) // EYEKO LONDON Do Liquid Eyeliner

I denne måned er halvdelen af produkterne makeup, hvilket alligevel er ret vildt, da det er sjældent du får brugt for eksempel en blush helt op – det burde næsten udløse en medalje! (Jeg har aldrig brugt en op, men kun skilt mig af med en blush på grund af holdbarhed/hygiejne). De her tre makeup produkter er alle i makeuptypen man typisk får brugt up og de sidste tre produkter er helt almindelige hverdagsprodukter… Hvor den ene ikke engang blev brugt i 2 uger, før den måtte kasseres!

Det har næsten være en del af mit hverdagsritual, når jeg kører på arbejde om morgenen, at først lige renserne hænderne med en håndsprit og efterfølgende et lag håndcreme på. Her har jeg længe haft The Body Shop Barry Bon Bon Handcreme, som var en del af The Body Shops julekollektion. Denne duft af bær, vender tilbage i julekollektionen hvert eneste år, bare under nyt navn. Normalt er jule-bærduften (som nok er det nemmeste at sige, når den hvert år skiftet navn) min yndlingsduft blandt The Body Shops julekollektioner, så dette er en duft-favorit, jeg højst sandsynligt vil vende til igen. Håndcremen er af en let konsistens der hurtigt trænger ind og efterlader huden blød uden at være dybdeplejet. I øvrigt – har du set af The Body Shops julekalender allerede har ramt online?

En tilbagevendende favorit og nødvendighed: Toni & Guy saltvandsspray er uden tvivl den bedste saltvandsspray jeg har prøvet, og brugt i en del år efterhånden, både da den var smådyr, og nu hvor den samtidig er blevet så budgetvenlig at alle kan være med. Jeg bruger den i mit tunge pandehår, for at give håret struktur, og så det nemmere bliver siddende som det skal i løbet af dagen – den evige forbandelse ved at have pandehår. Plejer altid at have en eller flere på lager, men det her er første gang, siden perioden hvor den var udgået, at jeg løb helt tør og havde en større krise indtil jeg fik købt en ny.

Produktet jeg var nødt til at skille mig af med, langt før at den burde, er Feel Glamorous deodoranten fra Palmolive med dufter af bær og frugt og 48 timers beskyttelse mod sved og dårlig lugt… Lige det sidste holder jeg fast i, da jeg synes jeg lugtede noget så forfærdeligt og flere gange måtte lige tage en ”duft test” om jeg virkelig lugtede af sved? Nej, det var bare deodoranten! Til deodorantens forsvar, er det den første deodorant jeg har haft i rigtig mange år, som ikke er parfumefri. Duften i sig selv, er sød og meget frugagtig, men jeg kan ikke tilpasse mig til at min deo skal lugte af noget, og mit ubehag ved heletiden at gå i frygt over “denne ukendte lugt” måtte jeg simpelthen opgive at bruge den op. Rexona har også flere alternativer, som også virker natten over, hvis du f.eks. er generet af nattesved.

Ved mascara prøver jeg altid at gå efter budget, da der ikke er særlig stor forskel på kvaliteten, og den væsentligeste faktor er udformningen af mascarabørsten. Jeg er ret glad for de helt gængske mærker som Max Factor, l’Oreal og her Gosh Copenhagen, hvor jeg har fået en ny favorit.  Gosh Boombastic Mascare, giver en af de vildeste volumen, jeg har oplevet fra en mascare. Der står også XXL volumen på pakken, og dét tror jeg på! Tidspunkter hvor jeg normalt vilke bruge kunstige vipper, har jeg undladt til fordel for Boombastic Mascaraen! Samtidig er mascaraen nem at bruge, og fordeler vipperne smukt og efterlader den vilde volumen og holder hele dagen (og natten med).

Når vi er ved mascara, så har Eyeko’s mascare indtil videre for mig ikke har været et hit for mig, men  Eyeko Do Liquid Eyeliner er virkelig din opmærksomhed værd!  Den er intens sort og laver nogle skarpe linjer til at fuldende dine cate yes. Eye Do Liquid Eyeliner er så populær at den også har fået en ”lillesøster”: Eyeko Skinny Liquid Eyeliner til de helt tyde streger. Den er virkelig holdbar hvis man først lader den tørre helt, og bliver ikke tværet ud og grim i løbet af dagen. Det er efterhånden ikke særlig ofte jeg går med cat eyeliner mere (men helt ærligt, det look kørte jeg også i 15 år!), men når der skal eyeliner på, er Eyeko førstevalget!

 

Endnu er anbefaling er også vippeserum fra Revitalash, som fungerer perfekt og som styrker mine øjenvipper.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Julis beautyskrald 2020