ILEE Bean Balm sunscreen: Mineral solcreme, som ikke gør dig hvid?

Ecooking nye shampoo og balsamserie

{Reklame: Presseprodukt og indeholder reklamelinks}

Er du også vild med Ecooking? Ecooking har kommet med en nye serie af veganske hårpleje, som allerede nu kan købes i Matas. Serien består af 5 produkter, der er lavet til forskellige hårtyper og behov.

Volumen shampoo og balsam – til normalt og fint hår
Plejende shampoo og balsam – til normalt og tørt hår
Multi shampoo – til tør og irriteret hovedbund

Fælles for alle shampoo og balsamer er, at de blandt andet indeholder i større eller mindre grad peptider, er en generel hårforbedrende ingrediens, som forbedrer hårstrukturen, som gør håret tykkere, fyldigere og sundere. Derudover indeholder alle UVA- og forureningsbeskyttelse i form af den aktive ingrediens Capiquard, som beskytter både naturligt og farvet hår mod forurening og naturens elementer.

Ecookings volume shampoo og volume balsam er specielt udviklet til personer med normalt og fint hår, der ønsker mere fylde. Serien kommer i en sød og frisk duft af blomster, grønne blade og strejf af citrus, som jeg ikke kan komme nærmere ind på. Duften er subtil og lækker, som jeg godt kunne forstille mig som et duftlys.

Volumen-parret indeholder begge elektrolytter, som indkapsler og øger absorberingen af fugt til håret, så håret både bliver blødere og glattere, derudover indeholder Volumen shampooen niacinamid, også kendt som B3, som ud over at være en fantastisk hudplejende ingredienser, også øger kollagenproduktionen, som så styrker hårets elasticitet, håret ikke lige så nemt knækker. Volumen balsamen indeholder i stedet hydrolyseret hvedeproteiner, som indeholder aminosyrer, der opfrisker og blødgører håret.

Ecookings plejende shampoo og plejende balsam er til personer, der trænger til et fugtboost for øje. Parret indeholder Pentavitin, som er en er både fugtgivende og fugtbevarende for håret i op til 72 timer(!). Der står, at den plejende shampoo og balsam dufter af blomster og grønne blade, og det gør den såmænd også, men den har en mere blød og lettere, nøddeagtig duft, end de to andre. Den dufter med andre ord, rigtig nærende!

Ud over den vigtige pentavitin indeholder shampooen aminosyrer, som genopbygger, fugter og plejer, hvor balsamen indeholder hydrolyseret hvedeproteiner, som indeholder aminosyrer, der opfrisker og blødgører håret.

Sidst har vi Ecookings multi shampoo til den irriteret hovedbund, som indeholder Capiblome, som er en aktiv ingrediens der rebalancerer hovedbunden og har en beroligende og kølende effekt på huden. Jeg synes, at Multishampooens duft er meget mere frisk og mere maskulin i det (ikke det gør noget negativt), end de to andre, hvor multishampooen meget klart dufter af ecualutus med et hint af mint.

Udover den vigtige Capiblome indeholder multishampooen også peptider, som forøger kollagenproduktionen og forbedrer hårvæksten. Som den eneste, er Multi Shampooen en éner, hvor den ikke har en balsam partner. Det skyldes højest sandsynligt, at multishampooens fokus er hovedbunden, hvor capiblome ikke har en betydning for hårets længder, dog er det ikke en 2-i-1’er, hvor du kan undlade balsamen, men brug i stedet den plejende balsam eller volumen balsamen eller en helt tredje.

Hvor kan de købes

Serien fås i 2 størrelser. En 250 ml‐tube i pæne og støvede farver, og en praktisk 500 ml pumpeflaske, hvor flasken er lavet i genbrugsplast. Serien kan købes i Matas til 169,95 kr for 250 ml og 279,95 kr for 500 ml.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

ILEE Bean Balm sunscreen: Mineral solcreme, som ikke gør dig hvid?