Junis beautyskrald 2020

Piftede min entre op med Jotun Lady Statement Blue

Maling: Jotun Lady Statement Blue // Kommode: IKEA Nordli med 4 skuffer og  2 skuffer //
Knagerække: NOMESS So-hooked (reklamelink) // Vase: Kähler Hammershøi

For mange år siden, havde jeg en webshop der solgte eksklusive tapeter, derfor var det også en drøm at få tapet op i min nye bolig. Desværre er der en eller anden sadistisk bygherre som har valgt at der skulle savssmuldstapet op, og endda i den rigtig grove bussemandsvæv. Jeg synes det var så slemt, at jeg også droppede drømmen om farver på væggene, men jeg har ikke fortrudt et sekund med den flotte koboltblå fra Jotun med navnet Statement Blue! Den får også den hvide Nordli kommode til at poppe mere frem! Billedet er et min farfar tegnede for rigtig mange år siden, og nok det eneste som skal have en ny plads, så snart jeg har fundet en erstatning til den væg. Måske noget Kanagawa The Wave inspireret (reklamelink)?

Jeg elsker i øvrigt min Nordi ekstremt højt! Den er praktisk og i god kvalitet, og har plads til alt hvad jeg har brug for. Den store med 2 skuffer indeholder sko, og den høje med fire skuffer indeholder henholdsvis: vanter og halstørklæder, løbe og små træningsgrej, små tasker, og en skuffe med alt det man lige kan få brug for på vej ud af døren, som powerbank, parably, skohorn, fnugrulle, produktprøver, visitkort osv.

Men tilbage til min lækre væg. Jeg elsker den! Jeg bliver glad når jeg ser den, og den får alt andet til at blive fremhævet. Jeg drømmer allerede om at at male min kontor i en støvet grøn og min stue enten grå eller rosa. Måske skulle jeg i gang i min ferie?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Junis beautyskrald 2020