4 gule sommer need-to-have beauties

Junis beautyskrald 2020

{Reklame: indlægget indeholder reklamelinks og modtagende produkter er markeret med *}

THE BODY SHOP All-In-One Cheek Colour (01 Macaroon) // BATISTE Dry shampoo (Wildflower) // BY VEIRA Repair Shampoo // BY VEIRA Repair Conditioner // 100 BON Carvi & Jardin de Figuer EDP // PETITFÉE Gold Hydrogel Eye Patch // THE BODY SHOP Youth Bouncy Sleeping Mask* // COOP Camferine // CIEN Sun Invisible Sun Spray Sport SPF 30 // INNISFREE My Real Squeeze Mask (Grapefruit)

Da jeg tog min kurv med beautyskrald ned, blev jeg ret overrasket over hvor meget der er i. Jeg troede det ville være en ”lunken” måned, men der er alligevel samlet sig 10 produkter!  Der er nogle virkelig gode favoritter imellem, som er værd at tage et kig på, hvis du vil have værdi for pengene!

Først skal du høre om 100 Bon (Scent Bon), som er et parfumehus, som køre et ret unikt koncept. 100 Bon er et fransk parfumehus hvis dufte er baseret på naturlige ingredienser (mange dufte bliver i dag skabt kunstigt) og økologisk hvedealkohol, og alle råvare er sporbare. De bruger genbrugelige flakoner, hvor du kan købe refils til, for små penge (Matas sælger 200 ml refill til bare 529,95!). Jeg købte Carvi & Jardin de Figuer EDP, fordi jeg elsker duften af figen, og ville så prøve en parfume med det. Den passer bare ikke rigtigt til mig, så ligesom jeg elsker duft af fersken og rød grape, må figen nøjes med at være produkter jeg bader i, smører mig ind i og duftlys. Men det er stadig en skøn og sød duft, og jeg er glad for at jeg har fået øjnene op for 100 Bon, jeg skal bare finde den perfekte duft til mig.

Jeg har et par The Body Shop favoritter, som aldrig bare bliver hverdagsprodukt, men altid vil gøre mig glad i låget. Den ene er Youth Bouncy Sleeping Mask* fra deres serie Drops Of Youth. Det er en gelagtig ansigtsmaske du kan bruge mens du sover. Dens duft er så lækker og frisk, og kan altid mærke og se min hud er gennemfugtig og lækker dagen efter. Den står højt på min ønskeseddel!

Når solen kommer frem, er den eneste måde at beskytte sig på Skygge, Solhat og Solcreme. Solcreme kan jo være ekstremt dyrt, og derfor er det fantastisk når der er gode budgetvenlige valg. Hvis du ikke allerede kender til Lidls Cien Sun serie, er det virkelig på tide at få øje op for den! Siden sidste år, er det blevet en fast del af deres sommerprodukter, hvor de før i tiden kun var en spotvare, og blev revet væk! Af samme frygt har jeg altid købt mindst 8 flasker ad gangen. De har mange forskellige slags, og den her spray, er nem at anvende til at nå de der umulige steder på kroppen, når ingen kan hjælpe dig med at smøre ind.

LÆS OGSÅ | Undgå klisteret solcreme på kroppen

Nogle tilbageværende favoritter er Coops egen Camferine creme, som udover at være den mest effektive håndcreme jeg nogensinde har prøvet, også er fantastisk til at fjerne hård hud fra fødderne, og så koster den kun 15,95kr! Det næste produkt er Batiste dry shampoo, som alle efterhånden nok kender, og ikke behøver mere præsentation. Jeg er dog vild med designet på Wildflower, som både er så retro, men alligevel med moderne udførelse. Duften er meget anonym, og forbinder den ikke med at være speciel Batiste-duft.

Af koreansk hudpleje, har jeg brugt en af mine Innisfree My Real Squeeze mask, og så har jeg opgivet det sidste stykker af mine Petitfée Gold Hydrogel Eye Patch, da de simpelthen begyndt at blive for tørre, som nok også skyldes at jeg kom til at tabe en del af det væsken derfra ud i min håndvask. Petitfée er nogle engangs geløjenmasker med 24 karat guld, ginseng, kollagen, rosenvand og ”bird’s nest”, som skulle være spyttet fra en fugl?! (kan fugle overhovedet spytte, en eller anden hjælp mig?!). Den virker virkelig godt mod mørke rande, og får huden omkring øjnene til at stråle. Sådan en krukke har til 60 gange, og hvis du er en rigtig koreansk skønhedsentusiastisk, bruger du dem hver dag. iHerb er det billigeste sted jeg har fundet dem.

LÆS OGSÅ | Innisfree My Real Squeeze Masks – Billige Shets Mask Til Enhver Smag

Sidst men ikke mindst, har jeg denne måned sagt farvel til min All-In-One Cheek Colour fra The Body Shop (01 Macaroon) som virkelig er en fin farve, men den ser bare så træls ud og lugte en smule anderledes, så den skal skiftes ud med en ny (og er allerede skrevet på min ønskeseddel). Farven er sådan en fin koralfarve med neutral undertone, og så koster den kun 90 kr!

2 kommentarer

 • Marianne

  Hej! Hvorfor er sulfatfri produkter og silikoner en dårlig kombination? Hvad kan ske?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Hej Marianne. De fleste silikoner kræver en sulfat for at blive opløst, så de kan ophobe sig i håret. 🙂 Nogle er dog silikoner vandopløselige, nogle kan opløses med milde sulfater, og andre kræver de skrappe SLS sulfater. Derfor skal man være meget opmærksom på sin øvrig hårpleje og stylingsprodukter, hvis man vil gå den sulfatfrie vej, for ikke at stå med et nyt problem.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

4 gule sommer need-to-have beauties