Nemt og billigt trick til BHen der knirker

Nye veganske Lip Balms fra Ecooking, der giver læberne ekstra fylde

{Reklame: Produkter er modtaget og indeholder reklamelinks}

Vegansk hudpleje bliver efterspurgt mere og mere. Ecooking har derfor udviklet deres Lip Balm i en vegansk udgave på tube. I rigtig mange læbeprodukter finder du bivoks, som både bruges til som emulgator, stivelse i et produkt, men også som pleje, og som lægger sig som en beskyttende hinde over huden, som bevarer hudens fugt.

Der findes dog efterhånden nye veganske ingredienser, som kan gøre sig ud for de gamle ikke-veganske, og endda flere af disse er naturlige! Det er dog ikke lige bare at skifte en ingrediens ud med en anden og opnå samme resultat, så forvent ikke, at gamle kendte produkter lige nu opstår i en ny, vegansk udgave.

Ecooking veganske lip balms fås nu i 3 forskellige slags

Lip Balm Rose – rosa farve og duft af granatæble
Lip Balm Kakao – med brun shimmer og duft af kakao
Lip Balm Nude – neutral gloss med duft af mint

Ecookings veganske læbebalsam er flydende, hvilket betyder, der ikke har benyttet sig af bivoks alternativer, men i stedet en mere flydende konsistens, som du kender fra lipgloss. Den har også en meget glossy finish og ville kunne bruges som en plejende kosmetik for sig selv eller oven på en læbestift for et plejende boost.

Ekstra fylde til læberne

Ecookings Lip Balm er også meget mere end bare pleje, da de indeholder flere ingredienser som giver lidt mere fylde på læberne. De indeholder ingrediensen Hilurlip, som er en aktiv ingrediens, der har en volumeneffekt og pleje, da Hilurlip består af blandt andet hyaluron, som er en fugtgivende syre, der allerede bliver produceret naturligt i huden. Den er en ekstrem fugtbinder, som kan binde 1000 gange sin egen vægt. Det vil sige, at bare 1 g hyaluron kan binde 1 liter vand. Desværre falder vores egen produktion af hyaluronsyre med alderen, så vi før tørre og mindre spændstig hud. Det gør hyaluronsyre ekstrem lækker i både hud- og læbepleje, hvor hyaluronsyre bidrager med fugt og fylde. Andre lækre plejede ingredienser er E-vitamin, mandel og arganolie, som plejer og fugter.

De veganske lip balms virker ikke umiddelbart dybdenærende eller beskyttende på huden, så jeg ser den for nuvræende som et fantastisk produkt til vintermånederne, men jeg kan se en forbedring af mine almindelige tørre læber og oplever også en let plumpende effekt, som måske fremhæves endnu mere af det glossy finish.

Jeg er rigtig vild med rose, da den både har en fin farve og lækker, sød duft. Nude synes jeg er flot og anvendelig, men jeg bryder mig ikke om duften af mint, som jeg synes bliver for stærk for mig. Til gengæld er jeg vil med duften af Kakao, men så er jeg ikke vild med shimmeret på mine læber – hold fast man kan være svær at gøre tilfreds, men jeg er så forgabt i Rose som nu altid følger mig i håndtasken.

Ecooking Lip Balms indeholder 15 ml har en vejledende udsalgspris på 99 kr og forhandles eksklusivt i Matas.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Nemt og billigt trick til BHen der knirker