April og Majs beautyskrald 2020

Nemt og billigt trick til BHen der knirker

Tips mod BH der knirker

Er der noget mere irriterende, end at lyde som en knirkende dør, hver gang du bevæger dig? Det er desværre ikke kun forbeholdt BH’er der er nået pensionsalderen, men desværre også noget der kan ske for din nye kvalitets BH.

De fleste tips jeg har hørt, handler om at tage BH bøjen ud og sætte den ind igen, men det kræver både syskills og så frafalder reklamationsretten, og det uden sikkerhed for, at det vil virke.  Så det er meget bedre at bruge en hurtigere og nemt tricks, med noget du måske allerede har derhjemme!

Slut med at kassere ellers godt og lækkert undertøj der har lang tids brug i sig endnu. Hemmeligheden er noget så simpelt som SKYLLEMIDDEL!

LÆS OGSÅ | Hvorfor du ikke kan degradere slidt tøj til homewear

Jeg har ikke rigtigt brugt skyllemiddel før (på grund af miljøhensyn blandt andet), men stødte så tilfældigt på Rema 1000s egen uden parfume og samtidig astma og allergimærket til bare 13 kr. Tilgengæld har den ikke umiddelbart nogle miljøhensyn, som jeg senere har fundet ud af at man rent faktisk kan få.

Hvis du vil have nogle mere miljøvenlige alternativer kan du kigge efter (reklamelinks):

Når du har dit skyllemiddel, er resten meget let. Inden du vasker, så smører jeg skyllemiddel godt ind dér hvor BH bøjlen knirker. Jeg lader det sidde et 2 minutter, inden jeg vasker BH’en som normalt. Det har indtil videre virket perfekt, og har nu en brugbar BH!

Skyllemiddel anbefales ikke i den reglmæssige vask af undertøj, da de kan ødelægge elasticiteten og silikonebåndene, og nogle skyllemiddel kan have negativ indflydelse på materialet åndbarhed. 

LÆS OGSÅ | Sådan fjerner du læbestift fra tøj

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

April og Majs beautyskrald 2020