Ecooking Micellar Resnsevand med plejende naturlige ingredienser

April og Majs beautyskrald 2020

{Reklame: indlægget indeholder reklamelinks og modtagende produkter er markeret med *}

PUDDERDÅSERNE A-Serum 2 %* // CLINIQUE Clinique iD // OMOROVICZA magic moisture Mist* // THAYERS Witch Hazel (lign på intro tilbud til 7 kr (normalpris 54 kr) // MOLTON BROWN Fiery Pink Pepper Bath & Shower Gel // BADEANSTALTEN Traditionel Flydende Sæbe (Hvid te) // YVES ROCHER Vandfast Kajal // SEPHORA Patchs Anti-Imperfections Anti-Blemish Patches // MERCI HANDY New Wave Love & Hand Cleansing Gel // INNISFREE My Real Squeeze Mask (Acaiberry)

Sidste måned havde jeg kun sølle 3 beautyskrald, og da jeg har tumlet med en del ting i mit liv, har jeg også holdt en god pause fra sociale medier. Tingene jeg tumler med, døjer jeg stadig med, men lige nu kan jeg ikke andet end at acceptere situationen lige nu og så bare vente. En tilfældig dag stødte jeg på et citat på facebook, nok mest henvendt til Covid19 situationen lige nu, men den blev det der gjorde dét for mig, at komme ud af mit lidt for grå og triste hul:

”When you can’t control what’s happening, challenge yourself to control the way you respond to what’s happening” (ukendt)

Så jeg har dyrket min mentale sundhed og wellbeing meget, og det har været rart. Selvom jeg stadig har lidt krisetanker, mareridt og søvnløse nætter, føler jeg mig mere og mere mig selv igen. Nu er det bare at vente, og se hvad mine resultater siger. 😊

Men i dag vil jeg give et sidste ord med på vejen til 10 stk beautyskrald der er blevet opbrugt (eller opgivet) i løbet af april og maj måned.

beautyskrald april maj

Den første er Clinique iD som er en skræddersyet ansigtscreme jeg tidligere har skrevet begejstret om. Jeg havde kombinationen af Moisturizing Lotion og ”grøn” emulsionen til irriteret hud. Jeg har været rigtig glad for cremen, og kunne sagtens købe den igen, selvom den i sommerens varmeste måneder blev lidt for fed til mig. Der hvor det største problem med Clinique iD er, at emulsion delen løb tør før cremen. Det gjorde jo ikke at produktet ikke kunne bruges, men synes det forsvandt lidt af ideen, og det er jo egentligt bare en regnestykke der skal til for at få mængden til at gå op.

Jeg har også fået opbrugt Pudderdåsernes A-serum 2%* som er er en kraftig anti-age forebygger med den vigtige ingrediens Granactive Retinoid. Jeg har været rigtig glad for den (læs tidligere anmeldelse af produktet), den har været meget drøj og jeg kommer til at købe igen (som 5 % fordi min hud nu har vænnet sig til Granactive Retinoid), når jeg har opbrugt et lignende produkt fra The Ordinarys.

Thayers Original Witch Hazel er lidt af en cult produkt, som jeg har brugt on-off i flere år, den her glemte jeg dog lidt til sidst, så jeg behøver ikke en ny lige forløbigt. Men jeg har tidligere skrevet om hvilken mirakelkur Thayers witch hazel er og hvad den kan bruges til. Samtidig koster den jo kun en slik, så jeg ved også at den i fremtiden vil komme ned i min virtuelle indkøbskurv. Kommer den nu, da afløseren til Thayers, lige nu er PÅ TILBUD TIL KUN 7 KR for 355 ml (normalpris 54 kr)

Jeg købte for noget tid siden den flydende håndsæbe med hvid te fra Badeanstalten. Det spændende ved denne var, at dens vaskeaktiver ikke bestod af sulfater, men af forsæbet kokosolie. Sæben var så glat, at den mindende om glidecreme, så hænderne skøjtede rundt, hvilket var en ret fin afveksling, og noget jeg savner nu… Til gengæld grisede den en del i min håndvask og mit afløb blev mere klisteret end ved traditionel håndsæbe. Og der er 99 kr for en håndsæbe altså for meget, hvis det også kræver ekstra rengøring.

Min lille håndrens fra Merci Handy omtalte jeg også i januars opbrugte produkter indlæg, og her er det samme. Jeg vil købe igen! Til gengæld måtte jeg opgive Molton Brown kropssæben med Fiery Pink Pepper, den duftede så stærk og meget maskulint, at jeg ikke kunne holde ud at have den i min bruseniche.

Månedens makeupprodukt er en vandfast kajal (eyeliner) fra Yves Rocher. Den er brugt så meget, at navnet er slidt af! Den har i den ene ende en lille blyantspidser, så du altid kan have en ren spids tip. Jeg har brugt den på min øverste våde kant, for at skabe en illusion om tættere vipper, uden at jeg nødvendigvis have en øvre streg, som kunne få mine øjne til at se mindre ud. Når jeg skal ligge en ny Yves Rocher ordre, skal den her med!

Et produkt jeg har brugt i noget tid nu, og alligevel overrasker at jeg falder for dens charme, er magic moisture Mist fra Omorovicza*. Et mærke der alene har gjort jeg drømmer om spaferie i Budapest. Denne mist bruger jeg som tonic, noget jeg normalt synes er ligegyldigt, men den her gør tricket for mig. Jeg har allerede en ny limited edition klar, så snart jeg har opbrugt en anden (også ret lækker) tonic.

Skal vi slutte med et af de værste beautykøb? Jeg havde troet Sephona Patchs Anti-Imperfections Anti-Blemish Patches kunne være en erstatning for Cosrx Acne Pimple Master Patch som jeg i forvejen køber i stride strømme. De her er meget gennemsigtige, hvor nogle af dem indeholdere små figurer (hvilket er ret sødt, da det kun er dig selv der skal se på dem), men de virkede overhovedet ikke. De virker også for tynde (når man sammenligner med Cosrx) til at kunne gøre en stor forskel. Jeg har ikke brugt den op, og den ryger ud, uden en anbefaling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Ecooking Micellar Resnsevand med plejende naturlige ingredienser