Der er kommet en ny plejende håndrensegel fra Ecooking

Mit beautyskrald | marts 2020

{Reklame: indlægget indeholder reklamelinks og modtagende produkter er markeret med *}

BY NEIRA Repair Masque Fresh Seaberry // THE BODY SHOP* Drop of Youth Gentle Foamwash*// OMOROVICZA Reviving Eye Cream* // COSRX Acne Pimple Master Patch //  THE BODY SHOP Shea Body Butter* // YUMMI GUMMI Hair Vitamins*  // GOSH Growth Serum The Secret Of Longer Lashes // SECHE VITE Dry Fast Top Coat

Første april, og jeg har ikke hørt en eneste aprilsnar! Kan forstå, at mange medier har droppet legen i år, pga. de specielle tider. Selvom jeg ikke mærker coronaen så meget, ud over når jeg er ude at handle, sker der så meget. Jeg arbejder, og jeg arbejder meget. Normalt sidder jeg og er ”kontormus” og styrer alt, der kan laves fra en computer, men lige nu, har jeg de sidste par dage arbejdet på gulvet, og været med til at sætte etiketter på vanvittige mange håndsprit! O_O Derudover… Ingredienser på håndsprit er blevet ligesom guldpriser.. Nogle ingredienser er steget med over langt over 100 %! Vanvittig verden!

Tilbage til mit beautyskrald. I marts måned har jeg fået opbrugt 8 produkter. Og her er blandt andet nogle hårvitaminer, jeg har testet, og derfor vil vende tilbage til i et andet indlæg. Og ellers… Næsten alle er favoritter, som er blevet opbrugt, og som jeg klart kommer til at prøve igen!

Første produkt er Gentle Foamwash fra The Body Shops serie Drop of Youth. Den havde jeg ikke prøvet før, og den er en sjov skumvask til ansigtet. Den virker meget mild, og udtørre ikke huden, men det er heller ikke en ”wow”-oplevelse (Der har de Camomile Sumptuous Cleansing Butter til at give det i stedet). Det er dog heller ikke en jeg er afvisende for at prøve igen.’

LÆS OGSÅ | Uventet kærlighed – Når kontrollen slipps

Når vi er ved the Body Shop, er deres nærende body butter med Shea en af de mest ikoniske, og ikke uden grund. Den er virkelig nærende og drøj, og det var produktet der virkelig fik mig til at begynde at pleje huden på kroppen og ikke bare ansigtet. Helt sikkert et produkt der ender på badeværelseshylden igen!

Et andet produkt der skal tilbage på min badeværelseshylde igen ASAP er COSRX Acne Pimple Master Patch, som jeg har nævnt mange gange, uden at lave en anmeldelse (også på to-do). Det her er første gang, hvor jeg er løbet tør uden at have en ekstra på lager, så sidder lige nu bestiller nye hjem. En helt sikker need to have!

Jeg har ikke lagt neglelak, sådan rigtigt, længe. Det har været svært at finde overskuddet. Jeg konstaterede min fast dry top coat fra Seche Vite har lidt lidt under det, og begyndte at danne små top coat tråde, der hang efter børsten når jeg ville påføre. Så den må ud, og udskiftes til en ny, jeg allerede har på lager. Denne fast coat top coat er den bedste jeg har prøvet. Den er virkelig genial, hvis du er lige så travl eller utålmodig som jeg.

En ny favorit er øjencremen fra Omorovicza, som jeg for nylig også skrev et indlæg om. Som de sidste ord med på vejen, er at det er svært at få det sidste ud! Selvom pumpen går helt ned til bunden, var det som om at produktet ikke ville glide ind mod midten, så de sidste par dage, stod den på hovedet, og hvor jeg skruede pumpen af, for at få de sidste dyre dråber. Det kunne Omorovicza godt gøre bedre! Men ellers er det et helt fantastisk produkt.

Et andet fantastisk budgetprodukt er Gosh Growth Serum! Jeg har fået gode resultater, og selvom jeg lige nu bruger et mere kendt (og meget dyrere mærke), kan jeg allerede sige at jeg hellere vil betale for Gosh vippeserum end den jeg bruger nu – men det vil der også komme et længere indlæg om. Her får du virkelig meget for pengene!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Der er kommet en ny plejende håndrensegel fra Ecooking