Lookfantastic påskegodter for the ladies

Ecooking Micellar Resnsevand med plejende naturlige ingredienser

{Reklame: Presseprodukt}

Jeg blev virkelig glad, da jeg opdagede Ecookings produktnyhed Micellar Resnsevand. Jeg er storforbruger af den Micellar Water, og bruger den både til at fjerne makeup og rense huden om aftenen, og som en mild rens om morgen, inden der kommer ny hudpleje på. Jeg synes, det er så nemt at bruge, da du ikke skal plaske en masse vand i ansigtet for at fjerne produktet igen, og derfor også et produkt, jeg stadig kan overskue efter en våd nat i byen.

EMBALLAGEN DER HAR SÅ STORT POTENTIALE

Der hvor Ecookings nye Micellar Resnsevand springer i øjnene for mig, er noget så simpelt som emballagen. Det er med spray! Jeg synes i teorien, det lød vildt godt, da jeg så kan sprøjte det direkte i ansigtet og lade produktet arbejde, uden at skulle gnide rundt på huden med en vatrondel. Det fungerer! Og jeg kan spare mange vatrondeller på den konto, som enten skal smides ud, eller mine DIY zero waste vatrondeller, der skal vaskes. Da jeg kun har behov for én eller max to opvredet vatrondeller til kraftig makeup med Ecooking Micellar Resnsevand.

Men… Der er også et men! Sprayen får produktet til at skumme! Skummet gør ikke så meget i sig selv, men de små bobler bliver altid, før eller siden, indåndet gennem næsen eller munden, som det ikke kræver en ekspert til at fortælle, at det ikke er særlig rart. Jeg prøvede også at sprøjte den på en vatrondel (som jeg plejer at påføre med), men skummet gør det stadig til en ikke så god oplevelse. Øv! I stedet skruer jeg ofte nu bare sprayen af, og påføre produktet helt normalt på min hud, hvor den er mild for huden og ekstrem mod makeuppen.

LÆS OGSÅ | Der Er Kommet En Ny Plejende Håndrensegel Fra Ecooking

Da Ecookings Micellar Resnsevand er det første micellar-produkt, som jeg har prøvet i spray, ved jeg ikke om dette vil ske ved alle micellar produkter i samme type emballage, og at micellar så ikke egner sig til spray, eller om, det er noget i ingredienserne, der får den til at skumme så meget.

LÆKRE INGREDIENSER, MEN KOSTER OGSÅ

En Micellar water består af vand, en vaskeaktiv og en fedtalkohol. De kan så variere i ingredienser og egenskaber, hvor Ecooking indeholder flere plejende naturlige ingredienser, er vegansk, uden parfumer og Allergy Certified.

Ecookings Micellar Rensevand indeholder blandt andet Aloe Barbadensis Leaf Water, som er væske udvundet af gelen fra aloe vera, der beroliger, fugter og blødgør huden, derudover indeholder den agurkeekstrakt, som tilføjer Micellar Resnsevandet aminosyre, protein og Vitamin C, der lysner huden.

Tilsammen får du et mildt produkt for huden, som samtidig er rigtig effektiv. Den kan bruges direkte i ansigtet eller påført med vatrondel.

Prisen for sådan en plejende Ecooking Micellar Resnsevand har en vejledende udsalgspris på 229 kr for 200 ml, og forhandles i Matas, eller på Ecookings egen side (reklamelinks).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Lookfantastic påskegodter for the ladies