Keep Shining! #QueensSupportingQueens

Skal vi lige fjerne den vintertrætte hud én gang for alle?

{Reklame: Produktet er modtaget og indeholder reklamelinks}

Antipodes Aura Manuka Honey MaskKvindernes kampdag var i går, og vi kan også lige kæmpe lidt for at få den sidste vintertrætte hud væk. Jeg kan godt se, at min hud tørster ekstra meget efter fugt og min foundation ikke ligger sig lige så flot som den plejer.

I min #QueensSupportingQueens boks fra Lookfantastic lå der en virkelig tiltrængt ansigtsmaske fra New Zealandske Antipodes.  Antipodes Aura Manuka Honey Mask er en intensiv hydratiserende ansigtsmaske med manuka honey, som udover antibakterielle egenskaber også giver intens fugt.

Ansigtsmasken viser både som en rensende, fugtende og antioxidantbehandling, som fjerner mine tørre pletter, beroligede rødmende hud og gjorde min hud klar og lækker – perfekt til at få foråret i møde! Derudover vil de antibakterielle egenskaber også have en effekt på uren og irriteret hud.

Antipodes Aura Manuka Honey MaskDen har en lidt intens duft af vanilje, honning og mandarin men samtidig er den ikke overvældende, da duften er meget naturlig. Jeg er ikke den største fan af honningduft, men manuka honning er ikke lige så sød i duften, og den søde mandarin supplerer med noget friskhed.

Den lækre og bløde crememaske lægges på et tykt lag på huden, hvor du lader den sidde og lade den udføre sin magi i 15 min, før du skyller den af med lunkent vand. Specielt i min T-zone, som er specielt ramt her i vinterperioden, lægger jeg et særlig tykt lag. Produktet føles virkelig lukseriøs og nærende, så den giver også lidt ekstra til wellness kontoen.

Antipodes Aura Manuka Honey Mask creme dry skinAntipodes bruger kun økologiske ingredienser som er produceret i New Zealand, hvor de holder skarpt øje med kvalitet og miljøforholdene. Manuka honning, som er en af de vigtigeste aktive ingredienser i denne ansigtsmaske, er en kendt som det flydende guld blandt det New Zealandske Maori folk.

Antipodes Aura Manuka Honey Mask kan købes på Lookfantastic, hvor den normalt koster 223 kr for 75 ml – og Indtil d. 31. marts, kan du få 20 % på denne og en række andre produkter med koden skabsdiva20.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Keep Shining! #QueensSupportingQueens