En speciel tid #coronatid

Der er kommet en ny plejende håndrensegel fra Ecooking

{Reklame: indlægget indeholder reklamelinks og produktet er modtaget}

Lige nu skriger landet på håndsprit, og der er heldigvis mange producenter, der har lavet deres produktion om til at kunne levere til den almene forbruger, eller sundhedssektoren. Selvom råvarerne er blevet svære at få fat på, og dyrere.

Ecooking,  har lavet en rensegel, som renser dine hænder når du er på farten, og ikke har mulighed for en almindelig håndvask. De er også lige værd at nævne, da det ikke bare er en almindelig rensegel, som vi ser dem flest, men indeholder en række plejende ingredienser ud over den sædvanlige glycerin.

Håndrensegel 02 er en gel, som indeholder naturlig hjulkroneolie, som hjælper huden til at hele og er perfekt til sensitiv hud. Derudover hybenkerneolie, som er en af mine favorit ansigtsolier! Hybenkerneolie giver masser af fugt, reparerer og genopbygger, samtidig med, at huden let absorberer olien. Derudover indeholder den 60 % sprit og økologisk glycerin.

LÆS OGSÅ | Hybenkerneolie Er Guld I Din Hudplejerutine

Håndspritten lugter stadig ”sprittet” men har også en duft af citrus, viol og hvid peber (vent dog lige til at alt spritten er fordampet, før du prøver at fange duften). Men de ekstra plejende ingredienser sammen med de ”klassiske” rensegel ingredienser gør bare, den her rensegel bliver lidt mere, og samtidig et produkt, jeg godt kunne se flere fortsætte med at bruge, selv når vi er færdig med Coronakrisen.

Den fås i en praktisk 30 ml taskestørrelse til 99 kr, men du kan også købe hele 500 ml til 199 kr – køb eventuel dem begge, og brug 500 ml som refill, da de fleste nok mest har brug for rensegels på farten!

Hvis du er interesseret i at få fingrene i friske forsyninger, kan den lige nu findes i Matas i både den praktiske taskestørrelse og 500 ml.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

En speciel tid #coronatid