Innisfree My Real Squeeze Masks - billige shets mask til enhver smag

Opbrugte produkter januar ’20

{Reklame: indlægget indeholder reklamelinks og modtagende produkter er markeret med *}

RITUALS Cream On Nourishing Body Cream (Flamingo flower & pink grapefruit) // HOLIKA HOLIKA Pig Nose Clear Blackhead // MERCI HANDY Hand Cleansing Gel (Chérie Cherry) // THE BODY SHOP  Spa Of The World Japanese Camellia Velvet Moisture Body Cream* // BY VEIRA Volume Shampoo & Conditioner // INNISFREE My Real Squeeze Mask (acaiberry) // Pudderdåserne T-zone peeling // GOSH Rebel Eyes // BENEFIT Laugh With me Lee Lee // GIOVANNI Frizz Be Gone

Året starter godt ud med at have tømt 11 produkter, og hvis jeg skal slå sidste års statestik med 100 tømte produkter, har jeg allerede gjort et væsentlig indtog. Det har været produkter jeg allerede har købt nye af, nogle der er blevet nye positive opdagelser, et enkel der måtte ud før tid og et ikon der er udgået og som jeg vil savne i lang tid ud i fremtiden..

Det eneste makeup jeg har opbrugt i januar er Gosh Rebel Eyes, som er en plejende mascare med ricinusolie og havtornsolie og som bare kan fjernes med vand. MEN det betyder så, at den ikke reagere med olie, hvor fedtede øjenlåg ikke vil få mascaraen til at smitte af. Det er en sikker vinder til træning eller i sommervarmen (hvilket ikke lige er tilfældet nu her), men dét er den altså. Den giver fin volumen, men ingen wow faktor, den er definere vipperne og plejer dem, og god til træning og varmt vejr og fjernes nemt med lunken vand og det skal være grunden til at vælge den.

Jeg har opbrugt ene gode ting til håret. I Normal kan du købe By Veira, hvor en sulfatfri shampoo og conditioner koster bare 34 kr (300 ml). Hvis du går efter sulfatfri hårpleje er det værd at prøve. Jeg har denne gang opbrugt Volume serien, som dufter af syrener. Jeg er ikke vild med duften, men det er alligevel noget jeg godt KAN ignorere. Nu har jeg så i stedet købt Repair serien, som dufter meget mildere og sødere. Men står jeg i Normal og Repair er udsolgt, vil jeg gerne købe volume shampoo og condtioner igen.

Sidst er Giovanni Frizz Be Gone, som jeg har haft i evigheder, men samtidig et produkt du kan være 100 % sikker på findes i min taske, når jeg rejser. Det er nemlig et effektivt 10-i-1 produkt. Selvom det mest er en salgstale, og flere af egenskaberne overlapper hinanden, er det vigtigste for mig at den er lille (81 ml, men til et års forbrug), drøj, giver heatprotection, beskytter mit hår mod slid, nemt at rede ud og giver et flot shine. – OG den erovenikøbet billig. Jeg har allerede købt og modtaget dens efterfølger.

Jeg har ofte en lille hånddefincerende gel med mig, specielt i bilen eller på ture. Den var uonværlig i Kina! Jeg er ret glad for Merci Handy hand cleansing Gel, som dufter fantastisk! Denne her er med Chérie Cherry, og folk kommentere ofte på den lækre duft, når jeg lige har brugt den. Sephora har lige nu en unicorn limited edition, som jeg tænker jeg skal prøve.

Jeg har opbrugt to koreanske produkter, en 3-trins næsemaske fra Holika Holika, der ikke rigtig gjorde noget, men opdagede også først bagefter den var blevet for gammel, så måske er der en forklarring. Dernæst en lækker sheetmask fra Innisfree, som jeg skrev en kort gennemgang af for nyligt.

LÆS OGSÅ | Innisfree My Real Squeeze Masks – Billige Shets Mask Til Enhver Smag

Pudderdåsernes T-zone peeling er en klassiker, og da jeg begyndte at løbe tør i december, havde jeg en undskyldning for at købe en af Pudderdåsernes gaveæsker til mig selv. Det er blevet en fast del af min hudplejerutine, hvor jeg bruger den både morgen og aften. Jeg får stadig urenheder, men synes min huds tilstand generelt er bedre og vil ikke undvære den.

Til kroppen har jeg ”opbrugt” Rituals Cream On Nourishing Body Cream, som desværre ikke fungerede for mig. Konsistensen var for fed og tyk til jeg synes den var behagelig at bruge og der måtte jeg halvvejs igennem opgive og sige, at den hver gang jeg ville smørre mig ind, bragte irritation. – Men det er også påvirket af jeg lige inden havde opbrugt The Body Shop Spa Of The World Japanese Camellia Velvet Moisture Body Cream (sikke et navn), som var ikke mindre end fantastisk! Den var som en fed blød smør og duftede fantastisk! Jeg vil vildt gerne have den som fullsize, da jeg glædede mig til at bruge den hver gang, og blev lidt vemodig da den var ved at blive tom (sidder lige nu og dufter til den tomme dåse).

Sidst, er det farvel og tak til en af mine ikoniske parfumer fra Benefit Laugh With Me Lee Lee, den lidt barnlige flakon, er klassisk Benefit, men er lækker og kompleks. Den dufter af liljer, citrus og melon og undertoner af træ. Jeg elsker den. Kan jeg finde en på eBay, vil jeg købe den, og ellers er jeg på jagt efter en ny parfume der minder mig om Lee Lee… Rest in peace!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Innisfree My Real Squeeze Masks - billige shets mask til enhver smag