Opbrugte produkter januar '20

Øjengodter: Omorovicza Reviving Eye Cream

Omorovicza Reviving Eye Cream{Reklame: indlægget indeholder reklamelinks og modtaget i en tidligere box *}

Nogle gange er et kosmetisk produkt bare mere end et kosmetisk produkt. Det er en oplevelse, et ritual. Ligesom med min uventede kærlighed til The Body Shop Camomile Sumptuous Cleansing Butter, er dette blevet en øjencreme, jeg er faldet for, og helt klart en øjencreme, jeg gerne vil have igen, når den er tom. Omorovicza Reviving Eye Cream er fantastisk og den bedste øjencreme, jeg har brugt til dato. Desværre er prisen også ret vild, og der er ingen tvivl om, at det her er 15 ml ren luksus.

Vidste du, at du på Lookfantastisk får en mail, hvis der kommer tilbud på et produkt på din wishlist?
Ret aktuelt ved sådan en øjengodte.

Omorovicza er kendt for deres produkter kun indeholder ingredienser med naturlig oprindelse og samtlige af deres produkter indeholder det mineralrige vand fra underjordiske Ungarske kilder, som med den patenteret Healing Concentrate™, teknologi sørger for alle mineralerne fra det termiske vand, kan trænge ind i huden.

LÆS OGSÅ | Uventet kærlighed når kontrollen slipps 

Ren magi på flaske

Omorovicza Reviving Eye Cream fjerner hævelser, mørke rander og giver den sarte hud en effektiv fugtboost. Konsistensen er så silkeblød og lækker på øjnene, at jeg kort forsvinder ind i en anden verden, når jeg påfører den, og giver mig et lille magisk øjeblik, hvor jeg både plejer min fremtids-jeg og samtidig er i det vildeste mindfulness øjeblik – ja, det lyder ret lallet, men hallo, jeg har en vild kærlighed til det her produkt – Det er terapi for sjælen og min hud elsker den!

Den har en mild og forfriskende duft af agurk, men den er meget subtil, da duften er ”ægte”, ingen kunstige duftstoffer eller duftforstærkere.

Men, er den så god for min hud? Det store fugtboost giver mig en plumping effekt i min inderste øjenkrog, hvor min hud er meget tynd og får en mørk skygge på grund af blodårerne, der ligger lige under. Det sørger den for at formindske denne skygge og holde mine øjenomgivelser fugtede, så makeuppen sidder flot og helt sikkert har en forebyggende effekt for kravetæer i øjenkrogen. Så samtidig med, at Omorovicza Reviving Eye Cream er en invistering for mine øjenomgivelser (Jeg passerede de 30 i går), giver Reviving Eye Cream en god bund for makeup, og behøver jeg samtidig heller ikke særlig dækkende makeup.

Nej, den har intet låg

Som du ser på billedet, har den ikke noget låg. Pumpen kan drejes, som lukker for pumpemekanismen, hvilket jeg synes, er ret fint. Specielt fordi jeg har det med at glemme at putte låg på mine produkter. Til gengæld kommer der meget ud af pumpen, og en halv pump er nok til begge øjne. Dét er noget af det eneste, negative jeg kan sige om produktet, men det er også en væsentlig ting, hvis man ikke er så opmærksom, for det er et luksusprodukt og derfor nogle dyre dråber, hvor ekstra produkt kun giv.

LÆS OGSÅ | Lookfantastic Limited Edition | Omorovicza

Hvis du er interesseret, så gå ind på Lookfantastic, og sæt den på din wishlist, hvis du synes, den er for pricey lige nu. Så får du en notifikation på, når den er på tilbud – smart! Jeg har allerede nu, så jeg er sikker på at få den til en god pris inden (forhåbentligt) at jeg er løbet tør.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Opbrugte produkter januar '20