Farvel til Bridget Jones trusser og hallo sexy shapewear!

Innisfree My Real Squeeze Masks – billige shets mask til enhver smag

Sheet masks er populære i Korea, hvor de bliver brugt hver til hver anden dag. Men priserne er også lidt anderledes udenfor Korea, og det er nok ikke mange der har en pengepung til at forkæle sig selv med denne over-the-top luksushudpleje hver dag (selvom du længere nede kan finde et link til 10 stk for $10 – det er virkelig billigt!). Det siger også sig selv, at hudpleje der ikke bruges regelmæssig, ikke har den store effekt på huden. Men ikke destro mindre, er det en nem hverdagsforkælelse eller mig-tid, som er lige til og nem at putte på i en travl hverdag.

Innisfree My Real Squeeze Masks

Jeg elsker mine produkter fra Innisfree, blandt andet vil du altid i min taske kunne finde Innisfree No-Sebum Mineral Pact (reklame link), en transperant pudder der kan fjernes skinnende hud uden at de pudret ud.

Alle deres hudplejeprodukter har heller ikke skuffet, så da jeg besøgte en Innisfree i udlandet, måtte jeg have et par sheets masker med tilbage på hotellet. Da jeg tog et par masker med op til kassen (og synes allerede at prisen var god ift. Hvad jeg havde set i Danmark), forklarede ekspedienten at de lige der havde tilbud på 20 masker for 10. så jeg måtte da have 20, + 20 som gave.

LÆS OGSÅ: 5 Koreanske makeup favoritter

Der findes 18 forskellige Innisfree My Real Squeeze Masks, hvor alle masker er lavet af celluloseark, og ingreidenser der er udvundet efter koldbrygge presse metode (som vidst bedst beskriver det), hvor ingredienserne ekstraheres forsigtigt ved lav temeratur, for at få mest muligt ud af ingredienserne. I hjørnet på hver sheetmaske finder du en lille figur der angiver hvilken type ansigtsmaske det er.

De tre typer

Refreshing Water: Let & frisk
Varianter: Bamboo, Green Tea, Tea Tree, Lime, Rose og Broccoli
Anbefalet til: fedtet hud, kombineret hud og beroligende til rødmet hud

MOISTURIZING ESSENCE: dybt fugtig
Varianter: Cucumber, Aloe, Manuka Honey, Pomegranate, Fig, Tomato
Anbefalet til: kombineret og normal hud

RICH CREAM: Intensivt nærende
Varianter: Shea Butter, Acai Berry, Rice, Coconut, Ginseng, Oatmeal
Anbefalet til: Normal til tør hud

Refreshing water og moisturizing essence minder meget om hinanden i konsistens, men den vandige maske var en smule lettere. Rich cream er fastere og gennemvædet med en tyk lækker creme. De alle dufter fantastisk, og for mig en del af en terapeutisk oplevelse som netop virkelig giver lidt ekstra til min ”mig tid”, om jeg så skal opfriskes med en frisk citrus, eller slappe med en sød honningduft.

Sådan en maske indeholder 20 ml produkt, hvilket også betyder der er rigeligt væske tilbage i pakken, som du kan bruge og få lidt ekstra ud af dit produkt (og ovenikøbet til en god værdi). Derfor sørg for at gemme brevet eller hæld alt det ekstra produkt over i en lille beholder.

LÆS OGSÅ: Tips til makeup og hudpleje når du kun rejse med håndbagage

Om en måned tager jeg på forlænget weekend i Prag sammen med en veninde, hvor vi kune rejser med håndbagage. Jeg har fået at vide at sådanne sheet mask ikke tæller som de “farlige væsker”, men kommer i samme kategori som vådservietter, hvilket gør dem ekstra idelle til at rejse, da en maske som rich cream sagtens kan bruges i stedet for dagcreme, eller bare for at have lidt ekstra hotelværelse hygge.

Hvis du selv har lyst til at prøve, kan du finde dem på Innisfrees amerikanske side, iHerbs nye Love Letter butik, og her på eBay (reklamelink), for du kan få 10 stk for bare $10! det er bare 6,75 kr stykket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Farvel til Bridget Jones trusser og hallo sexy shapewear!