Træt af røde knopper barbering? RFSU Intim Easy Shave Gel

Farvel til Bridget Jones trusser og hallo sexy shapewear!

*Reklame: Lavet i samarbejde med Hunkemöller*

Shapewear har haft et lidt blakket ry, ikke mindst for Bridget Jones kæmpetrusser i Bridget Jones Dagbog, for snart 20 år siden! Og hey, intet dårligt om Bridget, vil du være min veninde, så medbring en flaske vin og foreslå vi skal se Bridget Jones dvd’erne.

Opstrammende højtaljet underskørt 349,95 kr 250 kr// Opstrammende højtaljet trusse 299,95 kr 200 kr

Shapewear er ikke længere shamewear, som du tager på i smug og fornægter at det eksistere, som om det galt dit liv. De har forandret sig en del fra en tætsiddende knæ til hals dragt du køber gennem TV-shop, til mere funktionelt, sexet og flot og se på. Nogle er de specielt flotte finder du blandt Hunkemöllers lingeri, som du ikke vil være flov over at blive set i. Der kan du finde du mange forskellige shapewear typer, med hver deres funktion og niveau af opstrammende effekt. Vil du have maven til at se fladere ud, fjerne muffintoppen, eller bare have kjolen til at sidde pænere?

Niveau 1: Som et let knus med god komfort og en udglattende effekt, der giver dig et fantastisk look og en dejlig følelse.
Niveau 2: Former din silhouet ved at skabe et fast underlag for dit tøj – kan bruges til hverdag og ved særlige lejligheder.
Niveau 3: Det ultimative kontrolniveau vil give dig et silkeagtigt glat look, der forsvinder under et hvilket som helst tøjvalg.

LÆS OGSÅ | Når Strømpebukser Aldrig Bliver Det Samme Igen!

Jeg har i noget tid brugt en højtaljet g-string ala den her fra Hunkemöller – den findes også i en level 3. Den bruger jeg altid når jeg gerne vil have en løs bluse til at sidde i min nederdel, hvor jeg nemt kan skjule det ekstra stof, uden underlige stofdeller rundt omkring maven. Det får toppen til at sidde stramt ind til kroppen, og samtidig sidder toppen på plads, så jeg ikke skal rette i tide og utide. En virkelig musthave for mig!

Sidst men ikke mindst, trænger du til et lille power boost? Lige nu er der op til 50 % ved Hunkemöllers Big Sexy Sales!

Aldrig aldrig mere granny pants!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Træt af røde knopper barbering? RFSU Intim Easy Shave Gel