Få Yves Rochers julekalender til bare 399 kr (værdi 2169 kr)

Mrs. Gray neglelak kollektion fra Depend – find den perfekte grå neglelak

Reklame | Produktet er modtaget. Depend har kommet med en lige så lækker kollektion, som deres tidligere Nude It Is. Nemlig Mrs. Gray, med 6 forskellige grå nuancer i varme og kolde toner, så du med garanti kan finde én der passer perfekt til dig. Grå er en lækker farve på neglene, da den kan se neutral og elegant ud, men samtidig være et statement, og bør derfor være en del af din neglelakssamling, da du altid vil kunne tage en grå på, når du er i tvivl.

”Dette efterår får den grå hverdag en helt ny betydning! Mrs Gray er måske grå, men er alt andet end hverdagsagtig. Cool og elegang, men også modsigelsesfuld – kold og varm, neutral og kraftfuld i seks nuancer af grå. Express your autumn mood – it’s ok to feel gray!”

5092 – In Control
5093 – Cool Impression

5094 – Graphite Motion
5095 – Gray Matter

Læg mærke til det granitlook lakkerne har, det er ikke til at se i flasken, hvor de mere ligner en grå lak med shimmer.

5096 – Solid Ground
5097 – Everyday Elegance (min favorit)

Læs også | Tommelfingerregler til at finde den perfekte nude neglelak

Jeg er ret vild med denne kollektion, og har flere gange lavet et grå leopardlook på neglene, som er blevet mit nye favorit neglelook. Kollektionen kan nu findes i Matas (reklamelinks) og Salling, og har en vejledende udsalgspris på 29,95 kr pr stk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Få Yves Rochers julekalender til bare 399 kr (værdi 2169 kr)