Opbrugte produkter Oktober 2019

En sports BH er ikke bare en sports BH

Reklame – Lavet i samarbejde med Hunkemöller

Den rigtige Sports BH gør en stor forskel i dens komfort under træning og beskytter ens bryster mod voldsomme påvirkninger, hvilken nok ikke kommer bag på så mange. Men hvad der kom bag på mig var, hvor stor forskel der er på sports BHer, og hvor mange der er meget lidt vellykkede.

Jeg har flere gange været nødt til at have en BH indenunder en sports BH for at opnå den nødvendige komfort, så BHer er blevet degraderede til det svedige formål at supportere en ringe sports BH. Det var ikke fordi jeg var nærig, som jeg troede i første omgang, at jeg bare skulle investere i en dyrere model, fra en af de kendte store sportsmærker. Dét hjalp ikke meget, og har også gjort at jeg nogle gange har droppet min løbetur, fordi det simpelthen var for ubehageligt, at mine bryster hoppede for meget, eller lag-på-lag modellen gjorde jeg havde svært ved at trække vejret… Indtil jeg begyndte at tænke mere over: Hvem har mest forstand på kvinders bryster?

Sports BH til forskellige typer træning

Dem der sørger for at lave fantastisk undertøj til enhver type bryst, ved helt sikkert også noget om hvad bryster bliver udsat for og hvordan man støtter bedst. Hunkemøller åbnede virkelig mine øjne for en ret logisk tankegang. Sports BHer er ikke bare sports BH’er. Til yoga behøver du ikke lige så meget støtte, som du gør til løb med videre. På den måde har de inddelt deres sports BH’er overskueligt i tre kategorier i forhold til træningens påvirkningen af brysterne:

Level 1: Medium support god til f.eks. yoga, pilates, vandring og cykling, hvor der ikke er kraftige bevægelser og hop. Se udvalg af level 1 Sport BHer.
Level 2: God support til løb og spinning, dans eller fitness. Se udvalg af level 2 Sport BHer.
Level 3: Stærk støtte til træning med mange hårde beværlser, f.eks.løb, ridning, grossfit eller HIT. Se udvalg af level 3 Sport BHer.

Jeg har selv fået anskaffet mig den første sports BH der rent faktisk fundere! HKMX The Elite 2 level 3 har jeg købt, da jeg i år er begyndt at løbetræne en del, hvor mit mål er at løbe et halvmaraton i Frankrig. Den har regulerbare skulderstropper og brede stropper, og holder alt på plads under løb, uden at den generer på nogen måde. Det var en medarbejder i Hunkemöller der anbefalede denne og jeg er evig taknemmelig. Jeg har været så glad for den, at jeg allerede har købt en ekstra (fordi du ved, vask og sådan) og vil gerne prøve nogle af de andre modeller nu, hvor jeg har fundet et sted, hvor jeg ved at der er styr på ”sagerne”.

Derudover har jeg også fået indfriet nogle af mine nogle af mine feminine ønsker, med power boost undertøj. Jeg har fået denne smukke Cora BH uden vattering, men loaded på feminine blonder i stedet, og matchende brasiliansk trusse og hipster g-string. Når jeg køber en ny BH, plejer jeg altid at købe et par stykker af matchende underdele for, indrømmet, vasker jeg ikke BH’en efter hver gang og synes det bare er så fint med et matchende sæt, hvis man har en smuk BH på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Opbrugte produkter Oktober 2019