Lidt at tale om, over en god kop kaffe

But first coissant!

Uf, flere anbefalinger! Bor du i Aalborg må du ikke gå glib af en croissant fra Panny Lane (Eller nogle af deres andre konditorkager for den sags skyld). Jeg elsker en rigtig smørcroissant og kan blive helt høj af at høre den sprøde lyd når du brækker en croissant over og derefter bare over se de fine og bløde lag af lækker butterdej.

Jeg har længe ledt efter et nyt signatursmykke (hverdagssmykke) som er en del af min 101 ting i 1001 dage liste. Det her bliver nok ikke, men alligevel er den så konmari, at det gør ondt. Halskæden er fra mærket Jukserei som består af en dobbelt forgyldt sterlingsølv croissant med kæde, og den er så fin og sjov, og gør mig glad i låget hver gang jeg ser den.

Halskæden er købt på Trendyliving, med et gavekort jeg har optjent gennem Yougov undersøgelser (henvisningslink), hvor du svare på korte spørgeskemaer og optjener point der kan indløbes til gavekort. Jeg syntes at halskæden var ret dyr i forhold til hvor speciel den var – hvad siger man egentligt? Det kan bruges til hverdag, men ser ikke mig selv gå med den hver dag. Derfor var det også oplagt at bruge et Yougov gavekort med at forkæle mig selv men den slags ”luksus unødvendigheder”. Men den tanke forsvandt da jeg fik den ind af døren, for merde (fransk bandeord) hvor er den fin!

Har du nogle specielle smykker du kan anbefale?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Lidt at tale om, over en god kop kaffe