But first coissant!

101 Ting I 1001 Dage | Anden Update

Jeg tænker det er på tide at komme med en anden update af min bucket liste med 101 ting i 1001 dage. Både for at holde mig selv i ilden (ikke noget problem egentligt), men også for at undgå at indlæggene bliver for lange, og detaljer går glemt fra mine frivillige og ufrivillige succeser.

Hvad jeg er kommet i mål med

Nummer 1: Spise aftensmad hver dag i en måned (jul/aug 2019)
Det er mange år siden at jeg har spist aftensmad så regelmæssigt som nu her (eller i juli/august). Det hjalp ret meget, at jeg har spist meget over ved mine forældre, i perioden hvor jeg pakkede ned, og pakkede ud i henholdsvis mit gamle og nye hjem. Og så er min far bare killer i et køkken, og når de er tilfreds med mad og skrid, har det været nemt at sige ja til invitationen. Nu har jeg så også fået opvaskemaskine igen, og det har gjort jeg selv har fået mere lyst til at stå i køkkenet, så jeg er begyndt at lave aftensmad engang imellem nu.

Nummer 9: Køb en buket blomster til mig selv (sep 2019)

Jeg købte ikke bare én men to buket blomster til mig selv, på samme tid. Det var virkelig underligt for mig, da det er sådan en lususting – altså, de er ikke billige og de visner og taber bladene. Det var sådan en ”unødvendighed”, men jeg synes alligevel det var fantastisk at have friske blomster stående! Når jeg så har opdaget CO2 for en afskåret blomster, får jeg lidt dårlig samvittighed..

Nummer 18: Køb noget fra Etsy (okt 2019)

Jeg har i oktober købt mig en emaljekop, med et efterårsprint (første billede i indlægget). Jeg elsker den, og vil gerne have flere! Jeg har købt min herfra (reklamelink)

Nummer 35: Rejse til et nyt land (Kina – juni 2019)

Forretningsrejse i Kina, for at lave emballage og kigge maskineri. Jeg nåde også at se en del af landet, og specielt fra den ikke turistede side, hvilket jeg var lidt nervøs for. Selvom mit syn nok ikke er så rosenrødt, vil jeg gerne besøge landet igen på ferie.

Nummer 70: Følg 5 nye Podcasts
(Potterless // Mørkeland // Kvinden med den tunge kuffert // Vanvittige Verdenshistorier // Jeg plejede at tro på for evigt)

Jeg er blevet ret glad for Podcasts, blandt favoritterne er Potterless (som bare er sjov, hvis du har læst Harry Potter som ung), Mørkeland og Vanvittige verdenshistorier er podcast der stadig er i gang og følger troligt med i. Så er der selvfølgelig Kvinden Med Den Tunge Kuffert og Jeg Plejede At Tro På For Evigt, som er en must, da den tager døden og det at miste så flot op.

Nummer 90: Lease eller købe en bil (oktober 2019)

Indfriet tidligere end planlagt! Jeg kørte galt i oktober, hvor det ikke kunne svare sig at lave bilen. Da jeg stod uden køretøj og jeg pendler på arbejde, skulle det gå stærkt, så endte med at lease en Pengeaut 208 – og det er en skøn bil!

Nummer 95: Få løst problem med billedvisning i mapper i Windows 10 (jun 2019)

Fikset – ved jeg hvordan jeg skal lave det en anden gang? Nope!

Nummer 99: Lær at lave kombucha (oktober 2019)

En fermanteret te drik med mange sunde præbiotika. Smagen er både sød og syrlig samtidig og du kan få den til at gære en smule og danne kulsyre så du har en let perlende drik. Kan kombineret med mange spændende smage.

Mål der bliver ændret

Fordi det var så tidligt i forløbet, har jeg ændret nogle af målene, fordi de omhandlede mit gamle hjem, som var noget gammelt l*rt, men jeg er så flyttet, til noget splinternyt, hvor jeg i stedet er i nye ”udfordringer”.

Nummer 54: Vind kampen over mosset i haven. I stedet: Få lavet en lækker terrasse
Nummer 57: Mal skabe i soveværelse + entre. I stedet: Indret det ekstra værelse

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

But first coissant!