Til de hurtige: Clinique julekalender 2018 (værdi 2122 kr) til bare 179,98 kr!

Lidt at tale om, over en god kop kaffe

Jeg elsker at byde mine gæster på spændende te og kaffe, og se hvordan du koncentreret vælger den helt rigtige. Jeg er lidt hellig med den slags, så har både elkedel hvor jeg kan indstille temperatur (reklamelink), jeg bruger en klassisk tea timer og har altid mindst 5-6 forskellige af både te og kaffe at tilbyde mine gæster.

Det betyder også at kaffe, eller teoplevelsen bliver speciel og et samtaleemne. Men samtaleemne bliver det HELT sikkert når du kan tilbyde en Caramel Popcorn kaffe eller cookiedough, uden det bliver et kaloriehelvede (kun 2 kcal per kop) og det er lidt hvad jeg lige smider en anbefaling efter!

Jeg har lige fået et fint emaljekrus hjem fra Etsy, som også betyder jeg kan krydse en ny ting på min 101 ting i 1001 dage liste.

Jeg faldt over en FB-annonce med en kaffe julekalender fra Beanie Bean, og jeg er jo ret vild af julekalendere, og vil gerne have en med te eller kaffe på arbejdet. I kommentarfeltet havde mange tagget andre kvinder, og det var tydeligt at de kendte kaffen – og den var godkendt! Jeg bestilte derfor 2 Beanies Variety Pack, som indeholder 12 forskellige smage frysetørret instant kaffe, så jeg passende kan prøve mig frem til mine egne Beanie favoritter.

LÆS OGSÅ | Liste Over Beauty Julekalendere Der Kan Blive Dine I 2019!

Meget passende har jeg lavet en liste, hvor jeg notere smagene, rangere dem og skriver kommentar om duft og smag. Jeg tog nogle med på arbejde, og strakt sad folk og udvalgte hvilke de ville smage, og hvilke de synes var sjove og med det samme spurgt hvor man kunne bestille selv osv. Tænk kaffe kan blive en oplevelse, inden den overhovedet blev åbnet?

Jeg har ikke været igennem alle smagsvarianter igennem, men indtil videre er jeg meget fan af Nutty Hazelnut, som jeg helt sikkert skal bestille igen, og jeg ved at dén sammen med Double Chocolate, Caramel Popcorn og Very Vanilla er bestsellers i Danmark, og alle er varianter jeg stadig ikke har prøvet endnu, og jeg glæder mig!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Til de hurtige: Clinique julekalender 2018 (værdi 2122 kr) til bare 179,98 kr!