Et lille power boost - smukt undertøj

Liste Over Beauty Julekalendere Der Kan Blive Dine I 2019!

{ indlægget indeholder reklamelinks }

oversigt over beauty julekalendere 2019

*Sidst redigeret 14. nov*
– 68 forskellige –

SE LISTE OVER BEAUTYJULEKALENDERE DER KAN BLIVE DINE I 2020!

Julekalendere til teenagere og voksne er kommet for at blive, og hvorfor ikke forkæle dig selv med en lækker julekalender, hvor du ofte også kan spare en del penge på lækre produkter. Forkæl dig selv, eller en du holder af med en af de smukke og lækre julekalendere. Som sidste år, vil jeg opdatere listen med, hvornår de forskellige kommer i handlen – men pas på med at vente for længe, der er allerede én der er udsolgt!

CULT BEAUTY | Advent Calendar 2019 (UDSOLGT)

Hvor meget? £195 (værdi ca. £680)
Hvor?  Cult Beauty
Hvad er der i? Cult Beauty følger med bølgen og kommer med deres egen første julekalender i år. Den indeholder 25 skuffer med lækre travelsize produkter, hvor Cult Beauty selv siger 10 bestsellers og en ekstra overraskelse med den gave, som julemanden glemte. Én heldig person vil derudover finde en golden ticket med et gavekort på 1000 Cult Beauty Pounds (WAUW!). Mærker inkludere Huda Beauty, Paula’s Choice, Nars, Iconic, Ouai, og Omorovicza

LOOKFANTASTIC | Advent Calendar 2019 (UDSOLGT)

Hvor meget? 660 kr (værdi ca. 3.700 kr)
Hvor?  Lookfantastic
Hvad er der i? Denne smukke julekalender indeholder 25 små skuffer med både fullsize og travelsize. Den mikser mellem en blanding af makeup, hud- og kropspleje samt produkter til håret. Den indeholder mærker som Illamasqua, Eyeko, GlamGlow, Morpe, ELemis, Sleek, Molton Brown samt mange flere.

THE BODY SHOP | Dream Big This Christmas (3 forskellige)

Hvor meget? Advent Calendar 425 (værdi 770 kr), Deluxe 675 kr (værdi 1230 kr) og Ultimate 995 kr (værdi 2620 kr).
Hvor?  The Body Shop online og i butikken
Hvad er der i? Den kendte julekalender har i år fokus på at drømme stort og hylder kvinder med store drømme og bedrifter. Jeg elsker den mere klassiske look julekalenderen har fået i år og som altid har alle kalendere en blanding af mange af The Body Shops bedstsellers. Hver kalender indeholder 25 låger eller æsker (deluxe og ultimate) hvor bagsiden af hver æske på de to større, enten forvandles til et udendørs julelandskab eller indendørs julehygge, eller teksten ”dream big” – jeg elsker detaljegraden på julekalenderen. Som altid, vil jeg sige at de forskellige kalendere kalder på forskellige målgrupper, hvor den lille måske henvender sig mest til de yngste The Body Shop fans og den store til voksne kvinder.

LUSH | Advent Calendar (UDSOLGT)

Hvor meget? £195
Hvor?  Lush
Hvad er der i? Denne eksklusive julekalender fra Lush indeholder 25 håndlavede Lush Produkter, fra klassiske badebomber til deres håndlavede makeup. Denne version med 25 små gaver, er high limited edition, da de kun sælger 500 stk fra England. Boksen den kommer i, er i god kvalitet og nem af genanvende når alle 25 overraskelser er pakket op.

ASOS | Face + Body Advent Calendar

Hvor meget? 549,37 kr
Hvor?  Asos
Hvad er der i? 24 små æsker med pleje til ansigt og krop og makeup fra mærker som Dr. Jart+, Sleek, Clinique, Nars, Rituals, Oskia, Elemis, Wet og mange flere. Du kan se en skrevet oversigt over produkterne på hjemmesiden.

ASOS | Grooming Advent Calendar

Hvor meget? 271,14
Hvor?  Asos
Hvad er der i? I år har Asos en grooming advent calendar til de mandlige fans som indeholder 12 æsker, som indeholder alt fra deo, sheet mask og skægolie fra mærker som Rituals, MEN:U, American Crew og The Ordinary. Se den fulde liste på hjemmesiden.

SARA MILLER | Advent Calendar

Hvor meget? 708 kr
Hvor?  Allbeauty 
Hvad er der i? Sara Miller er et designfirma, som laver helt fantastisk boliginteniør og smykker, og nu kommer de også med deres første beauty julekalender med hendes egen serie af luksuriøse veganske badeprodukter. Produktet variere mellem hudpleje, sæber, parfumer og lidt makeup.

MOLTON BROWN | Advent Calendar 2019 (UDSOLGT)

Hvor meget? £176 (værdi £262.50)
Hvor?  Lookfantastic
Hvad er der i? En kalenderklassiker! Molton brown har lavet denne smukke og duftfyldt julekalender med 24 små æsker der indeholder de ikoniske badeprodukter, kombineret med parfume og duftlys. En liske over indhold kan findes på hjemmesiden.

RITUALS | Advent Exclusive

Hvor meget?  495-518 kr (værdi 1010 kr)
Hvor?  RitualsSephora og Lookfantstic
Hvad er der i? Exclusive kalenderen er en lågekalender med 24 af Rituals lækre produkter, indenfor hovedsageligt hudpleje og duftlys. Liste og billede over indhold kan findes på hjemmesiden.

RITUALS | Advent Deluxe

Hvor meget? 740 kr (værdi 1265 kr)
Hvor?  Rituals online og i butikken
Hvad er der i? En 3D kalender hvor der medfølger en lyskæde, for lige at skabe lidt ekstra julestemning. Den indeholder meget det samme som Exclusive, 24 Rituals produkter, som hovedsageligt er hudpleje og duftlys men indeholder også lidt til boligen. Liste og billede over indhold kan findes på hjemmesiden.

MAKEUP REVOLUTION | Advent Calendar

Hvor meget? 252 – 422 kr
Hvor?  Beautybay, Asos og Cocopanda
Hvad er der i? Hvis du ønsker en ren makeup julekalenderm, er Makeup Revolution en mulighed. Bag 25 låger, finder du makeup og tilbehør i minis og fullsize. Inde i kalenderen finder du også en palette som er eksklusiv for denne julekalender.  Liste over indhold kan findes på hjemmesiden.

HOUSE OF STARS | Mange forskellige

Hvor meget?

House Of Stars Cult Cosmetics – Star Julekalender 2019 –  899 kr (værdi 2280 kr)
House Of Stars Cult Cosmetics – Star Advent Kalender 2019 –  220 kr (værdi 507 kr)
House Of Stars Cult Cosmetics – Skincare Julekalender 2019 – 1699 kr (værdi 3550 kr)
House Of Stars Cult Cosmetics – Silver Julekalender 2019 – 1599 kr (værdi 3090 kr)
Jeffree Star Cosmetics Julekalender 2019 – 2995 kr
Jeffree Star Cosmetics Adventkalender 2019 – 599 kr
…. med flere!

Hvor?  House Of Stars
Hvad er der i? I år har House Of Stars igen lavet en række af deres populære julekalendere, og da de er i høj kurs, hvor de hurtigt bliver udsolgt, og House of Stars kan lave flere, vil jeg ikke beskrive de enkelte. Det specielle ved House Of Stars er, at du også her findes en Jeffree Star Cosmetics kalendere, som er meget eksklusivt. Sidste år havde jeg en julekalender fra House Of Stars, som du kan se indholdet på Instagram Highlights (julekalender).

FEELUNIQUE | 24 Day Beauty Advent kalender 

Hvor meget? 689.67 kr (værdi 2.168 kr)
Hvor?  Feelunique
Hvad er der i? Denne populære Feelunique julekalender blev hurtigt udsolgt sidste år, men den er også  fyldt med lækkerheder. Julekalenderen er inspireret af nordlyset og indeni finder du 24 holografiske æsker fyldt med en blanding af fullsize og travelsize beauty. Her er en god blanding af makeup og hudpleje fra mærker som: Huda Beauty, Nuxe, Rituals, Filorga, Inc.Redible, Ardell med videre. Liste med indhold kan ses på hjemmesiden.

DECLÉOR | Christmas Advent Calendar

Hvor meget? ca. 389 – 761,5 kr  (værdi ca. 2.642 kr)
Hvor?  Lookfantastic, Feelunique, Allbeauty, Nicehair, Luxplus og Cocopanda
Hvad er der i? Decléor er luksus hudpleje med essentielle olier, du oftest vil finde ved kosmetologer og andre professionelle behandlere. Med denne julekalender kan du få lidt af luksus’en med dig hjem, hvor du finder 8 fullsize og resten travelsize af produkter fra det kendte mærke.

FEELUNIQUE | 12 Day Beauty Advent kalender

Hvor meget? 392.85 kr (værdi 1.016,34)
Hvor?  Feelunique
Hvad er der i? Feelunique har i år både en 24 dags, og en 12 dages julekalender. Denne 12 dages julekalender er indspireret af nordlyset og indeholder holo æsker fyldt med travel size og fullsize fra mærker som Lime Crime, Nue, Paula’s Choice, Sigma og Zoeva. Liste med indhold kan ses på hjemmesiden.

BILLIGVOKS | Beautyjulekalender – vælg selv 1 ud af 4 design.

Hvor meget? 299 kr (værdi mindst 1000 kr)
Hvor?  Billigvoks egern-design, bjørn-design, sort-design og kogle-design.
Hvad er der i? I år har billigvoks en julekalender hvor du selv vælger hvilket design du bedst kan lide. Indholdet variere mellem hårpleje, stylingsprodukter, hudpleje, makeup og søde fristelser. Det smarte ved denne julekalender er, at du kan genbruge indlægskassen indeni og så købe et nyt omslag, hvis du næste år gerne vil lave en nem julekalender til en du holder af. På hjemmesiden er det også muligt at købe de tomme julekalendere, så du selv kan putte fyld i.

YVES ROCHER | Julekalender 2019

Hvor meget? 699 kr (værdi 2169 kr)
Hvor?  Yves Rocher
Hvad er der i? Yves Rocher plejer at være min juletradition, Yves Rocher indeholder 24 stofposer med fullsize favoritter og nye produkter fra Yves Rocher. Der er en miks mellem makeup, hudpleje og lidt til håret. Du kan se billede med navn og billede af produkterne på hjemmesiden eller blive inspirreret af indholdet i Yves Rocher julekalenderen fra forrige år, hvis du vil have indholdet som en overraskelse, men stadig have en fornemmelse af godterne. I år er poserne blivet noget mere dekorerede og jeg synes virkelig de nu får en juleeventyrlig vibe.

L’OCCITANE | Classic Beauty Advent calendar

Hvor meget? 385 – 483 kr (værdi 667 kr)
Hvor?  L’OccitaneAllbeauty og  Feelunique 
Hvad er der i? Masser af læsere var fans af denne kalender sidste år, fra Franske L’Occitane. En klassisk lågejulekalender, der skal forstille en bog og en fortælling om hvordan mandeltræer kom tilbage til Provence efter at have været forsvundet i over 50 år (synes lige det var en lidt sød fact). Indholder 24 minis og fullsize shower gels, shampoos, sæber og parfume. Se liste over indhold på hjemmesiden.

L’OCCITANE | Luxury Advent Calendar

Hvor meget? ca. 748,5 kr (værdi 828,5)
Hvor? L’Occitane
Hvad er der i? Hvis I ikke kan nøjes med L’Occitane Classic, har du muligheden for luxury udgaven.  Indeholder 24 skuffer fuldt med deres mest populære premiumprodukter indenfor deres egne dufter, ansigts- og kropspleje i travelsize. Julekalenderen er en 360 graders skuffejulekalender, hvor du også vil finde 24 tips til hvordan hun kan hjælpe naturen med deres “Tree of Dreams” historie. Liste over indholdet kan du finde på hjemmesiden.

BAREMINERALS | 24 Days Of Clean Beauty

Hvor meget? 683 – 899kr (værdi ca 1833 kr)
Hvor? BareMinerals, Asos, Feelunique og Cocopanda
Hvad er der i? En klassisk lågekalender fyldt med 24 mini makeup og hudplejefavoritter fra BareMinerals, som også fungere perfekt til at have med på ferie eller i makeuppungen på farten. Der er ikke den store variation fra sidste år, men hvis du gere vil snuse lidt til BareMinerals produkter og mineralmakeup i det hele taget, er det en virkelig lækker kalender. Se liste over indholdet på hjemmesiden.

LUMENE | 24 Nordic Secrets Advent Calendar

Hvor meget? 780,4 – 799 kr (værdi ca 1757 kr)
Hvor? Feelunique, Cocopanda , Lookfantastic og Allbeauty
Hvad er der i? En lågekalender fra finske Lumene. Den inderholder en 16 hudpleje- og 8 makeup produkter i minis og fullsize. De skal have ros for at der er så stor variation mellem i års og sidste års kalender, så den stadig er meget akutuel for personer der købte sidste års julekalender. Liste over indholdet kan findes på hjemmesiderne.

SEPHORA | Frosted Party Advent Calendar 

Hvor meget? 275 kr (værdi 645 kr)
Hvor? Sephora
Hvad er der i? En sød lågekalender med pingviner hvor der gemmer sig 24 overraskelser fra Sephoras egen kollektion. Der er en kombination mellem ansigts- og kropspleje, badeprodukter og makeup. Der er flere gode produkter imellem og de de fleste produkter ville jeg ikke have noget imod at åbne en låge med.

 

OPI| Hello Kitty Advent Calendar

Hvor meget? 562 – 568 kr
Hvor? Feelunique og Lookfantastic
Hvad er der i? Selvom det kan ligne en kalender for små børn, med den søde Hello Kitty, er det en julekalenderen for neglelaks loveren, hvor OPI har lavet en kalender hvor der bag de 25 låger indeholder mini OPI-lakker (3,75 ml). Den indeholder nogle af OPIs bestsellers og lakker fra Hello Kitty kollektionen, hvor sidstnævnte nok ikke kommer bag på nogle. På hjemmesiden kan du se en oversigt over hvilke lakkerne.

CHARLOTTE TILBURY | Glittering Galaxy of Makeup Magic

Hvor meget? £150 – 180
Hvor? Feelunique, Selfridges og Net-A-Porter
Hvad er der i? Denne smukke kalender, som er en kreation fra makeupartisten Charlotte Tilbury. Jeg ved jeg ikke om den kan kaldes en traditionel kalender. Den indeholder 12 skuffer med lækre overraskelser. Indeholder spæder mellem 50 % makeup og 50 % hudpleje, hvor du kan se liste og billede over indhold på hjemmesiden.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP | Love Lust Disco 24 Days Advent Calendar

Hvor meget? 414 – 859 kr (værdi 2300 kr)
Hvor?  Cocopanda, LookfantasticLuxplus og Nicehair
Hvad er der i? Denne populære julekalender fra NYX er en lækker kalender for makeup elskederen. Kalenderen indeholder fullsize produkter til både øjne, læber og ansigt samt lidt tilbehør for at sikre perfekt makeup. Se oversigt over indholdet på hjemmesiden. I år er der også kommet en 12 dages kalender kun med læbeprodukter.

ESPA | Precious Moments Advent Calendar

Hvor meget? £130
Hvor?  Lookfantastic
Hvad er der i? Ingen tvivl om at det her er en 25 lågers julekalender der indeholder lukseriøse overraskelser fra ESPA med en række af deres holistiske bestsellere. Den indeholder en blanding mellem lækre olier og nærende cremer og lækre duftlys. Se liste over indholdet på hjemmesiden.

ARRAN | Advent Calendar 2019 (UDSOLGT)

Hvor meget? 493 kr (værdi over 920 kr)
Hvor?  Allbeauty
Hvad er der i? Arran er et skotsk mærke med inspiration af naturen. I denne smukke kalender finder du en masse hårprodukter, nogle kropsprodukter, duftlys og parfume, fra blandt andet nogle af deres mest populære produktserier: After the Rain,  Seaweed & Sage, Glenashdale og Formulas.

H&M | Makeup Countdown (UDSOLGT)

Hvor meget? 199 kr
Hvor? H&M online og i nogle butikker
Hvad er der i? En klassiske låge makeupkalender fra H&M indeholdene minilipgloss, læbestift, eyeliner, highlighter, øjenskygge og glitterprodukter.

RODIAL | 12 Days of Red Carpet Advent Calendar (UDSOLGT)

Hvor meget? ca. 850 kr (værdi 1659 kr)
Hvor? Harrods og Lookfantastic
Hvad er der i? En elegant lågekalender med 12 låger med Rodial bestsellers. Du finder flere produkter fra Pink Diamons og Dragon’s Blood kollektionerne samt lidt makeup. Kalenderen er virkelig lækker og med ene gode og brugbare produkter.

SEPHORA | Christmas Favorites Julekalender

Hvor meget?  850 kr (værdi ca 2025 kr)
Hvor?  Sephora online og i butikkerne
Hvad er der i? Sephoras julekalender med 25 låger blandet med lækre minis og fullsize produkter fra Huda, Milk, Tarte, Too Faced, Kat Von D og andre kendte mærker. Det er en lækker kalender med stor variation i produkter og en god blanding mellem lækker makeup og hudpleje Essentials. Du kan se en liste over indholdet på hjemmesiden (under mere information).

ESSIE | Advent Calendar

Hvor meget?  449 kr
Hvor?  Cocopanda
Hvad er der i? For Essie fans, har der denne lågekalender med 24 overraskelser. Den indeholder 8 fullsize lakker, 10 minilakker (som alligevel er 5 ml) plus 4 ekstra overraskelser.

I HEART REVOLUTION | I Heart Gingerbread House

Hvor meget?  £100 (værdi ca £140)
Hvor?  Superdrug
Hvad er der i? Denne kalender har allerede fået lidt medfart på vejen, og derfor sket et prisfald (før solgt for £160), da den tidligere blev solgt for mere end hvad indholdet er værd. Kalenderen er en skuffejulekalender der forstiller et honningkagehus, og indeni de 25 skuffer gemmer sig en masse fullsize makeup og paletter fra I Heart Revolution.


DR. HAUSCHKA  | Advent Calendar

Hvor meget?  608 kr
Hvor?  Allbeauty
Hvad er der i? Årets kalender fra Dr. Hauschka er minimalistisk, men stadig festlig at se på. Den skiller sig ud fra mange andre kalendere, der lige nu enten har låger eller skuffer. Indholdet i denne kalender er minis af de klassiske naturprodukter fra Dr. Hauschka produkter, med blandt andet Rose Day Cream Light, Hydrating Cream Mask og Regenerating Serum.

NYX PROFESSIONAL MAKEUP | Christmas Lip Party 12 Day Advent Calendar

Hvor meget?  216 – 248,5 kr
Hvor?  Lookfantastic og Asos
Hvad er der i? Hvis du ikke kan få nok af nyt bling til læberne, skal du se efter årets Lip Party kalender fra NYX. Den er billig at købe, og indeholder ene gode sager fra NYX læbekollektion. Der er en god blanding mellem gloss, liquid lipstick og klassiske læbestifter i forskellige farver og finnish. Se liste over indholdet på hjemmesiden.

MOROCCANOIL | Beauty Vault

Hvor meget? 174 kr
Hvor?  Feelunique
Hvad er der i? Hårguruen Moroccanoil har i år en lille 7 dages kalender der indeholder hårstylings og kropsproduukter i travelsize. Det er en perfekt lille kalender der også vil gå godt som værtindegave.

YESSTYLE | Kosmetopia Beauty Advent Calendar 2019

Hvor meget? 1097 kr (værdi over 1692 kr)
Hvor?  YesStyle 
Hvad er der i? Er du til koreansk kosmetik har YesStyle kommet med en kosmetopia Beauty Kalender, hvor de har skabts et beautyunivers med væsner der elsker beauty. Kalenderen er fyldt med fullsize korenaske herligheder hvor du finder både makeup og hudpleje.

Amazon | Beauty Advent Calendar 2019

Hvor meget?  850 kr (værdi ca 2025 kr)
Hvor?  Amazon UK
Hvad er der i? Amazon UK sender i år deres egen beautyjulekalender til Danmark! Det er en sjov julekalender hvor du trækker en ny æske i bunden hver dag indeholdende en ny overraskelse. Halvdelen af produkterne er makeup og resten er hudpleje og tilbehør.  Du finder mærker som Foreo, Olay, Eylure, Sleek med flere i fullsize og minis. Se liste og billed over indholdet på hjemmesiden.

KIEHL’S | Limited Edition Julekalender

Hvor meget? 670 kr
Hvor?  Kiehl’s
Hvad er der i? Denne kalender fra Kiehl’s forhandles kun online (så vidt jeg har forstået), denne sjove lågekalender med fold ud udsmykning er designet af kunstneren Janine Rewell. Bag lågerne finder du 24 overraskelser, hvor 23 af dem er minis og en enkel fullsize af bestseller hud- og hårpleje, og så en ekstra limited edition overraskelse. Se liste over indhold på hjemmesiden.

ORIGINS | 24 Days Of Origins Advent Calendar 2019

Hvor meget?  599,95 kr (værdi 1706 kr)
Hvor?  Matas
Hvad er der i? Denne lågekalender indeholder de bedste Origins produkter i travelsize, og alt hvad du behøver til din hud. Jeg kan godt lide hvordan den ser så rustik ud udenpå og hvordan det står i kontrast til den hot pink indeni. Den indeholder flere af sine kult produkter, som blandt andet GinZing TM Moisturizing Gel Energizing og Clear Improvement TM Activating Charcoal Mask. Se oversigt over indholdet på hjemmesiden.

CLARINS | 24 days christmas calendar

Hvor meget?  549,95 kr (værdi 1700 kr)
Hvor?  Matas og Magasin 
Hvad er der i? Kalenderen indeholder minis, travelsize og enkelte fullsize af Clarins bestsellers. Det er hovedsageligt hudpleje, men indeholder også enkelte makeup produkter og en ekstra lille julet tilbehør.

CLARINSMEN | Men’s Advent Calendar (UDSOLGT)

Hvor meget? 523 kr (værdi ca. 1041 kr)
Hvor?  Feelunique
Hvad er der i? Hudpleje julekalenderen til manden, kunne passende være denne kiste fra ClarinsMen, som inder 12 skuffer fyldt med hud- og hårpleje i minis og fullsize all around så han har alt hvad han behøver og lidt til for ekstra forkælelse.

NUXE | Beauty Countdown Gift Set

Hvor meget? 515 kr (værdi 880 kr)
Hvor?  Fellunique (inkl gratis gave – værdi 315 kr)
Hvad er der i? Nuxe har lavet denne specielle julekalender, som indeholder både makeup og hudpleje til kvinder OG mænd, så det kan være svært at gennemskue målgruppen – par måske? Eller en undskyldning for kvinden til at købe/få kalenderen, da hun gerne vil dele med manden i sit liv. Denne kalender indeholder flere ikoniske produktukter i minis og travelsize og enkelt eller to fullsize. Se liste over indhold på hjemmesiden.

MATAS | Pakkekalender Classic

Hvor meget? 599,95 kr (værdi 1488,85 kr)
Hvor?  Matas
Hvad er der i? Classic indeholder 24 gaver, som indeholder en blanding af fullsize makeup, hudstuff og tilbehør. Du får rigtig meget værdi for pengene i denne kalender og udover flere af Matas egne mærker, finder du også mærker som Mavala, Gosh og Glowlace. Liste over indholdet kan du se på hjemmesiden.

MATAS | Pakkekalender Natur

Hvor meget? 799,95 kr (værdi 1973,85kr)
Hvor?  Matas
Hvad er der i? Natur pakkekalenderen indeholder 24 fullsize makeup og hudpleje produkter baseret på ”naturlige ingredienser” + lidt tilbehør, som jeg ikke kan se om de er udvalgt udfra en bestemt filosofi. Flere af produkterne har jeg erfaring med, og kan sige – de er virkelig lækre. Udover Matas egne mærker, finder du mærker som Ecooking, Benecos, James Read med flere. Se liste over indholdet kan du se på hjemmesiden.

MATAS | Pakkekalender Luksus

Hvor meget? 999,95 kr (værdi 2675,90kr)
Hvor?  Matas
Hvad er der i? Luksus pakkekalenderen har en merværdi på over 1,500 kr ekstra, og du får virkelig mange lækkerier for pengene. Her er en god blanding af makeup, hudpleje, neglestuff, tilbehør og ekstra overraskelser i fullsixe og travelsize. Udover Matas egne mærker vil du finde mærker som Smashbox, Pilgrim, Estée Lauder, Clinique og St. Moriz Professional. Liste over indholdet kan du se på hjemmesiden.

ESSENCE | Make Your Own Advent Calendar (UDSOLGT)

Hvor meget? 174,5 kr
Hvor?  Feelunique
Hvad er der i? Essence er kommet med denne DIY beautykalender, hvor du får 24 makeup produkter fra Essence, men selv skal pakke tingene ind. med de medfølgende poser og klistermærker. Det kan virke lidt underligt med at pakke ind til sig selv, men kan også passende laves til en veninde eller barn. Makeuppen er en god blanding af læbeprodukter, øjenskygge og basemakeup (primer, bronzer, highligter m.v.).

Clinique | 24 days of Clinique 2019

Hvor meget? 699,95 – 729 kr (værdi 2215 kr)
Hvor? Matas og Selfridges
Hvad er der i? I Cliniques julekalender finder du 24 små bokse indeholdene makeup, tilbehør og hudpleje fra clinique. Den indeholder hovedsageligt travelsize, men også enkelte fullsize og du vil finde produkter som Pep-Start 2-in-1 Exfoliating Cleanse og Moisture Surge 72-Hour Auto-Replenishing Hydrator (som jeg elsker) og Lash Power Mascara. Se liste over indhold på hjemmesiden.

NET-A-PORTER Beauty | 25 Days Of Beauty Advent Calendar (UDSOLGT)

Hvor meget? 1944 kr (værdi  6656 kr)
Hvor? Net-A-Porter
Hvad er der i? Net-A-Porter er nok et af årets mest eksklusive kalendere, hvor du får meget værdi for pengene, men du skal også smide en del penge. Den indeholder 25 skuffer fyldt med travel og fullsize produkter du vil finde i Net-A-Porters sortiment. Du vil finde mærker som LashFood, Lixirskin, Marc Jacobs, Omorovicza og RéVive med flere.

LANCÔME | julekalender 2019

Hvor meget? 1189-1195 kr (værdi 3199 kr)
Hvor? Matas, Nicehair og Magasin 
Hvad er der i? Lancôme har denne smukke julekalender med små huse hvori du finder mange lækre overraskelser. Halvdelen af overraskelserne er makeup og den anden halvdel er hudpleje og parfume i travelsize og fullsize. Se liste over indhold på hjemmesiden.

BIOTHERM | 24 Wishes

Hvor meget? 499 – 599 kr  (værdi ca. 1585 kr)
Hvor? Sephora, Cocopanda, Magasin og Matas
Hvad er der i? En ren hudplejekalender fra Biotherm. Den indeholder minis og travelsize hudpleje, med flere klassikere imellem. blandt andet finder du flere produkter fra Blue Therapy serien og indeholder også Life Plankton Elixir serumen. Se liste over indhold på hjemmesiden, og på Sephora kan du også se billede af indholdet.

CLARINS | Women’s Advent Calendar (UDSOLGT)

Hvor meget? 537 kr (værdi ca. 1072 kr)
Hvor? Feelunique
Hvad er der i? Denne skattekiste har 12 små skuffer hvor der skjuler sig 2 fullsize og 10 minis af af skøn makeup og hudpleje fra Clarins, der alle sørger for den perfekte fremtoning. Du finder blandt andet SOS primer, Hand and Nail Treatment Cream og SOS Hydra Mask og Wonder Perfect 4D mascara. Se liste og billed over indhold på hjemmesiden.

BOMB COSMETICS |  Tinsel Me Fancy Advent Calendar 2019

Hvor meget? 399 – 526 kr
Hvor? Coolstuff og Allbeauty
Hvad er der i? Kender du en der har et badekar? Eller måske får en i julegave? Denne julekalender indeholder julede bathboms og andre lækreheder i form af skrubbecreme, mallows og sæber fra britiske Bomb Cosmetics, som laver alle produkter i hånden.

JO MALONE | Advent Calendar

Hvor meget? 2765 – 2900 kr
Hvor? LookfantasticJo Malone og Magasin
Hvad er der i? Dentte er en luksus kalender indeholder 24 små skuffer der indeholder små parfumer, lækre duftlys og blødgørende kropsprodukter fra Jo Malone. Jo Malone er kendt for deres eksklusive dufte, hvor du vil finde en duft til enhver lejlighed. Selvom det er en eksklusiv kalender, er der stor efterspørgsel og alle forrige år, her den blevet udsolgt.

YVES SAINT LAURENT | Advent Calendar (UDSOLGT)

Hvor meget? 1795 – 1999 kr
Hvor? Cocopanda og Magasin 
Hvad er der i? Endnu en luksus julekalender, fyldt til randen af lækkerheder. Jeg ved at den blev revet væk fra udenlandske sider, så den var udsolgt, før jeg kunne nå at sætte den ind, nu har Cocopanda så fået den! Den indeholder 24 skuffer fyldt med overraskelser, hvor 3 er fullsize bestsellers, 20 minis og en ekstra lille overraskelse, der er eksklusiv i denne kalender. Du finder masser af makeup, lidt dufte og en smule hudpleje indeni. Se liste over indhold på hjemmeside.

BALMAIN PARIS HAIR COUTURE | 10 Day Balmain Advent Calendar

Hvor meget? 1469 kr
Hvor? Net-A-Porter
Hvad er der i? Kan det blive mere luksus? For 1469 kr får du 10 overraskelser (altså gennemsnitspris på 146,9 kr pr dag) med Balmain Paris Hair Couture produkter! De 6 hårpleje og stylingsprodukter har en værdi af 997 kr (jeg har selv regnet), Dertil kommer der et hårspænde (værdi 268,95 kr), en taskespejl, en kam og et “Session Towel” (værdi ca. 135 kr). Det virker derfor ikke til at du får meget mere for pengene ved denne julekalender, end det du betaler (kammen og spejlet ser ud til at være eksklusivt for Balmain Christmas 2019, og derfor ingen pris til sammenligning).

LANCÔME | Beauty Fantasies Advent Calendar 2019

Hvor meget? 824,64 kr
Hvor? Selfridges
Hvad er der i? I år kan du få dene smukke 12 dages kalender fra Lancôme, som indeholder minis og fullsize af bestsellers makeup g hudpleje, heriblandt Hypnôse Mascaraen (fullsize) og  Tonique Confort hydrating toner, og La Vie Et Belle fragrance. Læs mere på hjemmesiden.

MAC | Advent Calendar 2019

Hvor meget? ca. 1.115 kr (værdi ca. 2.292,78 kr)
Hvor? Lookfantastic
Hvad er der i?Denne smukke sorte stjerne med guldfolie indeholder 24 skuffer fyldt med MAC overraskelser. Den indeholder meget det samme som sidste år, som hurtigt blev udsolgt, så MAC har forsat succesen.  Den indeholder en blanding mellem minis og fullsize produkter af nogle af mest populære produkter og i farver som de fleste vil kunne bruge.

MAYBELLINE | Advent Calendar 2019

Hvor meget? 699 kr
Hvor? Cocopanda
Hvad er der i? En ren makeup julekalender fra Maybelline, hvor du får ene fullsize makeup der dækker over 5 mascare, 5 læbeprodukter, 2 eyelinere, 1 brow mascare, 2 blushes og 7 negleprodukter. En perfekt kalender til hende der vil udvide sin makeupkollektion.

PENHALIGONS | Advent Calendar 2019

Hvor meget? ca. 3026  kr
Hvor? Selfridges og Penhaligons 
Hvad er der i? Penhaligon er kendt for deres parfumer og dufte, hvor mange af dem har en lang historie bag sig, med adelige og kongelige, der fik lavet deres egne dufte, som du stadig kan købe i dag (jeg har haft én af dem). Denne kalender er selvfølgelig ikke for de mange, og vil overraske mig, hvis 10 personer i Danmark fik fingerne i den, men synes bare ideen med kalenderen er så sød, med små æsker der ligner breve og pakker. Indeni finder du 5 overraskelser med kropspleje, 2 læbebalsam, et duftlys og ellers parfume i 10 og 5 ml flakonner, og selvfølgelig alle i glas. Smukt!

NILENS JORD | Adventkalender 2019

Hvor meget? 299,95  kr (værdi 638 kr)
Hvor? Matas
Hvad er der i? Nilens Jord har en adventskalender med Nilens Jord fullsize makeup (og et enkel fullsize hudplejeprodukt). En lækker kalender til en person med meget sensistiv hud eller som døjer med allergi, da produkterne er uden parfume. Du kan se en liste med indholdet på hjemmesiden.

SuriSuri | Adventkalender 2019

Hvor meget? 598 kr (værdi 900 kr)
Hvor? Surisuri
Hvad er der i? Den danske forhandler af koreansk kosmtik, Surisuri har sammensat denne adventskalender der forkæler dine søndage op til jul. Hver adventsgave indeholder flere fullsize produkter til ansigts, krop og hår.  Jeg er nysgerrig!

6 kommentarer

 • Mathilde

  Ville I vælge kalenderen fra lookfantastic eller feel unique? 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Det er et godt spørgsmål! Du får mere for pengene i LookFantastic, men det handler jo også hvad produkter du er til. Jeg synes Feeluniques julekalender måske taler til en mere bred målgruppe aldersmessigt, end Lookfantastic gør, hvilket nok også skyldes kalenderens værdi, hvor der er flere budget produkter imellem, hvor det også er nemmere at forsætte med nyopdaget yndlingsprodukter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Hej – Super fin beskrivelse af de forskellige kalendre.
  Kan du anbefale hvilken du ville give til et barn der ønsker sig en sminke-kalender – og hvis mor der gerne vil have at der ikke er for mange usunde stoffer i? 😬😅
  Mange hilsner
  Dorte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skabsdiva

   Usunde stoffer er jo mange ting, så det kan være lidt svært at vejlede helt. Specielt da mange af de mærker som er mest til sart hud og folk med allergi, finder du ikke rene makeup kalendere, og så hvad behovet er, afhænger jo også lidt af alderen.

   Makeup Revolution får du meget for pengene i kvalitet, og det er (synes jeg) en god kalender til en der gerne vil til at eksperimentere med makeup første gang, fordi du får så meget forskelligt, og stadig, med en god værdi til pengene. Jeg har flere produkter fra det mærke jeg bruger, fordi de simpelthen er så gode, selvom andre mærker jeg bruger er langt dyrer.

   NYX er en virkelig populær juleklender, hvor de både har 12 dages (kun læbeprodukter) og 24 dages. Den passer til mange aldre, og ved det spænder fra midt teenageårene og op i 30erne som køber denne kalender til dem selv.

   Bare Minerals, er mineral makeup og inderholder ikke en masse “fyld”, tilgengæld er mineralmakeup en smule anderledes end “traditionel” makeup, og giver mere en natural look. Jeg vil selv gerne have den kalender, men jeg har også brugt mineral foundation on/off i mange år. Vil ikke sige at målgruppen ligefrem er teenagere, men det er en meget lækker julekalender med masser af kvalitet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

   tusind tak for svar!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sabrina

   Godt nok ikke en kalender, men Du kan få børne makeup uden alt mulig skidt i, hos mostersigne.dk, så måske en mulighed for selv at samle en kalender 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Et lille power boost - smukt undertøj