Opbrugte produkter august 2019

LF Beautybox september ’19 The Birthday Edition – få din første boks for bare 65 kr

Denne måned er LF Beautybox’ 5 års fødselsdag, og jeg husker tydeligt da Lookfantastic startede med deres boks, som var udsolgt i løbet af nul komma fem, og jeg tror jeg først fik fat i min første box i november eller december. Siden da, er LF Beautybox vokset ekstremt og levere stadig en boks med kvalitetsprodukter, hvor du får meget for pengene.

MOLTON BROWN Orange & Bergamot Body Wash // CAUDALIE Premier Cru The Eye Cream
OSKIA Renaissance Cleansing Gel // BUBBLE T Limited Edition Lookfantastic Birthday Bath Bomb *full size*
SLEEK Brow Stylist *full size* // PIXI Pixi Liplift Max (Honey Sheen)

Denne måneds boks indeholder en bath bomb fra Bubble T, som er eksklusiv for denne måneds LF Beautybox, den er inspireret af fødselsdagskage og dufter SKØNT af vanilje! Noget andet der dufter skønt, er showerg ellen fra Molton Brown, som er kendt for deres velduftende og lukseriøse shower gels, det her er en af de jeg har prøvet, jeg er størst fan af med duft af appelsin og Bergamot (også en citrusfrugt) som gør den sød og citrusagtig, uden at blive for sød.

Af hudpleje finder du en cult cleansing gel fra Oskia, som har en helt fantastisk koral farve og dufter af kamille og rose. Gelen skal bruges på den tørre hud, hvor smelter mod huden og fjernes med lunken vand, hvor huden efterlades ren og fugtet. Noget andet der plejer, er øjencremen fra Caudalie, som har lavet øjencremen (the eyecream) som har anti-age egenskaber, samtidig med at den reducere udseenet af mørke cirkler med den smule farve der er i .

Månedens makeup består denne måned både af en lipplumper fra Pixi og en brynblyant fra Sleek i farven Dark. Lipplumberen fra Pixi både blødgøre læberne samtidig med at de gør læberne mere fyldige. Den plumpende effekt er ikke stor, men er heller ikke ubehagelig at bruge. Det er en transperant glos med en smule orange pigment, der giver mere et varm skær, og så indeholder den shimmer i orange, guld og pink. Det er ikke særlig tydeligt på afstand, men får også læberne til at synes større. Sidst er der brynblyanten fra Sleek i farven dark som er af den type jeg foretrækker som øjenbrynsblyant. Farven er kold og anvendelig for de fleste.

Kunne du tænke dig et månedligt abonnement med en overraskelsesboks hver måned
med forskellige produkter fra 126 inkl. porto, kan du tilmelde dig her.

Hvis du bruger koden SKABSDIVABB når du bestiller en 12 måneds abonnement, vil du få den første boks til kun 65 kr!
Gælder til og med 30. september.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Opbrugte produkter august 2019