LF Beautybox september ’19 The Birthday Edition – få din første boks for bare 65 kr

Et lille power boost – smukt undertøj

Reklame – Lavet i samarbejde med Hunkemöller

Sort og nude maximizer BH og hipster // Rød Ann Hathrin Zinna bralette og brasiliansk trusse *flere farver* // Blå bøjle-BH og brasiliansk trusse *flere farver* // Khakigrøn longline stropløs balkonette BH og brasiliansk trusse // Ann Kathrin Zinna Body

Undertøj er det første du tager på, og det sidste du tager af. Det er ”din lille hemmelighed”, som ingen andre end dig selv behøver at se. Men bare fordi det ikke kan ses, betyder det ikke, at undertøjet ikke er vigtigt. Den helt forkerte størrelse BH vil føles forkert og se forkert ud, og den bedste BH for din krop vil fremhæve dine bedste sider.

Samtidig kan lækkert undertøj give et lille selvtillidsboost. Du vil føle dig smuk og sexet i lækkert undertøj, som vil øge din selvtillid. Det mest sexede er selvtillid, og derfor vil ”din lille hemmelighed” også smitte af på resten af dit outfit, og vil endda kunne peppe dit slidte hjemmetøj op, mens du står i køen i Fakta.

Du kommer til at kigge i spejlen og tænke ”damn girl, you look good”, og den følelse vil forsætte resten af dagen, som vil give dig en ekstra styrke til at slå igennem.

For mig, har jeg desværre gået lidt for meget T-shirt BH i den, der er usynlig under tøjet, men det er også det trivielle valg. Jeg har bestemt mig for at investere i smukkere undertøj og lingeri, hvor der stadig er høj komfort, som Hunkemöller har mange forskellige sæt der opfylder begge krav.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

LF Beautybox september ’19 The Birthday Edition – få din første boks for bare 65 kr