Lookfantastic X Rodial Limited Edition Box

Efterår til neglene – Depend 02 Autumn 2019

Reklame | Produkter er modtaget. Med en ny sæson sker der også et nyt farveskift, og selvom bladende bliver rødelige og brune, betyder det ikke, at sæsons farver skal være det. Depends efterårskollektion har ramt butikkerne, hvor deres nyeste O2 kollektionder hedder Recycle og består af 12 lakker med creme finish eller shimmer.

”Giv det klassiske tøj en helt ny betydning dette efterår. Se på din garderobe med nye øjne, og brug  det, der allerede hænger på bøjlen, til at lege med nye kombinationer og accessoires.

Når du bryder ”brug og smed væk”-tankegangen mod en mere holdbar garderobe, viser du også omtanke for næste generation. Og det, der føles gammelt for dig, kan blive noget helt nyt for en anden.” – Depends pressemateriale

595 – Patroliums blå
596 – Lys lavendel
597 – beigebrun
598 – Støvet blå
599 – Nude beige
600 – Varm rød

601 – Mørk blommefarvet
602 – Brun med brunt og mere gylden shimmer
603 – Bordeuxrød med rød shimmer
604 – Støvet gul ala morgenfrue
605 – Lavendel
606 – Postkasse rød

Jeg indrømmer gerne at det her ikke er min favorit efterårskollektion fra Depend. Efteråret er min årstid, da jeg ser virkelig godt ud i de dybe farver på tøj, og derfor også virkelig spændt på at se hvad neglemoden foreskriver. Men alligevel kan jeg finde nogle favoritter med 601, 604 og 606.

Læs også | Tommelfingerregler til at finde den perfekte nude neglelak

Sidstnævnte er så perfekt postkasserød, at jeg næsten ikke kan være i mig selv i begejstring. Den er lige tilpas, en smule over til den kolde side, men alligevel ikke noget du vil ligge mærke til – og passer perfekt til fingre og negle med en neutral undertone. Den støvede gul 604 er en spændende gul der er lidt som støvet sennupsgul, men da den variere meget i farven, minder den mig mest om morgenfrue gul. Farven klæder min hudtone, men passer ikke til noget jeg ellers ville gå med, men farven er virkelig spændende. Sidst (blandt favoritterne) er der 601, som er en mørk blommefarve som bare er så ekstremt heldig ramt. Variationen mellem de mørke lyserøde/røde toner og lilla er bare så flot, og helt sikkert en lak jeg vil bruge rigtig meget dette efterår.

I modsat ende, har vi 598 som er en virkelig underlig farve. Beigebrun er det tætteste jeg kan komme på en beskrivelse. Jeg kan godt lide at snakke farver, specielt med min far, der har arbejdet med farver siden sin ungdom. Hvis en neglelakkollektion har ligget fremme, når han har været på besøg, har han altid parret lakkerne i forhold til hvilke der passer sammen. Lige nu mangler jeg virkelig ham til at diskutere den her 598, da den i mine øjne er virkelig underlig. Så underlig, at jeg en dag vågnede om natten efter jeg havde drømt om den!

Alle lakkerne kan købes i Matas (reklamelink), Magasin og Salling og har en vejl. udsalgspris på 29,95 kr / stk.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Lookfantastic X Rodial Limited Edition Box