Mine (bolig) ønsker i august

Pudderdåserne Alt i Et Kosttilskud – Ny fast del af din hudplejerutine?

Kosttilskud til hud, hår og negle har eksisteret i mange år, men i løbet af de sidste par år eksploderet i popularitet, og der er kommet flere og mere fokuserende tilskud på markedet. Jeg har set hvad kosttilskud kan gøre, specielt da en ekskæreste havde slem akne, der forsvandt efter at være begyndt at tage en hår, hud og negle kosttilskud (tror den endda hed det, men det er altså 13 år siden).

Nu har Danmarks egne pudderdåser også lanceret et kosttilskud, om som alle andre Pudderdåse produkter, har damerne bag, tænkt meget over det.

Hvorfor overhovedet tage kosttilskud til hud, hår og negle?

Er et supplement til den daglige skønhedsrutine med pleje indefra, hvor vitaminer og mineralerne hjælper der hvor de kosmetiske produkter ikke når ned. De vitaminer og mineraler du indtager igennem din mad, er essentielle for din krop og helbred, men dit hår og hud er sidst på listen, når kroppen deler vitaminer og mineraler ud. Derfor kan et ekstra boost i form at et kosttilskud, gøre lidt ekstra for din hud, hår og negle, som traditionel hudpleje ikke slår til.

Pudderdåsernes Alt i et kosttilskud

Alt i et kosttilskud Indeholder alle de gode ingredienser til hud hår og negle, så du bare kan nøjes med ét. Kosttilskuddet består af den kendte ingrediens kollagen og den fugtgivende hyaluronsyre som begge har gode hudforbedrende egenskaber, så din huds elasticitet og spændstighed øges og synligheden af rynker mindskes.

Øvrige ingredienser deri:

  • Riboflavin og Niacin bidrager til at vedligeholde en normal hud.
  • Vitamin C bidrager til et normal hår.
  • Zink, Biotin og Selen bidrager til at vedligeholde et normalt hår og negle.
  • Kobber bidrager til en normal pigmentering af huden.
  • L-Metheonine styrker neglene og hjælper med at forebygge hårtab.
  • L-Cysteine forebygger hårtab og øger diameteren af hårsække.

De små kosttilskud ser mere appellerede ud end andre kosttilskud jeg har prøvet. Tabletterne er let lyserøde med perlemorseffekt som også giver en flot effekt og får mig til associere med en strålende hud og glansfulgt hår – noget vi nok alle ønsker.

Ikke en billig ny rutine

Pudderdåsernes Alt i et kosttilskud indeholder alt hvad du behøver af vitaminer for smuk hud, hår og negle, men det er ikke i en prisklasse hvor alle kan være med.  Et glas har en vejledende udsalgspris på 299 kr, og ved at tage den anbefalede dosis, er der til en måneds forbrug. Det kan være mange penge i nogens budgetter, så det er en prioritering at tage kosttilskuddet.

Alt I En kosttilskud forhandles i Matas, Webapoteket, Nicehair, Dåseshoppen og Magasin.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mine (bolig) ønsker i august