Lookfantastic X NEOM limited Edition Box

Mine (bolig) ønsker i august

Der har været stille. Meget, med bagom har det været travlt som altid, og måske også for travlt. På arbejdet har det været en masse deadlines der blev besværliggjort af sommerferien og vi skulle rykke ind i nye lokaler, samtidig med at jeg selv var i gang med at flytte, som har givet mig den vildeste flyttestress, som ovenikøbet har udløst migræneanfald max… På nuværende tidspunkt er det første gang jeg sidder med min computer siden torsdag inden frokost.

Men en ny bolig betyder også at der ofte er en del indkøb, og her er lidt hvad jeg drømmer om for tiden – og indrømmet, flere af tingene er også blevet vinget af.

Plakat: Paris af Benjamin Noir

Jeg synes efterhånden mange plakater med kendte bygninger fra en by begynder at være en kliche, men jeg faldt over denne, hvis streg er spændende og kan forstille mig at spise min morgenmad, mens jeg kigger på detaljer på plakaten. Den findes også i en København i samme stil.

IKEA Nordli kommode

Til entre ønsker jeg mig et par Nordli kommoder til halstørklæder, paraply, solbriller og sko så de er gemt væk, men stadig lige ved hånden på ved ud af døren. Jeg ønsker mig både en høj Nordli med 4 skuffer og en lidt længere Nordli med 2, som samtidig kan siddes på, mens man tager sko på.

NOMESS So Hooked knagerække 90 eller 60 cm

Min fede limited edition Omedelbar tøjstativ er desværre ikke plads til i min nye entre, så jeg skal finde en anden måde at have alt mit overtøj hængt op. Knagerækker synes jeg er svære at finde, og indtil videre er mit øje på Nomess So Hooked.

AYTM Concha Hook 

Så meget mig, men passer ikke ligefrem til typen af bolig jeg er flyttet ind i. Men de skriger på min diva-Malene side, og min hang til 20-30’er glamour. De er højt ønsket. De fås også i sølv, men det er der var ikke lige så meget glam over….

OMNIOUTIL Plastikspand

En spand, som både er dekorativ og kan bruges som skammel. Nu hvor jeg skal til at fodre med to forskellige specialfoder til mine to pelsmonstre, har jeg ledt efter en praktisk løsning, som også godt måtte være pen. Synes løsningen med Omnioutil virker som en god løsning, hvor funktionalitet og design går op i en højere enhed.

BY WIRTH Wood Knot sort eg

Jeg havde aldrig troet jeg i mit liv skulle lede efter kroge til vidskestykker 2 aftener i træk. Men når de ikke må hænge i vejen for en køleskabslåge og samtidig kan ses fra både spiseområde og stue, må de godt være enkle og pæne. Ligesom de her fra By Wirth.

NORDAL Spisebord i træ sort/mat guld

Jeg har bestemt mig for 100 % at skulle have Kartell Masters spisebordsstole, og nu kigger jeg efter passende spisebord. Har overvejet at lavet et selv af planker i et mønster med sorte ben, men er også faldet for det her, jeg synes er meget mig, selvom jeg prøver at undgå en sort/mørk bordplade. Men guuud det er floooot.

SEJ DESIGN sæbeskål

Har længe ledt efter en pænere sæbeskål til mine Lush Shampoo bar, og har endelig faldet over sæbeskålen fra Sej Design som er diskret og lækker, og den sorte farve vil virkelig få farverne på shampoo barene til at poppe up. Jeg elsker i forvejen Sej Design bakker, som jeg allerede bruger i mit køkken.

Vidskestykke H&M

Mange af de pæne vidskestykker er lavet af en bomuldsmix, hvilket gør de bliver ringe til at suge vand, som jo er deres første og vigtigeste funktion. Heldigvis er der flere der begynder af lave af 100 % bomuld, hvor H&M blandt andet har dette med økologisk bomuld  – så sugeevnen går ikke på kompromis, og så er den billig – bare 29 kr!

2 kommentarer

  • kasper

    Virkelig lækre ting du finder

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Josephine

    Skønt indlæg endnu engang! Altid meget inspiration at hente hos dig 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Lookfantastic X NEOM limited Edition Box