Mit bedste tip, hvis du også vågner (for) tidligt

Den perfekte solcreme til stranden? Vichy Capital Soleil Beach Protect

{Reklame: modtaget produkt og indeholder reklamelinks }

Det er først sidste år, jeg begyndte at værdsætte stranden, efter jeg flyttede tæt på en god stand, så det var nemt bare at tage en kort smuttur. Men det værste ved stranden, er sandet, der næsten klister til dig som en hundehvalp og følger med hjem i bilen og hjemmet.

Problemet bliver kun større, når du har påført dig den klistrede solcreme. Jeg kom sidste år med et tip om at bruge babypudder til at undgå den klistrede solcreme, som tiltrækker sand som en magnet, men hvis man synes det er besværligt, eller af andre grunde gerne vil undgå babypuder, findes der andre løsninger.

Vichy har med deres Capital Soleil Beach Protect Multi-protection Milk udviklet det gode solcremematch til stranden. Der hvor jeg er mest oppe og køre over den er, at den absorberes hurtigt, efterlader ingen hvide mærker og er sandafvisende! Sandet klistrer sig ikke til kroppen, men kan nemt børstes af huden uden problemer. Den fås i både SPF 30 (UVA 15) og SPF 50+ (UVA 24).

I samme serie finder du også Anti-dehydration spray, formuleret med fugtgivende hyaluronsyre. UVA-beskyttelsen (den der giver rynker) er højere i Anti-dehydration sprayen, men til gengæld er den ikke sandafvisende på samme måde. Den fås også i både SPF 30 (UVA 18) og SPF 50+ (UVA 31).

Fælles for dem begge er at de er modstandsagtig overfor både salt, klor, vind og sand, som normalt kan reducere effekten af en solcreme. Udover evnen til at opretholde sin solfaktor, reducere den også udtørret hed af huden fra samme elementer. Sidst men ikke mindst er den hypoallergen, hvilket vil sige at ingredienserne er mindre tilbøjelige til at give allergi og så er en koralvenlig (ingen ingredienser der kan skade havmiljøet).

Begge solcremer fås i 200 ml og har en vejledende udsalgspris på 215 kr. Du kan købe Vichy på dit lokale apotek, på Med24 (som lige nu har tilbud) og Lookfantastic.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Mit bedste tip, hvis du også vågner (for) tidligt