Beat It, neonfarver til sommerneglene

billig og effektiv renseolie: The Face Shop Rice Water Bright Cleansing Light Oil

{ indlægget indeholder reklamelinks }The Face Shop Rice Water Bright Cleansing Light Oil

En cleansing oil er første step i ansigtsrens indenfor koreansk hudpleje, hvor den efterfølges af en vandbaseret ansigtsrens, som vi er mere vant til i vesten. Denne renseolie står til at være til normal og kombineret hud, men kan bruges af alle hudtyper – også hvis du har sensitiv hud. Det er min første rigtige olierens, og jeg er blevet så meget fan, og kunne hurtigt se nogle tydelige forbedringer i min hud. De blev mindre irriteret og blev renset igennem og efterlod huden blød og klar til næste step i min hudplejerutine.

Denne renseolie fra The Face Shop indeholder risklidolie, som er rig på E-vitamin og gode fedtsyrer der både lysner, fugter og plejer huden og moringa oil som er en god fugtgiver. Resultatet er, at huden efter rens føles ren OG fugtet.

Hvordan bruger du olierensen?

Med tørre hænder påføres den tør hud og massere den ind i huden og nyd det(!) Ligesom med Camomile Sumptuous Cleansing Butter fra The Body Shop, føles den ekstremt lækker på huden og indbyder til en lille ansigtsmassage. Derefter gør hænderne våde og masser ovenpå olien igen, indtil olien emulgerer.

Nogle renseolier bliver mælkeagtige i kontakt med vand. Dette er ikke tilfældet med denne, men jeg den vaskes let af med vand og en ansigtssvamp. Det er også muligt at putte en vandbaseret ansigtsrens direkte ovenpå, som er meget normalt i koreansk hudplejerutine.

koreansk renseprodukterDen er effektiv, plejende, og så er den billig

Olien er meget let på huden, men opløser vandfast makeup og solcreme effektivt. Den kan opløse mascara, men den skal undgås at få i øjnene, så jeg bruger noget andet til øjnene, hvilket jeg synes er lidt trist, da det så er yderligere et produkt til ens hudplejerutine.

Til gengæld fjerner den effektiv oliebaserede snavs og urenheder, såsom SPF, makeup og overskydende sebum (som ellers bliver til hudorme), uden at huden bliver tør og irriteret, men i stedet efterlader huden blød og lækker efter rens.

Det er en meget let og vandet olie, som dufter blomstret og pudderagtig (som jeg synes en hel del koreanske produkter gør), men duften er ikke overvældende, og tror de færreste vil være generet af duften.

Og så lidt om prisen, for som alt andet K-kosmetik, er det altid vildt billigt så snart du vil købe udover landets grænser. Jeg køber fra iHerb (største webshop indenfor helse og sundhed), hvor jeg køber den for bare $10.00, som er en latterlig lav pris for så godt og effektivt produkt.

Alt i alt, kan jeg kun anbefale denne, og nu hvor jeg har 1/4 del tilbage af produktet, ved jeg at jeg med det samme skal bestille en ny, når jeg er løbet tør.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Beat It, neonfarver til sommerneglene