Den perfekte solcreme til stranden? Vichy Capital Soleil Beach Protect

Beat It, neonfarver til sommerneglene

{ PR samples }

Mit i hele flytterodet, må jeg lige vise lidt mere fra sommerkollektionen Beat It, som er Depends svar på årets sommernegle i deres 7 Day serie. Jeg har allerede været ret pjattet med Let’s Go Clubbing, som virkelig fremhæver ens sommertan og giver virkelig hænderne en ekstra glød. Min veninde fik den gule Pump It Up på tærene, og den er også virkelig en lak jeg glæder mig til at få på, når flytningen er over og jeg igen kan komme til alt mit neglegrej.

Jeg er vild med den måde at neonfarver på negle virkelig siger “pop” og bliver en meget fremhævet accessories, hvor restet af outfittet kan være nedtonet, uden det bliver kedeligt. Øveste række: Beat the Beat // Saved by the 90s // Hit the Floor // Oversize Me
Nederste række: Neon Motion // Let’s go Clubbin’ // Pump it Up // King of Pop

Alle lakkerne er heldækkende med cremefinish, og har en vejledende udsalgspris på 49,95 kr. Du kan købe dem nu i Matas, Magasin og Salling.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Den perfekte solcreme til stranden? Vichy Capital Soleil Beach Protect