LF Beautybox juni ’19 Around the World

Få pæne negle på få minutter i 5 nemme trin

{Indeholder reklamelinks}

Glemmer du også neglene i perioder? Det sker for mig, og lige nu var de så grimme, at jeg var helt flov over dem. Lange negle kan kræve meget pleje (hvis du ikke var heldig i genpuljen), men smukke negle er forholdsvis nemt.

LÆS OGSÅ | De Bedste Tips Til Lange Negle

Mine negle havde masser af døde hudceller på neglene og neglebåndene var grimme efter udtørring og hårdt arbejde. Men det behøver ikke en lang neglebehandling at få pæne negle, hvis du bare har nogle gode og effektive produkter. Her har jeg brugt to produkter og tre redskaber til at få pæne negle på få minutter.

Trin for trin

  1. Start meden neglebåndspeeling, til at fjerne døde hudcelller fra neglen. Jeg brugte Depends Cuticle Pelling (pressegave), som fik en ny og forbedret formular kort før jul (nu i en aqua farvat indpakning, hvor den gamle stadig kan købes nogle steder i gul indpakning). Da jeg stadig havde min gamle, var det første gang jeg fik prøvet denne – og hold fast hvor er den forbedret formular virkelig god. Den gamle var god, men den nye er virkelig god!
  2. Lad neglebåndspeelingen virke i max ét minut. Jeg brugte gummienden på en neglebåndsskubber (find en lignende her) undervejs, for at skubbe neglebåndene lidt tilbage imens neglebåndspeelingen virkede.
  3. Børst herefter neglene rene med en neglebørste (jeg håber du allerede har sådan en) og skyld af med sæbe og lunkent vand.
  4. Klip forsigtigt flosset neglebånd og hud af rundt om neglen med en hudtang. Jeg har selv denne her, som jeg har haft i nok 8 år efterhånden og meget tilfreds med. (du kan finde en lignende her).
  5. Slut af med at påfør lidt negleolie på negle og neglebånd. Jeg skifter meget mellem forskellige og mine favoritter er blandt andet: Badger Company Organic Cuticle Care, Depend Grape & Avocado Nail Oil, CND Solar Oil og The Body Shop Almond Nail and Cuticle Oil. Alle favoritterne har forskellige udformninger – find den variation der passer for dig.

På få minutter så mine negle meget pænere ud og var klar til at få en neglelak på.

LÆS OGSÅ | Matte nudes til neglene og hvordan du finder den perfekte nude neglelak

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

LF Beautybox juni ’19 Around the World