101 ting i 1001 dage | Første update

Lookfantastic Limited Edition Beuatybox | Omorovicza

Reklame | Lavet i samarbejde med Lookfantastic og indeholder reklamelinks

Lookfantastic har lavet en limited edion box med ene produkter fra prisbelønnede Omorovicza, som er et luksus hudplejemærke indenfor kosmetik med naturlige ingredienser. Boksen indeholder produkter for mere end 2300 kr, så er du nysgerrig på Omorovicza, er der rig mulighed her med en god besparelse.

Lidt om det specielle ved Omorovicza

Omorovicza er et high end indenfor naturligt kosmetik, hvor der bliver blandet innovative teknologier ind, for at udnytte hvad naturen kan give os, bedst muligt. Omorovicza er inspireret af det særligt mineralrige og healende vand der strømmer gennem Budapest og som også har bevirket at byen har fået tilnavnet ”Citys of Spas” (og som er etønsket rejsemål!), på grund af sime mange termiske bade. Omoroviczas produkter indeholder alle Healing Concentrate™, som er er et patenteret leverinssystem der er i stand til at omdanne mineralernes molekylære struktur fra vandet, til at kunne trænge ned i de dybere lag i huden.

Boksen indeholder 6 produkter

  • Omorovicza Rejuvenating Night Cream (15ml) Værdi ca. 294 kr
  • Omorovicza Midnight Radiance Mask (15ml) Værdi ca. 230 kr
  • Omorovicza Daily Vitamin C Serum (5ml) Værdi ca. 119 kr
  • Omorovicza Magic Moisture Mist (50ml) Værdi 555 kr
  • Omorovicza Reviving Eye Cream (15ml) Værdi 680 kr
  • Omorovicza Thermal Cleansing Balm (50ml) Værdi 469 kr

Sættet består af 3 full size produkter og 3 travel size og allerede på priserne, kan man fornemme high-end hudpleje. Du får en lille travelsize af et af Omoroviczas nyeste produkter – Daily Vitamin C Serum, med C-vitaminet Sodium Ascorbyl Phosphate der er en af de mest stabile C-vitaminer der findes på markedet*. Jeg er allerede ret stor fan af serumen der er næsten en oplevelse at påføre, da konsistensen er så lækker og dufter mildt, men frisk. Den står på min ønskeseddel med hverdagsluksus.

Hvis du er interesseret i at få fingrene i Lookfantastic Limited Edition Beuatybox x Omorovicza,
kan den stadig købes på Lookfantastic for 820 kr (værdi 2300 kr).
Hvis du samtidig køber et LFBeautybox abonoment, kan du med rabatkoden OMOROBB spare 170 kr.

* Mange C-vitaminer i hudpleje er meget skrøbelige overfor luft og lys, og har en meget kort holdbarhed, selv ved opbevaring i køleskabet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

101 ting i 1001 dage | Første update