Få en skræddersyet ansigtscreme med Clinique iD

101 ting i 1001 dage | Første update

Det er efterhånden gået 3 måneder og det er tid til at kigge tilbage på hvordan jeg er kommet fra start  for at komme igennem målet om at nå 101 ting indenfor 1001 dage. Jeg kan sige for første gang, har jeg en større bevidsthed om alle de ting jeg gerne vil, men som jeg ikke når i en travl hverdag, selvom mange af tingene ikke er opfyldt endnu, er de i min bevidsthed, så det ikke bliver sådan en “jeg skulle have bagt hveder til store bededag” – 3 dage efter, som det plejer at være.

Lad os starte med de ting som jeg er i gang med…

Nummer 2: Kunne løbe 10 km
Jeg er begyndt at løbe, og selvom jeg er langt fra 10 km, er mine små musseskridt mod målet stadig en kæmpe succes, efter hvad jeg kom fra med vilde knæsmerter, hvor jeg ikke engang kunne cykle eller svømme på grund af smerter. Min lille hemmelige (og nu ikke så hemmelige) drøm er at kunne løbe en halvmarathon næste år i Frankrig.

Nummer 7: Læse mindst 30 min hver aften i en måned
Som jeg skrev tidligere på instagram, var den næsten i mål, men så kom der lige bytur og senere GoT i vejen. Men jeg har læst meget, og meget mere end det der svare sig til de 30 min om dagen, men jeg lader den stadig ikke stå som gennemført. Men hold fast hvor er det bare en dejlig måde af falde ned og slappe af efter en lang og stressende arbejdsdag.

Nummer 47: Holde et foredrag
Kort efter jeg skrev min 101 ting i 1001 dage liste, blev jeg spurgt om jeg kunne være interesseret i at holde et foredrag i efteråret. Jeg havde sådan en tanke med ”alt behøves jo ikke blive indfriet”, da jeg lavede listen og nu fik nogle lige øjnene op for mig ved tilfældigheder. Jeg at få lidt styr på alt, og om jeg overhovedet har tid, da arbejdet lige nu tager det meste af min tid og lidt til.

Hvad jeg er kommet i mål med:

Nummer 31: Far / datter tur til Flensborg (Marts 2019)

Allerede i marts fik jeg indfriet mit ønske om far / datter tur til Flensborg. Mens jeg var studerende de sidste år, tog min far og jeg (og evt. søster) til Flensborg for shopping og hygge ca. hver 2.-3. måned, og det var efterhånden sidste sommer vi sidst havde været af sted. Så jeg fik en ”far orlovs” dag fra arbejde, og havde en virkelig god dag i Tyskland… Og i denne uge var jeg afsted igen. YES!

Nummer 40: Spis Pizza i Italien (Marts 2019)
Jeg var til verdens største kosmetikmesse i Italien i marts for at kigge på emballage og maskineri til virksomheden. Det betød typisk vi gik fra tidlig morgen til klassisk sene italienske aftensmadtider uden noget vådt eller tørt, fordi jeg bare snakkede med fabrikanter… Og selvom jeg var virkelig træt og sulten, lover jeg at den pizza jeg fik, var en af de bedste i mit liv!

Nummer 41: Drik en Aperol Spritz i Italien (Marts 2019)
Og når man lige fejre den nye emballage er valgt, skal man også lige skåle nok min signaturdrik i dens eget hjemland.

Nummer 42: Købe en ”fast” pose til væsker i håndbagagen (Marts 2019)
Efterhånden er jeg begyndt at rejse meget med håndbagage, og selvom fly virkelig skærer i mit miljøhjerte, så er en lille klar kosmetikpung bedre end de zipposer fra IKEA, som typisk gik i stykker før jeg nåede frem.

Nummer 49: Få lavet nye visitkort (Marts 2019)
I forbindelsen med kosmetikmessen, som blev hentet om eftermiddagen dagen før vi tog afsted… Og ud af de 500 der var bestilt… kom jeg ved en stor fejl kun til at tage 15 med… Bliver jeg stadig drillet med… Av!

2 kommentarer

  • Tina

    Det er fornuftigt og en rigtig god ting at lave sig disse mål og delmål og gå målrettet efter dem 🙂
    Bare klø på 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Få en skræddersyet ansigtscreme med Clinique iD