Matte nudes til neglene og hvordan du finder den perfekte nude neglelak

Marts opbrugte produkter 2019

Reklame | Produkter der er modtaget som PR-gave er markeret med*. Indlægget indeholder også affiliate links. Igen er en måned fløjet afsted. – Men hold fast den har også været spændende! Vi har kommet et skridt længere med at vælge emballage. Vores grundemballagen er valgt og nu er det bare om at ramme den rigtige farve. Det betyder jeg måske skal til Kina, måske kan nøjes med at kommunikere herfra. Men en ting er sikkert. April bliver lige så travl som marts.

I denne måned har jeg opbrugt 9 produkter og opgivet 1, som jeg opdagede slet slet ikke fungerede… og så er det også bare med at sige farvel. Andre produkter har jeg opbrugt, hvor det var okay, men ikke noget jeg ville bruge penge på igen.

THE BODY SHOP Enchanted Forest Reed Diffuser* // DIRTY ANGEL Dry Styling Shampoo
TONI&GUY Sea Salt Texturising Spray // MAX FACTOR 2000 Calorie mascara // Benefit Roller Lash (rabat lige nu)
The Body Shop Body Butter Berry Bon-Bon* // SEPHORA Retractable Brow Pencil Waterproof (03 Rich Chestnut)

Dette var min første Reed Diffuser jeg har ejet, og derfor har jeg ikke noget sammenligningsgrundlag. The Body Shop Enchanted Forest Reed Diffuser dufter af fyrretræ og var en lækker vinterduft. Den var i brug mange måneder. Fra slut oktober til start marts, hvilket jeg synes er lang tid, men jeg ved ikke om jeg ville købe sådan en selv, da jeg ikke oplevede duften, som sikkert skyldes tilvænning, og så er det jo bare en pyntegenstand.

Toni&Guy Sea Salt Texturising Spray er stadig den bedste saltvandsspray jeg har fundet. Jeg har skrevet om den flere gange, og hvordan jeg tømte en Matasbutik for saltvandspray. Jeg elsker den stadig, og har nu taget hul på den sidste fra lageret. Puh. Jeg har også brugt en tørshampoo fra Dirty Angel, jeg ikke kan huske hvor jeg har fra. Den var heller ikke noget særligt at skrive hjem om, den var ok’ men ikke en jeg ville købe igen.

Denne måned har jeg opbrugt to mascare. Min Max Factor 2000 Calorie mascara, var faktisk et fejlkøb, da jeg forvekslede den med Masterpiece Max, så hvis du kan din Max Factor, kan du nok spotte at der er en anden top/børste på billedet, end den rigtige Calorie Mascara. For nu får du et tip: Det er mascarabørsten der gør den største forskel – så jeg tog den gamle rengjorte mascarabørste og brugte den i mit fejlkøb og voila! Så var fejlkøbet ikke så slemt. Benefit Roller Lash var en travelsize, som jeg havde haft med til udandet apropos Tips Til Makeup Og Hudpleje Når Du Kun Rejser Med Håndbagage. Roller Lash giver lange, adskilte og buede vipper, men ikke den vildeste volumen. Mascaraen fra Benefit er ikke den billigeste, men Benefit laver nogle af de bedste mascaraer, de kan virkelig deres shit!

Jeg er så vild med brynblyanten fra Sephora Collection, sidst jeg løb tør var i september og jeg er allerede lidt i krise – specielt fordi jeg har bestemt mig for at bruge nogle af mine andre brynprodukter op først. Men det skal nok gå. Jeg kan helt sikkert anbefale denne brynblyant, og vil helt sikkert også købe den igen!

RAW NATURAL BEAUTY Coffee & Scrub No 1 //  CL Med+ Deodorant Spray
Mane ’n Tail Hand & Nail Therapy // IROHA Repair Håndmaske

Det er godt fundet på at tage kontorets brugte kaffegrums, blande en smule forskellige olier i og derefter sælge det som kropsscrub for 995 kr / kg. Jeg ved ærlig talt ikke om jeg skal grine eller græde. Det er nemt at lave selv, og hvis du ikke drikker kaffe, tror jeg din frisør eller arbejdsplads gerne giver dig gratis deres brugte kaffegrums. Jeg ville aldrig bruge de penge på en kaffescrub.

En kort info; jeg købte CL Med + Deodorant Spray i Tyskland i Rossman eller sådan noget (læs også: Guide: Beauty Shopping I Flensborg). Jeg har brugt den et par gange til at have med på farten, og jeg har forstået det ikke er en antiperspirant, men jeg synes at den fik mig til at lugte, og så mister det jo ligesom pointen med en deodorant… Så den ryger ud nu, og jeg kigger efter en anden travelsize deodorant 🙂

Hænderne skal også plejes og her har jeg denne måned brugt en fantastisk Sheet mask fra Iroha, som har givet et velfortrængt pust og efterlod hænderne så bløde efter mine hænder og negle havde lidt under en vild rengøring i de nye lokaler. Jeg skal have flere af sådan nogle håndmasker! Sidst men ikke mindst har jeg endelig kommet igennem min lille luksusprøve størrelse af Mane ’n Tail håndcreme. Jeg har det lidt ambivilent med den, da jeg virkelig har været uvenner med emballagen de bruger, og håndcremen er virkelig lækker og blød. Derfor tror jeg godt jeg kunne finde på at købe en fullsize, når jeg er kommet mig lidt over hvor meget den travelsize emballage irritere mig

Kender du nogle af produkterne og hvad synes du om dem? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Matte nudes til neglene og hvordan du finder den perfekte nude neglelak