Marts opbrugte produkter 2019

Lookfantastic påskeæg for de store piger. Værdi af 2100 kr for bare 570 kr

Reklame | Modtaget produkt og indeholder reklamelinks.

Hvorfor skal alt det sjove kun foregå i børnehøjde? Lookfantastisk har igen i år lavet deres populære The Beauty Egg Collection. Lookfantastic The Beauty Egg Collection består af en flot stor rund æske med 7 metalæg, der indeholder fine beautyprodukter, som en perfekt påskeoverraskelse til dig selv eller beautyaddicten i dit liv.

I år har de forsat succesen med nye produkter og nye mærker, hvor du får 8 påskeoverraskelser indenfor makeup, hud- og hårpleje til en værdi af 2100 kr, som kan købes for bare 570 kr – se nederst i indlægget for en rabatkode. The Beauty Egg Collection kan bestilles indtil og kan bestilles indtil d. 18. april eller til de er udsolgt. På Lookfantastic engelske side, har boksen lige nu en brugervurdering på 4.9 ud af 5, og jeg forstår hypen.

Lookfantastic The Beauty Egg Collection 2019 indeholder

LAURA GELLER Dewdreamer Illuminating Drops (15ml) *shade may vary (Værdi 180 kr)
BAREMINERALS Good Hydrations Silky Face Primer – Hydrate (30ml) (Værdi 215 kr)

ERNO LASZLO Sea Mud Deep Cleansing Bar (100g) (Værdi 260 kr)
COLOR WOW Color Security Shampoo (75ml) (Værdi 80 kr) & Dream Coat Supernatural Spray (50ml) (Værdi 100 kr)
ELEMIS Pro-Collagen Overnight Matrix Marine Cream (30ml) (Værdi 750 kr)

FOREO Luna play (Værdi 250 kr)
AROMAWORKS Absolute Eye Serum (20ml) (Værdi 310 kr)

Det jeg så godt kan lide The Beauty Egg Collection er, hvor gennemført den er. Æsken er smuk, æggene ligeså og kan genbruges, hvilket jeg altid er en fan af. Min Lookfantastic julekalender fra 2017 er stadig the shit ved den lille pige der fik den som sit egen lille kommode med spejl. Æsken vil også blive gemt og brugt til opbevaring af et eller andet særligt. Produkterne er gode og varierende med både makeup, ansigts- og hårpleje. Jeg kender flere af produkterne og jeg glæder mig til at tage hul på dem og forkæle mig selv.

KODE
Hvis du samtidig bestiller en månedlig LF Beautybox, kan du bruge koden BEAUTYEGGBB og spare 85 kr på din The Beauty Egg Collection. Abonnere du allerede på LF Beautybox, har du fået en personlig kode i din email du kan bruge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Marts opbrugte produkter 2019