Hvordan KonMari gav mig en bedre økonomi

En sommer musthave– Ecooking solcreme SPF 30

Reklame | Produktet er modtaget og indholder reklamelinks

Denne påske har haft helt fantastisk vejr, og det kræver også en mere seriøs påføring af solcreme. Jeg døjer med at min hud ofte reagere negativt på solcremer, hvor jeg får ømme og store urenheder. Jeg fandt ud af sidste år at det ofte skyldes de kemiske solfiltre, hvor nogle kan irritere eller tilstoppe huden, specielt hvis huden er sart.

Jeg var meget spændt på at prøve den solcreme fra danske Ecooking, som skulle indeholde flere plejende og beroligende ingredienser, blandt andet økologisk aloe vera, agurkeekstrakt, og glycerin.   Udover de plejende ingredienser, formår solcremen stadig at have en middel/høj beskyttelse med SPF 30 UVA/UVB og er vandfast.

De kemiske UV filtre

Dens kemiske solfiltre består af Butyl Methoxydibenzoylmethane, som er en af de mest brugte solfiltre i Europa og Octocrylene som også er en meget ubredt solfiler. Butyl Methoxydibenzoylmethane som også går under navnet Avobenzone, er rigtig godt til beskyttelse af UVA-stråler (dem der giver rynker), men kan også være en smule irriterende for huden. Octocrylene er både en ingrediens der kan hjælpe med at holde Avobenzone stabilt og samtidig en mod UVB-stråler (dem der giver huden skader).

Min oplevelse

Solcremen er meget let og fedter ikke og lugter kun svagt af klassisk solcreme, men duften er meget nedtonet.  Ecooking solcreme trænger hurtigt ind i huden, efterlader huden blød og ikke klistret, hvor jeg efter nogle minutter allerede kan lægge makeup ovenpå uden problemer.

Selvom at Avobenzone kan irritere huden og efter sigende skulle være en af de solfiltre som kan give urenheder, tror jeg at jeg kan strege den ud som en af de solfiltre der ikke giver mig de problematiske urenheder. Samtidig er den virkelig ”god” under min makeup i forhold til mange andre solcremer, hvilket jeg synes er virkelig vigtigt til hverdagsbrug at jeg stadig kan se professionel og godt ud, uden at min makeup nærmest glider af mit ansigt.

Dyr, men stadig en musthave

Prisen er så at sige i den høje ende. Ecookings vejledende priser er 149,00 kr for 50 ml og 259,00 kr for 200 ml. Hvis man sammenfører med Ecookings vejledning (pressemateriale) skal en voksen bruge ca. 40 ml for hel krop og ansigt og 20 ml for et barn, kan det hurtigt blive en dyr omgang. MEN når man nu finder en solcreme, som fungerer godt under makeup og samtidig ikke giver urenheder, vil jeg stadig kalde det en sommer musthave til ansigtet. Jeg ved i hvert fald at jeg skal købe en ny, når denne er brugt op og så kører med billigere solcremer til kroppen.

Du finder Ecooking solcreme i blandt andet Matas, Billigvoks og Helsebiksen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Hvordan KonMari gav mig en bedre økonomi