En sommer musthave– Ecooking solcreme SPF 30

10 ting der gør mig glad for tiden – april

Forsætter den gode italesættelse fra sidste måned. 10 ting der gør mig glad for tiden. Både nogle af mine forbudte hemmeligheder, og helt klassiske store ting, som de fleste kan genkende. Billedet er lige en “glad bonus” for det er Toulouse der skulle ødelægge photoshootet fra Lookfantastic  The Beauty Egg Collection indlægget. Selvom det var lidt irriterende i øjeblikket, kan man alligevel ikke gøre andet end at smile over en glad kat.

ET
// Det gode vejr! Hvad sker der for så godt påskevejr. Lige nu sidder jeg ved mit havebord og skriver på dette indlæg uden at fryse og med et godt lag solcreme.

TO // Den skide have, som jeg har et had/kærlighedsforhold til. Den er vild og ustyrlig, og har for længst opgivet at gøre noget ved den, men når der er så godt vejr, har jeg nydt at kunne smide et tæppe ud og ligge i min have og synes livet er ganske okay.

TRE // Nylagt sengetøj. Hvorfor er nylagt sengetøj bare så meget rarer? Der burde gerne være studier om hvorfor, da det er en følelse de fleste kender til.

FIRE // Game Of Thrones. Ny sæson ude, og samtidig den sidste!

FEM // Vmava Plain fra Vera Moda. Så blød og lækker basis tshirt.

SEKS // Mørkeland podcast. Jeg har aldrig været til truecrime, men hold fast det er godt imens man gør rent og vasker op.

SYV // Familie.. I påsken blev min mormor indlagt på sygehuset, og selvom det ikke er alvorligt, blev det lige understreget hvor vigtig familien er

Otte // Anno 1800. Jeg lægger hånden på hjertet, jeg kan blive en lille nørd. Jeg spiller ikke særlig meget computerspil, men Anno 1404 spillede jeg meget i teenageårene, og i denne måned er der kommet 1800. Jeg gik i fælden, og hold fast det er godt!

NI // Nyvaskede makeuppensler.

TI // The Body Shop Mango Body Yogurt (reklamelink). Den er så fantastisk når den absoberes ind i huden på så kort tid, og samtidig plejer huden. Læs mere i min tidligere anmeldelse.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

En sommer musthave– Ecooking solcreme SPF 30