Februars Opbrugte Produkter 2019

TING PÅ MIN ØNSKESEDDEL MARTS – og lidt om kosmetikproduktion

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Rituals Sleep top // Rituals Sleep shorts // H&M løbehandsker // Zoeva Complete set // Versace solbriller // Gucci Soho Disco bag // Diptyque Duftlys sæt // Pudderdåserne.dk T-zone peeling // Make Up For Ever Ultra HD Foundation

Slut februar og her i marts har været sindsyg, har været så travl på arbejdet, hvor 50 timers arbejdsuge ikke har været unormalt – men omvendt er der også perioder hvor det går lidt stille i en venteposition. At være hudplejeproducent, kræver noget mere end jeg grønøjet troede, når man ser så meget indie-kosmetik…. I U.S godt nok. Haha! Jeg tænker at jeg måske gerne vil dele nogle af de ting det kræver at være “ansvarlig” (producent) ved kosmetiske produkter, når man ikke får lavet privat label produkter, fordi det vil være noget jeg altid selv ville synes var spændende at læse – også de mindre glamouriøse tidspunkter.

Jeg pakker kufferteren i dag, da der de næste dage er en kæmpe kosmetikmesse i Bologna (Italien), hvor vi for 117 gang, skal lede efter emballage til nogle af cremerne der kommer. Jeg regner med at der kommer updates på Insta Storys, hvis du vil følge med.

Lidt om mine materielle drømme for tiden… Jeg er blevet ret vild med de fleste prints fra Rituals forårskollektion, og dette natsæt ser helt fantastisk ud. Derudover ønsker jeg mig løbehandsker, og gerne nogle begynderbillige, da jeg er gået i gang med mit mål om at løbe 10 km (læs: 101 ting i 1001 dage) og når det regner som det har gjort de sidste dage, er det ikke særlig sjovt. Jeg har fået smag for lækre design, hvor jeg faldt over cat-eye Versace solbriller i Illum, som jeg fortryder jeg ikke købte mens jeg var der… Nu er de højt på min ønskeliste sammen med den meget kendte Gucci Soho Disco bag, som efterhånden har været på min ønskeliste længe.

Derydover kan jeg ikke komme udenpå beauty, hvor jeg fik prøvet Make Up For Ever HD Foundation som så så vanvittig godt ud på min blege hud der nogle gange opfører sig lidt vanvittig sammen med foundation, hvor Huda foundationen som jeg prøvede i samme omgang var et mareridt (godt jeg fik en prøve, da jeg var kommet ind for at købe den oprindeligt), men når man har en lidt sjov hud kræver det også god hudpleje, og efter at have kommet igennem Pudderdåsernes AHA serum, vælger jeg at prøve deres T-zone peeling, for at se om den vil give endnu bedre resultater.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Februars Opbrugte Produkter 2019