Grønnere hverdag: Zero Waste vatrondeller DIY (begynder level)

Få mest ud af din læbestift

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Et lille trick fra mig, hvis du gerne vil have med ud af din læbestift. Når du har brugt næsten hele din læbestift, sidder der typisk noget tilbage inde i røret. Enten kan du bruge en læbepensel og forsætte med at bruge din læbestift i sin emballage, men hvis du vil have mest ud af den, er det nemmest at overføre resten af læbestiften overtil en lille krukke eller anden emballage, med en metalspatel.

Jeg har en kasse jeg overfører mine læbestifte rester og nogle hele læbestifter over i, for at skabe et godt overblik over mine farver. Nogle smelter dem, for at de ser pænt ud dernede i, MEN det kan ændre formualaren og finishen, som specielt skulle gå ud over matte og metallic læbestifter. Derfor har jeg ikke smeltet mine.

Hvis din læbestift har en farveprøve i bunden, kan du i de fleste tilfælde få den af, og deri sidder der også en del læbestift. På den måde får du lige ekstra gratis ml læbestift ud, og du får mest ud af din læbestift.

Selvom det kan virke som en dødssynd at tage hele læbestifter ud af deres smukke emballage og over i en ny ikke så flatterende beholder, har det givet mig så meget mere overblik over mine farver, og på den måde bruger jeg også langt flere forskellige, uden jeg skal til at tage hætten af dem alle sammen inden. Jeg har stadig nogle enkelte læbestifter som stadig er i deres originale emballage, men det er hvis de har en speciel dekorativ emballage eller er nogle af mine hverdags go-to.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Grønnere hverdag: Zero Waste vatrondeller DIY (begynder level)