101 ting i 1001 dage

Depend 7 Day – Kollektion F.R.I.E.N.D.S

Reklame | produkterne er modtaget. Mens jeg åbnede denne pakke, kørte TV serien Friends i baggrunden, som jeg få dage forinden var begyndt at se igen. Jeg lagde ikke mærke til folderen der var med, med information med information om kollektionen før jeg kiggede på neglelakkerne. Jeg tog en tilfældigt op og læste navnet ”Smelly Cat”… Jamen er det ikke? Ork jo!

Denne kollektion er så fin, og Rachel Got Off the Plane er meget tæt på samme lavendel farve som den ikoniske lilla der er i Monicas lejlighed. Jeg havde endda taget billede, men kvaliteten på billedet er så dårlig, at jeg ikke kan være bekendt at lægge den på bloggen, jeg må prøve igen, når jeg kan lægge en ny neglelak igen. Men det er min yndlingslak fra den kollektion, men der er virkelig mange farver herfra, som jeg er vild med!

Læs også | Den lille neglelak fylder 25 år (sikke en nostalgi!)

Farverne spænder fra kolde pastella, til mere stærke farver, som som virkelig vil skære igennem og blive set i rummet. Se selv de smukke farver.

7173 Miss Chandler – Kold blågrå
7174 Rachel Got Off the Plane – Kold lavendel
7177 Regina Phalange – Flamingo lyserød
7178 We Were on a Break – Støvet koral lyserød
7179 I’ll Be There for You – Kold lyserød nude
7176 Smelly Cat – Beige nude


7175 How You Doin’? – Turkis blå
7172 Rules of Monica – Himmelblå
7180 Oh. My. God – Fern grøn
7181 Flirt With Joey – 50’er lyserød
7182 Tyrannosaurus Ross – Dyp lilla

Jeg lagde neglelak mens jeg nynnede med til I’ll be there for you og forstillede mig at være lige så elegant og stilrig som Rachel og grinede lidt for mig selv over Joey.

Hvis du også vil med på F.R.I.N.D.S bølgen er neglelakkerne i butikkerne nu og koster 49,95 kr / stykket.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

101 ting i 1001 dage