Sådan fjerner du læbestift fra tøj

Wiggle – wiggle – wiggle! Et produkt for dit indre legebarn – Lush Shower Jelly

Du har nok set min Lush Shower Jelly på Instagram, og efter at jeg i denne uge fik den brugt helt op, er det på sin plads at udgive indlægget for denne her must-try fra Lush, med fare for at dine bade bliver længere.

Hvorfor? Fordi du helt sikkert ikke har prøvet et lignende produkt før, med en vegansk jelly sæbe, som hopper og danser henover din hud. Det er umuligt at være i dårligt humør imens! Jeg forstiller mig lidt det ville være sådan Flubber ville føles! Hvis du ikke er helt så gammel, eller skulle have glemt det er det en grøn hoppende substans fra 90’er film af samme navn og med Robin Williams som den skøre og gode professor.

Min ”Flubber” er i udgaven Whoosh, som jeg ud fra farve og navnet ville have forstillet mig dufte af frisk havbrise, men i stedet dufter Whoosh af citrusfrugter, domineret af grapefrugt som er virkelig forfriskende – og jeg er en sucker for duften af grapefrugt.

Hvordan du bruger den

Til at starte med, var Lush ide at shower Jellys skulle opbevares i fryseren og bruges i badet, for en forfriskende følelse.  Det har jeg ikke prøvet, men jeg vil helt sikkert prøve det næste gang. Jeg har brugt sæben direkte på kroppen, og i en overgang ved håndvasken, da de noget mere følsomme hænder, synes jeg har mest glæde af den blæverne sæbe. Jeg har set andre hakke den i små stykker, og bruge den i en en bath sponge eller en Lush Coctail, som jeg synes vil give god mening når den er ved at blive brugt op, da den godt kan blive lidt mere skrøbelig. Jeg har læst mig til at det ikke er tilfældet hvis den opbevares i fryseren, så det vil jeg huske til næste gang.

  • Kan bruges dirkte på huden (evt. opbevares i fryseren, for en mere forfriskende følelse)
  • Skæres i små stykker, som kan bruges direkte i en svamp (f.eks. dem fra Søsterne Grene til under 4 kr) eller i en Lush coctail

Den er ikke billig

Det er ikke til at komme udenom at det her produkt ikke er billig. Jeg synes den ville være sjov at få i en gave (jeg ville elske at få den i gave!), eller købe den når man lige skal forkæle sig selv lidt ekstra. Du betaler en del for den glatte og dansende sæbe, som ikke tilføjer din krop noget specielt undtagen fugt og ekstra sjov under bruseren.

Den koster £4.50 for den lille 100 g (som er den jeg havde) og £8.95 for den store på 250 g og forhandles på Lush.com, hvor du også kan være heldig at finde en forhandler til din næste rejsedestination.

LÆS OGSÅ | Nu Kan Jeg Spare Emballage Uden At Gå På Kompromis Med Kvalitet – Lush Shampoo Og Conditioner Bar

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Sådan fjerner du læbestift fra tøj