Den lille neglelak fylder 25 år (sikke en nostalgi!)

Ting på min ønskeseddel

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Slip Silk Eye mask // Kartell Masters stol // Pernille Corydon Daylight øreringe  // Kahler Hammershøi tallerken // Urban Decay Born To Run // Karlsson Origami Vægur // Grand Budapest Hotel Plakat // Lyngby Porcelæn Vase med løbeglasur rosa // Asus ZenBook 13″ // Bamix Grinder Minihakker // Le Mini Macaron Le Maxi Gel Manicure Kit // IKEA Dalfred taburet

Jeg har snart fødselsdag, og både den nemme men også det svære, er når der lige har været jul, og folk spørger til ønsker. Enten kan man genbruge ønsker fra sin ønskeseddel fra julen, og hvis du var så heldig at få opfyldt alle dine ønsker, skal du gennemtænke nye.

Jeg begynder at have det lidt ambivalen med gaver. På den ene side hader jeg virkelig ønske”liste”, som folk må shoppe efter. Men bryder mig heller ikke om at få ting jeg aldrig selv ville købe, som jeg så bare opbevare i mit hjem af “pligt” og lidt skyldfølelse. Det er specielt blevet udbredt efter min konmari (som lige nu er meget aktuel på Netflix, men læs hellere bogen), hvor jeg prøver kun at omgive mig med ting der gør mig rigtig glad. Men omvendt synes jeg det er fantastisk at give gaver og elsker at folk har taget sig tid på at prøve at gøre mig glad, og jeg elsker også at få andres ønskelister, så jeg ikke rammer helt ved siden af… Åh, det er svært.

Hvad med de ikke materielle ting? 

  • Hjælp med at forvande min jungle til have
  • God mad og godt selvskab i massevis
  • Oplevelser (gerne mere kreativt end det lyder)

Jeg har købt en Grand Budapest Hotel plakat til mig selv efter denne collage. Jeg faldt over et billig tryk på Aliexpress til 1/6 af prisen af hvad jeg ellers har set den til. Den er kommet og kvaliteten er vanvittig god og trykt på lærred. Det var i øvrigt første gang i snart 5 år jeg har handlet derfra, ikke at jeg vil begynde at handle der regelmæssigt, men hold fast jeg føler mig heldig over et godt køb.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Den lille neglelak fylder 25 år (sikke en nostalgi!)