Be your own valentine

Den lille neglelak fylder 25 år (sikke en nostalgi!)

Reklame | pressepakke modtaget. Nu var jeg blot en tumling, da Depend begyndte at sælge deres første neglelakker. Til gengæld er det gået op for mig, at den første neglelak jeg købte selv, var fra Depend, på en af mine første rigtige shoppeture uden forældre. Jeg blev lidt nostalgisk ved tanken, da jeg godt kan huske følelsen, af både en rus over at være på helt egen hånd og penge der brændte i min Nuser pung.

I anledning af deres 25-års jubilæum, har alle minilak kollektionerne en jubilæumshætte i 2019 med holo folie. De første Depend lakker i år er deres forårs kollektion fra den klassiske minilak og O2.

i O2 serien er der er kommet 12 lakker i smukke pasteller. Halvdelen er heldækkende cremede lakker og den anden halvdel er matchende halvdækkende farver med perlemorseffekt, som kan bruges i kombination på kryds og tværs. Du har måske set mig prøve flere af lakkerne i min insta story? Lakkerne kommer på hylderne i denne uge, og forhandles i Matas, Salling og Magasin.

I Depend minilak serien er der også kommer 12 lakker i kølig pasteller og med to tilhørende glitter i sølv og magenta. Lakkerne her ligger virkelig op til den smukkeste ombre effekt, som jeg glæder mig til at prøve når varmen kommer igen (er der også et tyk lag sne ved dig?). Lakkerne her forhandles i Danmark kun i Bilka og de kommer også i butikkerne denne uge.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Be your own valentine