Konmari din computer og digitale liv

Oktobers opbrugte produkter

{ indlægget indeholder reklamelinks }

Reklame | Produkter jeg har modtaget i gave, er markeret med *

Oktober har været en spændende og hård måned, hvor jeg er startet på et fantastisk forløb for nyuddannede akedemikere. Jeg har lært SÅ meget om mig selv, og jeg haft prøvelser på samarbejde, noget som jeg mente var en spidskompetence. Samtidig er det blevet mørkere, hvilket tager voldsomt på min energi, jeg er gået lidt i vinterhi, og sover heletiden. Når jeg er vågen, prøver jeg at forkæle mig selv mest muligt, og derfor har jeg også opbrugt en masse plejende produkter.

YVES ROCHER Exfoliating Botanica Hand Care Oil

Først, er produktet blevet opdateret, fået ny emballage og fjernet Linalool og Tocopherol fra ingredienslisten. Det er et specielt produkt, en slags meget tyktflydende olie med jordbærkærner, så du eksfolerer og genfugter samtidig. Jeg massere den godt ind i huden og lader den sidde lidt, før jeg skyller den af. Produktet kan jeg anbefale hvis du døjer med tørre og ru hænder, og jeg ville være lykkelig i min teenageår, hvor tørre hænder var en seriøs lidelse. Lige nu er mit behov ikke for den, men vil overveje den hvis jeg 7-9-13, skulle få meget tørre hænder igen.

Mærke: Yves Rocher
Produkttype: Håndpleje
ForhandlesYves Rocher
Vil købe igen: Måske, hvis et behov opstår.

THE BODY SHOP Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask*

Jeg har mange ansigtsmasker, men dem der står på min badeværelseshylde, er The Body Shop The Body Shop Expert Facial Masks serie. Jeg har tidligere lavet en anmeldelse af Japanese Matcha Tea Pollution Clearing Mask, og min mening er stadig lidt det samme. Den er dog slet slet ikke så drøj som e andre (måske på plan med den vildt lækre Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, men hvis du skal købe din første ekspert facial mask, så vælg en af de andre, da drøjheden før den til en mindre god deal end de andre. Men den ER lækker, og jeg vil gerne købe den igen, når The Body Shop engang har tilbud.

Mærke: The Body Shop
Produkttype: Ansigtsmaske
ForhandlesThe Body Shop
Vil købe igen: Ja – men helst på tilbud.

EMBRYOLISSE Lait-Crème Concentré

Jeg er også faldet for den ikoniske creme, som jeg også skrev franske apoteksfristelser du ikke må gå glip af. Den er fantastisk til tør, dehydreret og sart hud. Den kan med fordel også bruges som ansigtsmaske ved et lægge et lidt tykkere lag. Jeg synes den var lidt for meget henover sommeren, mens det var meget varmt, hvor jeg følte cremen gled lidt rundt i ansigtet sammen med makeuppen. Til gengæld er cremen lækker på alle andre tidspunkter, og bliver helt sikkert et genkøb, efter jeg kommer igennem en anden ansigtscreme jeg er i gang med.

Mærke: Embryolisse
Produkttype: Ansigtscreme
Forhandles: Mange steder, nok billigst på Lookfantastic.
Vil købe igen: Ja

BIODERMA Sensibio H2O

Det her er nok min 6. flaske, som jeg er kommet igennem af endnu en fransk apotek favorit. Den gennemsigtige væske er mild for huden og hård ved makeuppen! Jeg har ikke oplevet nogen andre, som er lige så mild for øjenomgivelser og huden, og samtidig så effektiv. På den mindre gode side, er prisen, som er lidt pebret udenfor de franske apotekshylder.

Mærke: Bioderma
Produkttype: Makeupfjerner
Forhandles: Danske og franske apoteker, flere webshops, umiddelbart bedste onlinepriser på Feelunique.
Vil købe igen: Ja (har stadig 2 uåbnet på mit lager) 😉

MANE ‘N TAIL Detangler Spray

En detangler spray kan være god at have ved hånden, specielt her om efteråret og vinteren synes jeg den ekstremt vigtig. Nu hvor jeg også er i gang med LUSH shampoo og conditioner bar, har jeg nogle gange også haft behov for at bruge en detangler spray, hvis jeg ikke har ladet conditioneren sidde længe nok. Denne fra Mane ’n Tail har jeg brugt efterhånden i lang tid, og ved at købe den i U.S. koster den kun en brøkdel af danske priser. 355 ml koster kun $5.00 (ca. 35 kr) og den billigeste jeg har set her, er til 69 kr! Jeg kan kun anbefale.

Mærke: Mane ’N Tail
Produkttype: Detangler / hårpleje
ForhandlesiHerb og Beautycos
Vil købe igen: Ja

THE BODY SHOP Banana body Yoghurt *

Jeg er ekstremt fan af The Body Shops Body Yoghurt, de lancerede tidligere på året. Jeg har haft lidt forskellige, og prøvet dem sådan lidt efter smag og behag. Duften er ikke min favorit, af de forskellige, men Banana Yoghurt var også en limited edition, så er derfor ikke muligt at få duften mere. Men hold nu kaje, hvor er TBS Body yoghurt lækre og hurtigabsoberende. Er du vild med body butters, så prøv dem her… Hvis du ikke er fan af body butters, så prøv dem her. Hvis du ikke plejer at fugte din krop, så prøv dem her! (forstår du budskabet?)

Mærke: The Body Shop
Produkttype: kropscreme
ForhandlesThe Body Shop
Vil købe igen: Ja

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Har du læst dette?

Konmari din computer og digitale liv